Sanırım artık herşey bitti

zorkararr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
15
5
1
35
merhaba bayanlar
Öncelikle bana anlatacaklarım konusunda ne kadar kızsanız haklısınız. Ancak yorum yaparken kalp kırıcı olmayın zaten o kadar çok kırıldım ki hiçbirşeyi kaldıracak gücüm kalmadı. Buraya akıl almak için değil de içimi dökmek için yazıyorum okuyup yorumlarsanız sevinirim.
Anlatacaklarım evliliğimle alakalı. Eşimle üniversite de tanıştık o bana çok aşıktı ama ben onu zamanla sevdim ikimizde mühendislik okuyorduk ben mezun oldum ama o olmadı. Neyse bi şekilde bana bitireceğine söz vererek nişanlandık. Benim diplomam la iş yeri açtı mesleğinin hakkını verdiği için kimse sorgulamadı ama ailesi mezun biliyordu. Neyse evlendik bende çalışıyordum gayet güzel sevgililik tadında geçen 2 yıl geçirdik ama bu süre içerisinde defalarca ailesi,maddi konular, en ufak meselelerde yalan söylediğine şahit oldum.( mesela bana tanıştığımızda hiç kız kardeşi olmadığını söylemişti sonradan 2 ablası olduğu ortaya çıktı.) Bu arada biz küçük bir ilçede yaşıyorduk sonrasında ile taşındık ben hamileydim. Biz şehre taşındıktan sonra karşımdaki adam gün gün değişti. Orda ki işi batmıştı bende hamilelik izni aldım. Ama sermaye vardı o sermayeyle bir galerici yanında araba alıp satmaya başladı. Bu galerici arkadaşıyla kardeş gibi oldular beraber restaurant açmaya karar verdiler bu arada ben Doğum yaptım çok büyük depresyona girdim bebeğim çok uykusuz sürekli ağlayan bir çocuktu sık sık memlekete aileme gidiyordum ama kısa süreli. Neyse bu restaurant için çok yüklü paralar gerekti elimizde avucumuzda ne varsa satılmış (!) Ben altınları bankadaki paramı sordukça duruyor deniyordu meğerse Doğum için yatan rapor parama kadar çekmiş oraya harcamış. alkollü bir et restaurantı olarak açıldı daha sonrasında iki katlı olan mekan canlı müziğin eklenmesiyle gece kulübüne dönmeye başladı. Kızım doğduktan sonra eşim bize gün gün soğudu sürekli dışarıda beni arayıp sormak istemeyen hediye almayan çiçeği bile çok gören adam haline döndü. Velhasıl eşimin İşleri iyi gitmeye başladıkça meyili oraya vermeye başladı iyice soğudu ve biz sürekli kavga eder olduk geceleri 5-6-7 civarı eve geliyor ertesi gün 3 e kadar yatıp kalkınca duş al kahvaltı et çık modundaydı. Bu sürede Ben de Doğumla aldığım kiloları verdim kızım büyüdü yaşamım eskisinden iyi bir hale geldi kendime bakar oldum arada dükkana gidiyorum hiç bir sorun yoktu meğerse dükkan da ki üniversiteli bir kızla beni aldatıyormuş telefonda mesajlarını yakaladım önce inkar etti başkası yazışmış benden dedi sonra kızla konuşunca herşey ortaya çıktı ben ailemin yanına gittim işte yalvar yakar getirdi kız bana yanaştı ben hiç buluşmadım falan filan neyse sözler verildi kızım için bir şans daha verdim. Bu arada gece klubü ; olduğumuz şehirde çok popüler herkesin akın ettiği bir yer haline geldi eşimin adı duyulmaya merak edilmeye başladı haliyle bu tarz mekan sahiplerine düşkün kadınlar da peşine düşmeye başladı. Bu olayın üzerinden 1 ay geçmeden herşeyi yoluna koymuşken yine telefonda kadınla yazışmalarını yakaladım önce konum sonra bornozlu fotosunu atmış bu dA senin yanında olabilmek için neler vermezdim aşkım gibi bişeyler yazmış neyse bu sefer ailesinin önünde rezil ettim ama ailesi yalvardı yakardı kefil oldu arada çocuk var diye aileme bile demeden konuyu kapattım. Ama artık eşimden iğrenir hale geldim. Bu dA bana sözler verdi asla böyle birşeyle karşılaşmayacaksın diye. En son artık beni çileden çıkaran iş yerine müdür bozuntusu bir kız almış kız sözde nişanlı ama tek fotosu bile Yok nişanlısıyla bu kızı sevmedim ailesi de sevmemiş önceki aldatma profillerine birebir uyuyor ailesi ve ben çıkar diye baskı yaptık aynı hafta içerisinde çıkardı oraya kadar sorun yok ama hattın dökümanlarına bi baktım ben den sonra en çok bu kızla konuşulmuş iş çıkışı evden çıktığında aynı işyerindeyken defalarca mesajlaşma bunu sorduğumda iş için diye savundu ister ara konuş dedi kız işten çıktıktan sonra hiç konuşulmamış zaten numarasını da değiştirmişti ondan sonra görüşme Yok ama tabiki inanmıyorum paranoyak oldum bi kere. Şuan da sırf çocuğum için yanında olduğum ama içten içe de severek evlendiğim bir dediğimi iki etmeyen bir adamla yaşıyorum ailesi sürekli baskı kuruyor bir daha hata yaparsan bizi de Yok bil diye ama daha fazla evli kalmak istemiyorum. Ayrılsam ailemle yaşayamayacağımı biliyorum onlar bu adamla evlenmemi hiç istemediler şimdi sürekli biz sana demiştik diyerek beni daha çok bunaltıyorlar ve de kızım babasına çok düşkün ayrılsam hakkına girmiş olur muyum çok karışığım çok mutsuzum yediğim hiçbirşeyin tadı Yok hayatımın anlamı Yok

