Sanırım artık bana olan aşkı bitti..

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Kızlar evleneli daha bir sene olmadı ama ben çok yıpranmış hissediyorum kendimi.
Eşimle aramız kavga etmezsek çok iyi.
Lakin kavga edince hep bi defol git hayatımdan bıktım senden sıkıldım ayrılalım memleketine git.
Hep böyle ama kavga sırasında en ufak tartışmada defol git.
Sabah telefonda tartıştık sinirden artık ağlamaya başladım bana dediği of sıkıldım senden hayatımı bitirdin bende dedim Allahım alsın da canımı kurtul o zaman dedim aminn nerede o günler inşallah dedi ağlamanı duymak zorunda değilim öf deyip telefonu suratıma kapattı.Nasıl içim acıdı ölmem için amin dedi sevdiğim adam.

Sonra aradı aşkım canım vs. sonra ben sıcak davranamadım o laflardan sonra, sonra yine gerildi ben soğuk olunca defol git ayrılalım sen şöylesin böylesin busun sen .Arama beni dedi kapattık.

Sonra içerdeydim 5 kere aramış çağrı bıraktım aradı dedi dükkan göstereceğim müşterilere az sonra bende dedim ki müşterilerin hepsi bayansa ordaki ablaya da teklif et seninle gelsin dedim (ıssız yer içim rahat etmedi).Çünkü dedim sen ona erkekler geldiğinde yalnız ayıp olur diye incelik gösterip eşlik ediyorsun o da sana eşlik eder dedim. bunu dememle kötünün en kötüsü ben oldum ve gayet sakin tavırla dedim ama yine kıskanç paranoyak olan ben oldum. Tabi yine boşanalım git şöyle böyle.
Nasıl canım yanıyor anlatamam sabahtan beri o arıyor konuşuyoruz yine çok aradım oluyor.
Ne yapsam suç içim daralıyor yapayalnız hissediyorum kendimi.
Bazen diyorum topla pılını pırtını git bitsin herşey.
Pişman olur muyum üzülür müyüm onu düşünüyorum. Şu anda da çok üzgünüm
Karmaşadayım. Çıkamıyorum.

sizin aranızda saygı yok bana kalırsa :19: sende eşinde kaba konuşmayı bir kenara bırakıp saygıyı kazanmalısınız. Eşin çabuk sinirlenen birine benziyor ama bir o kadarda çabuk sönüyor. Sana karşı daha nazik olmalı. Karşısında erkek arkadaşı yok!

Canım öncelikle sakin ol.kavga ettiğinizde daha ılımlı olmaya çalış.
Sen üzerine gittikçe daha çok kötüye gidecektir. Duymamazlıktan gel bi süre bakalım aynı devam edecek mi.SAygı probleminiz var bende.Eşinin sana karşı saygısı yok ya da bunalımda bilemiyorum.Yeni evlisiniz netice de herkesden duyuyorum böle şeyleri.Sabır et hayırlısını dile.

bu modelden bende de vardı. "ben buyum , beğenmiyorsan buyur kapıya" ... yıllarca duyduğum laf buydu...ancak 7 yıl dayanabildim, ömrüm çürüdü desem yeridir. alttan aldım, sustum, ağladım, bağırdım... cıkkk fayda etmedi...
"boşanma" lafını ağzına bu kadar sakız eden adama şu kafamla bu kadar güvenip de yıllarımı çürütmezdim.
işiniz zor maalesef...

Arkadasım bnce esını al karsına konus ... esın sınırlenınce agzına gelenı soyluyor ..bnce kavga ederken tartısmanın seyrı degısınce ıkınızde susup ayrı odalara gıdın ve sakınlesmedende konusmayın ... esıne dekı ayrılmak ıstıyorsan bnı sevmıyorsan bosanalım
ama eger sevıyorsan kaybekmek te ıstemıyorsan bu deveyı guducez baska care yok de...bısıyler yapın anladınmı cnm

arkadasımm bu arada sunuda unutma .eslerımız bızım ıcın bızde onlar ıcın fırsatız cennetı kazanmak ıcın .

