- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
Turkcell kızlar
Turkcell de var.Turkcell kızlar
Sağol. .ama en kötüsü de artık ona güvenmiyorum. Yaparsa kendi kaybedecek..İnşallah yapmaz Allah yardımcın olsun zor bı durum
Sinir anında oluyor o müge, benim de yapmışlığım var , eşim tanımıyorum dedi inanmadım kız tanımıyorum deyince inandım yalnızeşime güvenim paha biçilemez bu arada gerçekten tanımıyormuş eşim online servislerde eşimin aradığı kişileri tek tek kurcalayıp kim arıyor programından kontrol ederken yanlış tuşlamışım numarayı 539 yazacağıma 537 yazmışım şansa da genç güzel bir kız çıkınca kendimi kaybettim
Kızın resmini de kim arıyor da kız ismi çıkınca rehberime ekleyip wats ap tan gördüm bu arada
Bu dediğimiz işlemde eşinin dökümünü görceksinDöküme ulaşmam lazım yoksa bu düşünce yiycek beni
Aldın mı eşininin telefonunu adam uyudu mu? Valla bana dert oldu sinirdenDöküme ulaşmam lazım yoksa bu düşünce yiycek beni
Kızlar dedektif gibisiniz valla. .keske o kötü dönemlerimde keşfetmiş olsaydım kk yi..)Eşinin telefonundan şifreyi aldıktan sonra buraya gir https://m.turkcell.com.tr/giris?place=menu
Avea da bi yerlerde online servisten tlfa msj gönderimini kapat diye bişey vardı. Ben kapattım , peşine bir msj daha geldi kapanmıştır diye sonrada msj gelmedi türkcell de de vardır illa biraz kurcalamadı lazım da daha tlfu alamadı konu sahibiTurkcell'de netten dökümana bakılınca telefona mesaj gidiyor dökğmanınız incelenmiştir diye. Daha geçen gün oldu bana. Dikkat edin derim.
En kötüsü başına gelmiş bi kadının güveni kaybetti mi bitmiştir heran yaptın mi bakışları onun içinde zor bir hayat peki çocuk var mi bide kişi kimms yani telle konuşacak kişiyi nerden bulmuşSağol. .ama en kötüsü de artık ona güvenmiyorum. Yaparsa kendi kaybedecek..
Senin dediğin tüm msjlarımı kapatma yoksa sadece incelenmiştir msjınımıAvea da bi yerlerde online servisten tlfa msj gönderimini kapat diye bişey vardı. Ben kapattım , peşine bir msj daha geldi kapanmıştır diye sonrada msj gelmedi türkcell de de vardır illa biraz kurcalamadı lazım da daha tlfu alamadı konu sahibi
Evet var iki çocuğumuz. Aradığı kişi sekreteri..ilk önce bu yüzden suphelenmemistim zaten.iş konuşuyoruz diyordu.ama sonradan öğrendiğim bazı gerçekler durumu anlamama yardım etti.bu sekreterle biz evlenmeden önce bir iki kez çıkmışlar. .En kötüsü başına gelmiş bi kadının güveni kaybetti mi bitmiştir heran yaptın mi bakışları onun içinde zor bir hayat peki çocuk var mi bide kişi kimms yani telle konuşacak kişiyi nerden bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?