Sanırım aldatılıyorum :(

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/myvodafone.home.php?&icmp=hp_top_oss Link verdim . Eşiniz vodafon kullanıyorsa , Müşteri girişi var kiminle ne zaman konuşmuş ne zaman aramış hepsi çıkar. Bu şekilde anca rahatlarsınız.

Hiç telefonu ortada bırakmaz bakıncada kızar kendisi benden çok emin oldugu için benim telimi eline almaz ben bakmıyorum sende bakma der
üzgünüm ama aldatan erkeklerin ilk yaptıkları şey bu.yanlış bişey olmasa neden saklasın ki.ben de öyle yakalamıştım.umarım seninki öyle değildir sonuçta evlisiniz.siz yine de takipte kalın.konuyu unutmuş gibi davranın.benimki afedersiniz mıçmaya bile elinde telle gider.bahanesi de mıçarken oyun oynuyorum zevkli oluyor...

Bu erkekler yakalaninca eli ayagi birbirine dolaniyor, ne diyeceklerini, ne yapacaklarini bilemiyorlar. Konu sahibinin esinin de sirf bu yuzden aldattigina inaniyorum.
Ben de böyle düşünüyorum ama bi yandan da ben de eşimi defalarca suçladım her seferinde panik oldu eli ayağına dolaştı ama sonucunda hep belgelerle ispatladı. Bilemiyorum.

Bende ne belge ne ispat yok öyle bişey diyo susuyor birde o kızı aradıki demekki hiç bi tele cvp vermedi ama onunkinden açtı

Bende ne belge ne ispat yok öyle bişey diyo susuyor birde o kızı aradıki demekki hiç bi tele cvp vermedi ama onunkinden açtı
Onunkinin bir numara değişiğinden, yani numarayı ezbere bilecek kadar samimi demekki.. Yani senin telefonu ele geçirip online servislere girmen gerekiyor. Eve giriş çıkış saatleri nasıl akşamları toplantı ayağına çıktığı oluyo mu ? Yada maça , arkadaşlarının yanına vs?

kadın sesini duyunca hemen eşinize kimdi o kadın demek yanlış olmuş. şayet aldatılıyorsanız daha iyi saklayacak bundan sonra. madem samimi de o kız eşiniz tel numarasını ne demeye vermiş, engelleyiverseymiş, çok tuhaf. takipte kalın sakin olun.

Bu arada aldattığı kesinleşirse boşanacaksın değil mi? Devam ederim diyorsan boşuna yüz göz olma

eşin gece uyuyunca gir online işlemlerden bak ama burnuma kötü kokular geliyor umarım umduğumuz gibi çıkmaz ama bu işin peşini bırakma .... Eşin kesin uyardı bayanı ki tlf lara cevap vermiyo

Telefon çalınca panik yapmış kocan bir şeyler karıştırıyor belli ki. Keşke kadını aramasaydınız sessizce araştırma yapsaydınız. Eğer aldatılıyorsanız boşancak mısınız.?

Online işlemlerden bakıp o numarayı kaç kere karamıs ne kadar konuşmuşlar görebilirsin..eşin uyuduğunda telefonu almaya bak

Evet boşanıcam tabiki bile bile yaşıyamam telefonunu alamam alınca kızıyor kavga ediyor benimle ben bukadar basit degilim bukadar küçük duruma düşemem diyor hesap dökümlerine baksamda bu ara ya o telle konuşmazlar yada başka yerden hberleşirler bakocagımı oda tahmin eder çünkü

o zaman konuyu kapatın unutmuş gibi yapın rahat davranın ki eşinizde rahat davransın . İla ki telden görüşecekler . Zamana yayacaksınız. Elinizde delil olursa eşiniz inkar edemez .

Geçmiş dökümlerde çıkıyor cnm sadece onun telden şifreyi alabilsen kendinden internete girip incelemeleri yapabilirsin

Bu ara konuşmasına bakmıcaksın ki?? Son 2-3 ay görüşmelerine bakacaksın? Geceleyin uyuduğunda alamazmısın? Adam telefonuna sarılıp mı uyuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…