Allah u teala dıyorkı

Eğer onlardan hoşlanmazsanız, umulur ki hoşunuza gitmeyen bir şeye Allah birçok hayırlar koymuş olabilir." (Nisâ: 19)"Mümin bir erkek mümin bir kadına, hoşuna gitmeyen bir huyundan dolayı buğzetmesin. Eğer onun bir huyundan hoşlanmıyorsa, başka bir huyundan hoşlanabilir." (Müslim) sabır sabır kardesım ..Allah ımtıhanını kolaylastırsın

Bir kerecik olsun sinirinize hakim olup,doğru düzgün konuşmayı deneyin.Öyle zırt pırt git demesinin sizi rahatsız ettiğini
sizi ondan uzaklaştırdığını ve gerçekten gitmenize davetiye çıkardığını anlatın.Buna rağmen yine aynı şekilde devam ederse
kaybedecek birşeyiniz yok demektir zaten.

ben sizin ilişkinizi hastalıklı bir ilişki olarak görüyorum.
şayet ailesiyle sorunlar olsaydı veya ailesine düşkünlüğü falan zamanla düzelebilir derdim.
görüyorum ki sorun eşinizin ta kendisinde. saygı kesinlikle yok sevgi ise şüpheli bence. şu an için bağımlı olabilirsiniz birbirinize öyle görünüyor.
bilmiyorum dini inancınız ne boyutta dini nikaha inanır mısınız??
benim dini nikahım yapılırken imam bize boşanmanın şakası olmaz. boşarım boşanalım dediğiniz anda nikahınız düşer demişti.
eşinizde sürekli bunu dile getiriyor sanırım.
bir de size sürekli defol , bıktım senden diyen bela okuyan bir insanı nasıl kıskanıyorsunuz anlam verebilmiş değilim açıkçası. bence bir evlilik danışmanına gitmelisiniz. sizin sorununuz kendi aranızda konuşarak çözülmez gibi duruyor..

ben garip bir şekilde eşinizi bu hale sizin getirdiğinizi düşündüm.sanırım çok kıskançsınız.

yani ben eşimle böyle bir kavga etsem yanında bayan vermış erkek varmış umrumda olmaz kıskançlık belirtisi falan göstermem.hatta ben öleyim diyince amin diyen birisi ile daha sonra telde konuşmam bile.hatasını anlayana kadarda konuşmam.susarım küserim eve gelince gerekirse konuşuruz.sizin ilişkiniz garipleşmiş.

bu durumdan kurtulmak için ciddi bi konuşma yapmanız ve yeni kararlar almanız gerekir.evlilkte saygı biterse sevgide biter aşkta.

malesef ayni sorun bende de var(di). benim de esim birden sinirlenir, parlar, hersey bitti, sen icimdeki herseyi bitirdin cek git felan der. aradan 1 saat gecer aksama ne yiyoruz diye arar. kafalarindan ne geciyor hic bilmiyorum. esimle nesesi yerindeyken bir gün oturup konustum. dedim ki sen böyle böyle söylüyorsun benim icime isliyor. sanki beni sevip bana deger vermiyorsun gibi hissediyorum. eger gercekten icinden gelerek gitmemi istemiyorsan bunlari lütfen bana söyleme dedim. o da sen benim huyumu biliyorsun, o an düsünmeden konusuyorum lütfen ciddiye alma dedi. sonrasinda baktim yavas yavas tartismalarimizda daha sakin olmaya basladi. simdi de patliyor bazen ama hemen susuyor. acik acik icindekileri söyle, nasil hissettigini söyle ve eger degismeyi düsünmezse, demek ki gercekten evliliginize deger vermiyor.

