Sanırım aldatılıyorum :(

Şifreyi alsan geçmiş 6 ayın dökümlerini görüyorsun, sen adamı uyut telefonu al gir şu şifreyi al yerine koy hemen

Bu saatten sonra konusuyorlar mi diye degil,
Onlem alacaklardir varsa bir durum.
Simdiye kadar konusma olmus mu.
Kac dakika, kac salise ona bakacaksin.

Cikarsa kayitlar da
Aldatiliyorsun anlamina gelir.

Valla ben bu durumda olsam daha buraya konu açmadan çoooktan bakmıştım kayıtlarına.... Merak etmiyormusun anlamıyorum? Ya da yüzleşmekten korkuyorsun gibi geldi? Adam uyudu mu al telefonu valla

Arkadasim bunda bi bit yemi var ama sen cok aceleci ve dusunmeden davranmissin. Arabada hic duymamis gibi davranicaktin kim o arayan demeseydin sonra sessiz sakince takibe gecerdin. Simdi esin iskillendi oyle bisey varsa hem kiz hemde esin tedbirini alacaktir. Ayrica oglunun numarasindan acmasi da suphe uyandirici. Bi sure sessizligini koru esine normal davran ama takibi elden birakma derim ben

şifre almak 30 sn sürüyor
telefonu alıp mesela vodafone ise 7000 e ücretsiz mesaj gönderiyorsun 3 sn içinde şifre geliyo
10 sn de yolladığınız ve gelen mesajları silmek sürer yani
tcell in numarasını bilmiyorum
30 sn olsa alamaz mısınız telefonu?

bundan sonrasına bakmayacaksınız, geçmişe bakacaksınız
ne sıklıkla görüşülmüş

Nasıl bakıcam kızlar tam olarak yasarmısımız onun telinde baktım ama cok gerilere gidemedim okadar fırsatım olmuyo çünkü

Oğlumun numarasıyla eşiminki benziyo ondan açtı heralde demişsinizde sonuçta eşinizin numarası kadının telefonunda kayıtlıdır. Ekranda da sadece numara çıkcagına göre nasıl o sandı ki?
Bide söyleyin annenize ya da ortak bi arkadaşınıza Ervus'a ulaşamadım diye eşinizi arasın.
Sizde özel konuşcak gibi diğer odaya geçin, telefonu kapatın ama hala telefonda konuşuyomuş gibi konuşup o sırada online işlemlerin şifresini almaya çalışın.

ben de aynı şeyi düşündüm ama adamda kayıtlı değilmiş kadının adı
belki kadında da adamın adı kayıtlı değildir

Of kızlar bende pişmanın aradıgıma ama insan o sinirle ne yaptıgını bilmiyor gerçekten hiç normal arkadaşı olsa nasılsın iyimisin demezmi sormazmı
Bir haltlar karıştırıyor canım. .Bende eşimi bu şekilde yakalamıştım (
Telefon dokumlerini buldum herşey çıktı ortaya..bana yeminler etti sadece telefonda görüştüm diye..inanmadım tabiki..affettim mi?hayır. .hala içim acıyor ve çok kırgınım.
Boşanmadim ama onun minicik bir hatası yeter artık bosanmama. .bu hatalara herşey dahil..

Super fikir.

Keske esini biraz daha takip etseydin.. gizli bir sekilde.. bunu yaparak aslinda kendine zarar vermis oldun..

ayy benimde bu basima geldi hemen kotu dusunmeyin yillar once birini ariycaktim yanlislikla nolari yanlis bastim evli bi adam cikti yanlis oldu dedim kapattim sonra manyak karisi aradi sen kimsin diye yanlis aramisim kocanizi dedimde Allahtan inandi da rahatsiz eden olmadi yoksa gume gidecektim

Başı değişik ya tek numara degisikken telefon as kayıtlı kisinin ismi çıkıyor ozellikle başı değişse mesele 0505 88888 yada 05068888 ikiside ayni kişi yazıyor ekranda aramayi dene istersen ama hemen kapat sapığın olmasın,:)

İnşallah yapmaz Allah yardımcın olsun zor bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…