Sanırım aldatılıyorum :(

SIFRE yazıp 2222 ye gönder... Şifreyi aldıktan sonra turkcell online girişten giriş yap..

azmine hayran kaldım

Turkcell'de netten dökümana bakılınca telefona mesaj gidiyor dökğmanınız incelenmiştir diye. Daha geçen gün oldu bana. Dikkat edin derim.

Eşinin tl dökümüne bak

Turkcell'de netten dökümana bakılınca telefona mesaj gidiyor dökğmanınız incelenmiştir diye. Daha geçen gün oldu bana. Dikkat edin derim.
Avea da bi yerlerde online servisten tlfa msj gönderimini kapat diye bişey vardı. Ben kapattım , peşine bir msj daha geldi kapanmıştır diye sonrada msj gelmedi türkcell de de vardır illa biraz kurcalamadı lazım da daha tlfu alamadı konu sahibi

Yalnız şifreyi aldıktan sonra telin sende olması lazım konu sahibi dökümanı incelemeyi açtığın an tele msj gidecek arama geçmişiniz incelenmiştir diye bende Trkcel kullanıyorum. Ama şifreden sonra hemen dökümanı incelemeyi açtığın an msj gelince o msjı sil istersen 1 saat incele ama döküman sayfasından çıkma çıkıp girdiğin an tekrar msj gider

Sağol. .ama en kötüsü de artık ona güvenmiyorum. Yaparsa kendi kaybedecek..
En kötüsü başına gelmiş bi kadının güveni kaybetti mi bitmiştir heran yaptın mi bakışları onun içinde zor bir hayat peki çocuk var mi bide kişi kimms yani telle konuşacak kişiyi nerden bulmuş

Senin dediğin tüm msjlarımı kapatma yoksa sadece incelenmiştir msjınımı

Evet var iki çocuğumuz. Aradığı kişi sekreteri..ilk önce bu yüzden suphelenmemistim zaten.iş konuşuyoruz diyordu.ama sonradan öğrendiğim bazı gerçekler durumu anlamama yardım etti.bu sekreterle biz evlenmeden önce bir iki kez çıkmışlar. .
Biz evlenince kadın kıskançlık krizlerine girip başlamış aramalara.benim salak kocamda karşılık vermiş..uzun hikaye aslında. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…