- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
Neden böyle bişey yaptın inatla ah canım ah
takma kafana hayatına bak bu kadar vicdan yapmana gerek yok ikisinden birini trcih et
içimde çok büyük hırs oldu bi anda :'( sevgilim 2 gün hatalı olduğu halde yanıma gelmeyince dedim sevmiyo beni bende ona yanlış yapmak istedim galiba
Anladım
Umarım bundan sonrası senin için çok daha iyi olur.
canım ikilemde kalmışsın sanırım bence şapkayı önüne koy ve düşün en mantıklısı ne ise onu yap
keşke daha başka cezalar verseydin. ama hiçbirşey için geç değil herşeyi düzeltebilirsin sevgiline seni seviyorum yazan msj at aranzdaki sorunlar bi nebze olsun çözecektir. en azından için daa rahatlycaktır. eski sevgilinede onu sevmediğini şimdiki sevgilini sevdiğini ve bidaa konuşmanızın bile asla doğru olmuycanı söyle bu benm fikrim
bide şu sorun var ki şehrin merkezinde buluştuk eski erkek arkadaşımla sevgilim onla buluştuğumu bile öğrenebilir ya :'( hata yaptımm off
bence pişmansan eğer bu sebepten ayrılırsanız çok üzülürsün atlatamazsın herşeyi düzeltmek için adım at belkide öğrenmez ve herşey çok güzel olur
inş canm haklısın
sen dediğmi bi dene içini ferah tut gerçkten ii birisinki erkenden yaptığınn yanlış olduğunu farkettn her insan hata yapabilir önemli olan hatadan dönmek
tamam şuan facete karşılaştık konuşmaya başladım bile[/QUOTE
hadi bakalım hayırlısı :)
kızlar erkek arkadaşımla sorunlarımız vardı bazı burda bahsetmiştim...eski erkek arkadaşımda arada mesaj yada çağrı atıyordu...erkek arkadaşım bugünde dünde yanıma gelmedi küstük ve o hatalıydı... bende bugün eski erkek arkadaşımla buluştum içimde büyük bi hırs oluşmuştu sevgilime. eski erkek arkadaşımda elimi tuttu mutlu değilsin bana dön falan dedi...şuan çok pişmanım aldattım sanırım ama son pişmanlık fayda etmiyor.. eski erkek arkadaşım mesaj atıyor şuandada offff :'(
evet merak ettm nedir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?