bir arkadasimiz daha demis, kavga aninda sakin kalmaya calis, bir süre gözüne görünme, arama birak o arasin yada eve gelince soguk davranma. o zaten ne söyledigini biliyor ama sanirim benim esim gibi özür dilemesini bilmiyor yada kendine yakistiramiyor. yolun daha cok basindasiniz, birbirinize alisma sürecindesiniz. zamanla birbirinizin suyuna gidip uzlasmayi ögreneceksiniz. bende evliligimin ilk yilindayim ve zamanla herseyin düzeldigini ve kendi kendine hal oldugunu görüyorum. Allah sabir versin yeter ki!

eşiniz çok dengesiz ve göstermesi gereken olgunluğa henüz erişememiş...

sinirlendiği an sizin canınızı yakmak için her yolu mübah biliyor...

nasıl başlarsa öyle devam eder diye düşünüyorum...Allah yardımcınız olsun...

bu aşamada sizin karar almanız gerekiyor (ya aynı devam ya hemen son ya da onun istediğini yapıp bir süre hayatından çıkarsınız

ve ondan sonra sergileyeceği tepkilere bakarsınız, düzelecek gibi görünüyorsa dönersiniz)

yalnız çocuk oyuncağına çevirmeyiniz her söylediğiniz ve yaptığınız net ve kararlı olsun...taviz vermeyiniz...

Kızlar evleneli daha bir sene olmadı ama ben çok yıpranmış hissediyorum kendimi.
Lakin kavga edince hep bi defol git hayatımdan bıktım senden sıkıldım ayrılalım memleketine git.
Sabah telefonda tartıştık sinirden artık ağlamaya başladım bana dediği of sıkıldım senden hayatımı bitirdin bende dedim Allahım alsın da canımı kurtul o zaman dedim aminn nerede o günler inşallah dedi ağlamanı duymak zorunda değilim öf deyip telefonu suratıma kapattı.Nasıl içim acıdı ölmem için amin dedi sevdiğim adam.

Sonra aradı aşkım canım vs. sonra ben sıcak davranamadım o laflardan sonra, sonra yine gerildi ben soğuk olunca defol git ayrılalım sen şöylesin böylesin busun sen .Arama beni dedi kapattık.

Sonra içerdeydim 5 kere aramış çağrı bıraktım aradı dedi dükkan göstereceğim müşterilere az sonra bende dedim ki müşterilerin hepsi bayansa ordaki ablaya da teklif et seninle gelsin dedim (ıssız yer içim rahat etmedi).Çünkü dedim sen ona erkekler geldiğinde yalnız ayıp olur diye incelik gösterip eşlik ediyorsun o da sana eşlik eder dedim. bunu dememle kötünün en kötüsü ben oldum ve gayet sakin tavırla dedim ama yine kıskanç paranoyak olan ben oldum. Tabi yine boşanalım git şöyle böyle.
Nasıl canım yanıyor anlatamam sabahtan beri o arıyor konuşuyoruz yine çok aradım oluyor.

Sana söyleyebileceğim tek şey var: Eşini kaybetmekten korkmaya başladığın an onu kaybedersin. Kendine öz güvenini kazanmaya başlamalısın. Biraz kendinle meşgul ol. Mesala yapmak isteyip de ertelediğin şeyleri yap, saç şeklini değiştir, makyaj yap, spor yap, yürüyüş yap, kendine zaman ayır, hobiler edin, kitap oku. Öz güvenini kazandığında bakış açın da değişecektir, bu kez o seni kaybetmekten korkacaktır, ne oluyor bu kıza böyle diye. Çok üstüne düşme. Bazen ipleri serbest bırakmak gerekiyor. Ben de senin gibiydim ve onu kaybettim:( Sen benim yaptıklarımı yapma. Bir de sürekli kavga edip arkasından barışmak için arama. Unutma kaçan kovalanır. İlişkilerde en az duygusal olan taraf kazanıyor malesef.