Evliliginiz size eziyet haline gelmis. Kendinize ve kiziniza slda bakacak durumdasiniz. Aile desteginiz de mevcut. Burada okudugum dertlerden cok daha az sorunla karsilasarak bosanirsiniz bence. Sevmediginiz guvenmediginiz bir insanla ayni evde yasamak eziyetin en buyugu. Kiziniza cok daha huzurlu bir yasam verebilirsiniz anladigim kadariyla eger ayrilirsaniz.

Karşınızdaki evlendiğiniz adam değil bir kere.Bu zamana kadar nasıl sabrettiniz bilmem ama kim kefil olursa olsun eşiniz affettiğinizde sizi yine aldatıcak. Bunu söylemek zor ama ya boşanıcaksınız ya da aldatılmaya alışacaksınız. Ne güzel mesleğiniz var çalışıp bakarsınız çocuğunuza da.

Cevap için teşekkür ediyorum çok şükür ailem yanımda onlar ilk seferinde de beni göndermek istemediler kendilerine ait boş evleri de var istesem orada da oturabilirim çok şükür mesleğimde var. Kızım şuan dediğiniz gibi mutsuz bir ailede büyüyor bu yaşananlardan da çok etkilendi ama içimde hala eşime karşı sevgi olduğunu hissediyorum ve bu benim boşanma cesaretimi kırıyor

Boşanabileceğini sanmıyorum, şu zamana kadar ayrılırdın ayrılacak olsan.
Benim çevremdeki herkese tavsiyem şu oluyor eğer boşanmaya maddi manevi gücün yoksa aldattın diye adamın başına geçme aileye yansıtma sonunda göstere göstere yapmaya başlıyor adam. Aldattın ve bitti kesinlikle birlikte olmak zorunda.
İçkili mekan işleten bir adam, kolay değil, hem de genç yaşında seninle evlenmiş, merakı var başka kadınlara. Seni aldatmaya devam edecektir, Allah korusun sana bir hastalık bulaşmasın. Bu konuda önlemini al.
Ayrılmayacağın için sana tavsiyem kendi hayatına bakman artık endişeyi bırak adam zaten ayrı bir dünya kurmuş, yapacağını planlı bir şekilde yapmış defalarca ve yapacaktır da. Sen de ye, iç, gez. Bırak ne yapan yapsın, zehir hafiye olsan ne olmasan ne.

Evet kesinlikle şuan karşımdaki adamı tanıyamıyorum herkes bizim aşkımıza imrenirdi bizi konuşurdu aldığı hediyelerin hesabı yoktu ekmek almaya çıkar Gül alıp gelirdi işler bu noktaya nasıl geldi inanamıyorum sürekli ağlıyorum aslında çok sevdiğim için değil biz nasıl bu hale geldik diye ağlıyorum aldatılmak alışılacak bir durum değil o kadar sarsıcı ki kadınlık gururunu delip geçiyor adeta

Bana herkes şuan öyle diyor ailesi bile yoklukta cefasını çektin şimdi tam para kazanmaya başlamışken bırakıp gidince iyilik mi bilecek çok diye. Bazen bende öyle diyorum bana nispet yaparcasına yiyecek çok ta gururluydu mu diyecek diye ama bazende hayatımı bitirmek istemiyorum bu adam için ben Yanyana olmaktan mutlu olabilen bir insanım bana 1 yıl içinde işyerini satma sözü verdi başka türlü bu ortamdan kurtulamam diye ama bilmiyorum bu kadar aldatan adam yine aldatır diye düşünüyorum offfff

İş yeri kocanın adına ve vergisi geldiği gittiği işliyorsa devlete nafakayı alırsın ama sahte diploma ile iş yapan adam kendisini orda asgari ücretli göstermeyi de bilir. Bırak yapsın işini, sen de hayatına bak. Spora yazıl, giyin süslen gez. İş yerini satsa ne yapacak? Hastalık kısmı önemli ama bu adamla olacaksan bu risk hep var.

