Hiç bir hayalim yok gelecek planı kuramıyorum büyük bir psikolojik çöküntü içindeyim bu adamla bir hayal bile kuramıyorumPeki 5 yıl sonra kendinizle ilgili hayaliniz ne?
Evet kapatmak lazım ama bizim başımıza ne geldiyse bu dükkan açıldıktan sonra geldi daha doğrusu büyükşehire taşınınca halbuki eşim burda doğup büyüme sadece iş dolayısıyla 2 yıl yaşadık ilçe de yani sonradan görme de değil bu dükkana gelip gidenler den illa ki bozuklar çıkıyor içinde onlar az ilgi samimiyet gösterince demekki yoldan çıkıyor gerçi asıl bozukluk eşim de onlar ne yaparsa yapsın bozulmayan bozulmazBu adamların bu basit kızlarda buldukları ne çok merak ediyorum :S ıyiki face insta herşeyi kapattık biz kurtulduk. Kaç evlilik yıkıldı bu internetden. Insanlar kullanmayı bu türlü beceremedi
Böyle bir dükkan başa bela zaten. Nerde aç varsa orda zengin birini bulma peşinde. Hele birde oranın sahibi ışletmecisi birine denk gelirlerse şanslarını denerler. Salak kocalarda bayıla bayıla gidiyorlar ben sende suç bulamadım. Jennifer lopez bile terkedilmiş bir kadın. Güzellikle alakası yok. Ne çok güzel olmayan kadınlar var kocaları ağzına bakıyo.Evet kapatmak lazım ama bizim başımıza ne geldiyse bu dükkan açıldıktan sonra geldi daha doğrusu büyükşehire taşınınca halbuki eşim burda doğup büyüme sadece iş dolayısıyla 2 yıl yaşadık ilçe de yani sonradan görme de değil bu dükkana gelip gidenler den illa ki bozuklar çıkıyor içinde onlar az ilgi samimiyet gösterince demekki yoldan çıkıyor gerçi asıl bozukluk eşim de onlar ne yaparsa yapsın bozulmayan bozulmaz
Kocan yalancı bir adam kız kardeşim yok demiş iki ablası çıkmış şaka gibi diplomami aldım demiş ailesine halbuki alamamış herkese çok rahat yalanlar söylüyor kişilik yapısı bozuk biri o IŞİD'e kapaticam der kapatmaz o aldatmiycam der aldatır ne diyim Allah ıslah etsinBana herkes şuan öyle diyor ailesi bile yoklukta cefasını çektin şimdi tam para kazanmaya başlamışken bırakıp gidince iyilik mi bilecek çok diye. Bazen bende öyle diyorum bana nispet yaparcasına yiyecek çok ta gururluydu mu diyecek diye ama bazende hayatımı bitirmek istemiyorum bu adam için ben Yanyana olmaktan mutlu olabilen bir insanım bana 1 yıl içinde işyerini satma sözü verdi başka türlü bu ortamdan kurtulamam diye ama bilmiyorum bu kadar aldatan adam yine aldatır diye düşünüyorum offfff
Aynen öyle yüz güzelliği değil baht güzelliği olsun diye boşuna dememişler çok sağolun yorumlarınız içinBöyle bir dükkan başa bela zaten. Nerde aç varsa orda zengin birini bulma peşinde. Hele birde oranın sahibi ışletmecisi birine denk gelirlerse şanslarını denerler. Salak kocalarda bayıla bayıla gidiyorlar ben sende suç bulamadım. Jennifer lopez bile terkedilmiş bir kadın. Güzellikle alakası yok. Ne çok güzel olmayan kadınlar var kocaları ağzına bakıyo.
Allah yardımcın olsun canim Allah kimsenin başına vermesin yaa ;SAynen öyle yüz güzelliği değil baht güzelliği olsun diye boşuna dememişler çok sağolun yorumlarınız için
Evet yalancılık bir hastalık oldu onda. Yani kişilik bozukluğu olduğunu söyledim gerekirse tedavi olayım dedi ama şuan ağırdan alıyor çok yoğunum diye çevresindeki insanlar da çok iğrenç hepsi evli sevgilisi var ama kadınların haberi Yok gerçi olunca ne yapabilirlerki hepsi benim gibi ben bile bişey yapamadım tek aldığım ders çok büyük konuşmuşumKocan yalancı bir adam kız kardeşim yok demiş iki ablası çıkmış şaka gibi diplomami aldım demiş ailesine halbuki alamamış herkese çok rahat yalanlar söylüyor kişilik yapısı bozuk biri o IŞİD'e kapaticam der kapatmaz o aldatmiycam der aldatır ne diyim Allah ıslah etsin
bence sen fırsat bu fırsat diye önce bi adama kaptırdıklarinı yaptır altınlar paralar önce bi kendine özel bir hesaba at onları sonra boşanacaksan boşan
Gerçekten çok zor bir karar önceden olsa hemen boşan bırak o adamı derdim çünkü neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor şuandaki hayatım da maddi açıdan çok rahatım bu lükslerden vazgeçecek olmakta zorluyor bide yalnız kalınca ne yaparım korkusu var ama tek bildiğim şey bu adamla sonum yokAllah yardimcin olsun burdan bosan demek kolay ama yeni bir duzen kurup hayata tutunmak zor. Sen biraz birikim yap bence bikac yila kadarda kendine is kur yeni hayatina basla. Bu sureci uzulerek gecirme uc gunluk dunya gez toz hesap verme biraz da o seni merak etsin..
Zaten içimden bile gelmiyor içim almıyor teniniOnu bunu bilmem de bu adamla sakın birlikte olmayın hastalık falan bulaştırır maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?