Son düzenleme:
Kesin ya terazi ya ikizler erkeği:ssz:
Bu dengesizlik,bu ruh hastası haller onlarda mevcut.
Sen bakma onun ayrılalım,defol git dediğine.
Bir ayrılacak olsan, o yola girsen senden kötüsü olmaz.
Zaten senin derdin bu, sen ancak ayrılmayı bilirsin diye yapışır huzur vermez.
Senle yapamaz ama sensiz de duramaz.
Bir ömür çekilir dert mi?
Bilmiyorum..
Bu soruyu bende çok sordum kendime.

Ama önerim, altta kalmamanızdır.
Siz sindikçe arttırarak devam edecektir.
O bir yumruk vuruyorsa masaya siz iki vurun.
Defol mu diyor. Bin pişman edin dediğine, yemek,hizmet sıfıra indirin.
Aynı evde yabancı olun.
Huzursuz olsun. Sesinize hasret kalsın.
Neleri bitirdiğini görsün.
Ve yüzüne acıyarak bakın açık açık söyleyin, sana acıyorum, hasta olduğunu düşünüyorum.
Sevgim günden güne azalıyor bu tavırlarınla, saygım zaten bitti gibi.
Yakındır defol diye duvarlara yazarsın. Ben olmayacağım yanında diye kesin konuşun.
Güzellikten anlamaz bunlar:ssz:

Kızlar dün eve geldi özür diledi işte yine aşkım canım dedi.
Eve geldiğinde kavga etmeyince herşey çok çok iyi.
Napıcam bilmiyorum ama artık üstüne düşmeyeceğim
Dünde öyleydim akşam.
Ne çok abartı sıcak ne çok abartı soğuk davranıcam orta halli bi süre idare edeceğim.
Aramayacağım da çok fazla.
Biraz da böyle davranıcam belki anlar bendeki değişimi

Son düzenleme:
coook uzuldum benim başıma gelenlerini aynısı tek fark gonlumu almaya calısmazddı
evden kovuyorsa şunu bil arkadaşım eninde sonunda ayrılacak senden. o ayrılmadan bebeğin yoksa yaşın gençken ayrıl.
cok zor biliyorum ama ben 1 sene çektim ve sonuçta evden attı!
bebeğimle birlikte.
konum bile var.
gerçekten üzüldüm .......
hayatımızı karartanların imtihanını Allah dünyada eşi benzeri olmayan şekilde versin.

çok üzüldüm ama benim de diyecegim arkadaşlarla aynı saygı biten bir evlilikten sevgi beklenmez.1 yılda kapı göstermeye başladıysa 5 yılda ne yapmaz.sen tepkini koy ki bir daha kapı göstermesin sana.korksun seni kaybetmekten.tartışınca arama sorma tamam de boşanalım ciddi ol ama.bırak o yalvarsın o yakarsın sana

Ben 7aylik evligim, hergün bosanalim, bosucam seni laf,ar duyuyorum! Benimkside o gün tartisdigimizda kendini öldür bende kurtulayim dedi, hayatimi bitirdin, huzur birakmadin vs. En son bu sabah yazdi yine bunlari. Sebeb? Dün hasta oldum gidip yattim ona bozuldu! Nazmi yaptim ne cekemedi! Küs yattim, bu sabah da mesajlar! Ben ise gitmedim bu yüzden!

Senin esin hemen bikiyorda, senin biktigin anlar olmuyormu sanki? Tabikide oluyor ama biz onlar gibi her öfkede herseyi saymiyoruz, idare etmeye calisiyoruz! Erkekler cocuk gibiler! Büyümüyorlar! Ve hep kötü olanlar biz bayanlar!
artik bosverdim, sözleri bi kulagimdsn giriyor, digerinden cikiyor! Öyle böyle oda anlayacaktir beni artik üzemicegini!

Back
X