Yok kendi adına değil zaten şirket adına bunun payı bile Yok içinde üzerinde yüklü miktarda borç var vergi falan o yüzden başkasının üzerinden yürütüyor üstünde bit kadar mal Yok. Bana araba aldı Yeni ve ev alacağını falan söylüyor düzeldim sana şeffafım diyor ama elbetteki yine yapıyor çünkü birlikte olduğu kadınlar evli olduğunu bildikleri için evdeyken yazmıyor arayıp sormuyor günün 17-18 saati dışarıda nerden bilebilirim ki bu mesajları unutmasa hastalık konusunda haklısınız zaten ikinci bir çocuk istemediğim için güvenli ilişki yaşıyoruz ama daha dikkatli olmalıyım belki de bu son şans ı böyle kendimi harap ederek değil de iyi gelecek şeylere yönelerek değerlendirmeliyim

Birini hazm eden daha birçoğunu hazm eder bunun eğitimle alakasıda yok anlaşıldığı üzere
Kolay gelsin
Hazmedemiyorum aslında sorun burda bütün bu aldatma olayları Haziran'dan bu yana gerçekleşti aslında ilki bile taze sayılırken 3 olay yaşadım büyük bir çöküntü içindeyim. Yorum için sağolun

Sen maddi anlamda birikiminin yapmaya başla, sık sık para iste kendime bakacağım kuaför vb diye, bankaya koy. Maaşını da aynı şekilde. Adam aşk ilişkisi yaşamıyor zaten bu belli, o tarz kadınlar bir eve giriyorum mesajıyla sessizliğe bürünürler ta ki arpası kesilene kadar, o zaman karını ararımlar başlar. Zor bir durum senin için ama en azından manevi yükümlülüğün yok bu evliliğe, hayatını yaşamaya bak.

Yahu mesleğin var.
Bu adam aldatmış onların dökümünü çıkartıp dava açsan nafakayla birlikte tazminatta alırdın. İşe girerdin kızına da ya annen ya kreş bakardı. Kızının hakkına da girmiş olmazdın merak etme boşanıyorsunuz diye adam başka gezegene ışınlanmıyor, onlar yine görüşürlerdi.
Bunları düşünecek kapasitedesin ama işine gelmiyor bahanelerin var.
Adam bir daha böyle birşeyle karşılaşmayacaksın demiş, yapmayacağım dememiş. Yapacak ama senin ruhun duymayacak bunu kastetmiş uyan.

Söylediklerinize şaşırdım. Siz paranın sefasını sürmek için mi boşanmayı düşünmüyosunuz? Ya da arkanızdan nispet yapıp birikimlerinizi harcarken "çok da gururluydu" dememesi için? Boşanmanın yahut boşanmamanın gerekçeleri bunlar olmaz ki. Farklı kadınlarla defalarca aldatma söz konusu, üstelik bu yalnızca sizin bildiğiniz kısmı. Aile birliği zedelenmiş, evdeki çocuk bu travmaya maruz bırakılarak büyütülüyor ve eşinizin ailesi sizi maddi hatırlatmalarla oğullarının başında tutmaya çalışıyor. Oysa eşiniz o restaurant/klüpten ne kadar kazanıraa kazansın size mutluluk satın almaya yetmeyecek o para. Evliliğin temeli biraz sevgiyse biraz da saygı, sadakat ve güvene dayanır. Bilemiyorum. Varın değerlendirmeyi siz yapın.

bence sen fırsat bu fırsat diye önce bi adama kaptırdıklarinı yaptır altınlar paralar önce bi kendine özel bir hesaba at onları sonra boşanacaksan boşan

Bosan bu adam duzelnez parayi bulmus bi kere.. adamlari karilari adam edince boyle oluyo.. bakbi daha hanile kalmadan bosan

Bu zamana kadar "kızım icin" diye diye aldatılmalara göz yummanız hata olmus. Kızınız büyürken, bu meseleler yüzünden huzurlu bir ortamda büyüyemeyecek emin olun. Babasını sevmeyen bir annesi, annesini aldatmaya devam edecek olan bir babası ile büyüyecegine, yolları simdiden ayırıp kızınıza büyümesi icin daha huzurlu bir ortam saglamak cok daha mantıklı geldi. Esiniz iki kere bu hataya düsmüs, bunun ücüncüsü-dördüncüsü-besincisi de olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…