Şifreyi alsan geçmiş 6 ayın dökümlerini görüyorsun, sen adamı uyut telefonu al gir şu şifreyi al yerine koy hemenEvet boşanıcam tabiki bile bile yaşıyamam telefonunu alamam alınca kızıyor kavga ediyor benimle ben bukadar basit degilim bukadar küçük duruma düşemem diyor hesap dökümlerine baksamda bu ara ya o telle konuşmazlar yada başka yerden hberleşirler bakocagımı oda tahmin eder çünkü
Evet boşanıcam tabiki bile bile yaşıyamam telefonunu alamam alınca kızıyor kavga ediyor benimle ben bukadar basit degilim bukadar küçük duruma düşemem diyor hesap dökümlerine baksamda bu ara ya o telle konuşmazlar yada başka yerden hberleşirler bakocagımı oda tahmin eder çünkü
Evet boşanıcam tabiki bile bile yaşıyamam telefonunu alamam alınca kızıyor kavga ediyor benimle ben bukadar basit degilim bukadar küçük duruma düşemem diyor hesap dökümlerine baksamda bu ara ya o telle konuşmazlar yada başka yerden hberleşirler bakocagımı oda tahmin eder çünkü
Eşinin kullandığı hat nedir öncelikle?Nasıl bakıcam kızlar tam olarak yasarmısımız onun telinde baktım ama cok gerilere gidemedim okadar fırsatım olmuyo çünkü
Nasıl bakıcam kızlar tam olarak yasarmısımız onun telinde baktım ama cok gerilere gidemedim okadar fırsatım olmuyo çünkü
Öyleyizdir hihihiihValla k kkadınları james bond gibisinİz gece gece aksiyon yaptım
Oğlumun numarasıyla eşiminki benziyo ondan açtı heralde demişsinizde sonuçta eşinizin numarası kadının telefonunda kayıtlıdır. Ekranda da sadece numara çıkcagına göre nasıl o sandı ki?
Bide söyleyin annenize ya da ortak bi arkadaşınıza Ervus'a ulaşamadım diye eşinizi arasın.
Sizde özel konuşcak gibi diğer odaya geçin, telefonu kapatın ama hala telefonda konuşuyomuş gibi konuşup o sırada online işlemlerin şifresini almaya çalışın.
Bir haltlar karıştırıyor canım. .Bende eşimi bu şekilde yakalamıştım (Of kızlar bende pişmanın aradıgıma ama insan o sinirle ne yaptıgını bilmiyor gerçekten hiç normal arkadaşı olsa nasılsın iyimisin demezmi sormazmı
Super fikir.Oğlumun numarasıyla eşiminki benziyo ondan açtı heralde demişsinizde sonuçta eşinizin numarası kadının telefonunda kayıtlıdır. Ekranda da sadece numara çıkcagına göre nasıl o sandı ki?
Bide söyleyin annenize ya da ortak bi arkadaşınıza Ervus'a ulaşamadım diye eşinizi arasın.
Sizde özel konuşcak gibi diğer odaya geçin, telefonu kapatın ama hala telefonda konuşuyomuş gibi konuşup o sırada online işlemlerin şifresini almaya çalışın.
Kk yüzünden paranoyak oldum adamin aldatması olmasada surekli geçmişi incelelniyor:))) geçen bana aksiyon olsun diye telini sakladi,:)))Öyleyizdir hihihiih
ayy benimde bu basima geldi hemen kotu dusunmeyin yillar once birini ariycaktim yanlislikla nolari yanlis bastim evli bi adam cikti yanlis oldu dedim kapattim sonra manyak karisi aradi sen kimsin diye yanlis aramisim kocanizi dedimde Allahtan inandi da rahatsiz eden olmadi yoksa gume gidecektimEvet ben bir kere aradım ordan yırtıyorumama kız ertesi gün beni 10 kez aradı, gecenin bir yarısı benim kocamı nerden tanıyosun diye taciz edilince tarafımdan , ağzına geleni saymak için ama bolca özür diledim öyle kapattık konuyu
Başı değişik ya tek numara degisikken telefon as kayıtlı kisinin ismi çıkıyor ozellikle başı değişse mesele 0505 88888 yada 05068888 ikiside ayni kişi yazıyor ekranda aramayi dene istersenOğlumun numarasıyla eşiminki benziyo ondan açtı heralde demişsinizde sonuçta eşinizin numarası kadının telefonunda kayıtlıdır. Ekranda da sadece numara çıkcagına göre nasıl o sandı ki?
İnşallah yapmaz Allah yardımcın olsun zor bı durumBir haltlar karıştırıyor canım. .Bende eşimi bu şekilde yakalamıştım (
Telefon dokumlerini buldum herşey çıktı ortaya..bana yeminler etti sadece telefonda görüştüm diye..inanmadım tabiki..affettim mi?hayır. .hala içim acıyor ve çok kırgınım.
Boşanmadim ama onun minicik bir hatası yeter artık bosanmama. .bu hatalara herşey dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?