Sanırım artık herşey bitti..

kesinlikle katılıyorum. ben eşimle problemim olsa ne kendi aileme ne onun ailesine anlatmam, eşimde aynı. hatta arkadaşımla bile paylaşmam. herşey aramızda olur ve biter.

daha 10 aylık bir evlilik o kadar yenisiniz ki be canım...boşanmayı dile getirmek yerine işin çözümüne odaklansanız? mesela eşin öfke kontrolü için yardım alsa? yani şizofrenin bile tedavisi var artık buda düzelebilir. şiddeti affet demiyorum ama çözüm için bişeyler yapsan? ben inşallah bebek olmamıştır diyenmiyorum yaa, belki hamilesindir. ve eşin bunu öğrenince değişir, düzelir. dimi ama? Allah yardımcın olsun.

esim bana ilk vurdugunda burada yazan arkadaslar gibi düsündüm. bunu asla unutamazdım ve sonra...hamile oldugumu ögrendim eşim cok degisti tekrar evlendigim adam oldu. kızım dünyaya geldi 4 aylıkken yine basladı... ve hiç durmadı. sizi yanıltmak istemem ama siddet olunca düzelmiyor belli bi süre sonra bunu o kadar kendinize yediremiyorsunuz ki hak ettiğinizi bile düsünüyorsunuz(cnkü hak etmeseniz ne isiniz var orada onun yanında)...
sonuc olarak kızım 21 aylık 5 aydır ayrı yasıyoruz ve bosanmaya calısıyoruz.
insallah içinizi karartmamısımdır her erkek aynı olmaz ama bunları da bi degerlendirin.

Allah kahretsin boylelerini...

Düzelmiyor canımın ici hiccc ımutlanma haa birde o psikolojiyle yaşamaya oyle adapte oluyorsun ki aslında asla kabul edilmyecek hakaretleri dayakları siddeti iskenceyi görüyorsun bak ne diyorum senden bosanmak istiyorsa ne sanslısın bir bilsen bu adamdan sen kurtulmak isteseydin de o seni bosanırsan ailenle yada baska seylerle tehdit edip üstüne üstlük iskence etseydi o zaman gorurdum ben seni kuzum benim ardına bile bakma sakın kac kurtul nolur inan bana düzelmez düzelmez düzelmez Allah'ım yardım et...

kırtulakı 8 sene oldu hala acıyor icim dızım yüregim gururum onurum kac diyorum sana kacc 14 yıl ugrastım düzeltemedim ben kacc ardına bile bakma nolur..

canım konunun ilk başını okuduğumda tam bir sebep bulamamıştım ayrılmanız için ama şiddeti görünce tepem attı. sen nasıl dayandın onca şiddete? neden şikayet etmedin o adamı hapse tıktırmadın? bir de bu adamdan bebek mi düşünüyordun? allahın bir bildiği var ki hamile kalmamışsın. bebeğin karnındayken bile döverdi belki, ya da sonrasında devam ederdi. benim genel kanaatin şu, aldatmayı bile bir yerde anlarım, insandır hata yapar. affedilmez bişeydir ama boşanırsın biter. ama şiddet kesinlikle ailenin temellerini derinden sarsan bir olaydır, hayatın boyu gördüğün şiddeti unutamazsın, boşansan bile seni dövme ihtimali vardır. psikopat çünkü bu cins adamlar. hem de seni intihara sürükleyecek hale gelmiş. inanamıyorum böyle erkekleri niye müebbet hapsa mahkum etmezler, topluma da zarar böyleleri. :47:
ailene sarıl ve güçlü ol canım, hayat senin için yeniden başlayacak, çok gençsin daha.:71:

canım dayak derken tokat mı hırpalamamı yoksa şidettli şekilde kırma kanama durumları söz konusu mu hangi seviyede bu şiddet?

ben düzelir diyenlere inanamıyorum. arkadaş beyin kanaması geçirdiğinden şüphelenmiş daha ötesi var mı? ölmeyi mi beklemeli emin olmak için? Allah korusun ama çok sinirleniyorum ya bu düşünce yapısına. kim ki o sana vurabiliyor? anan mı baban mı? (anne baba da vuramaz, vurmamalı da çocuğuna bana göre, her neyse). sen küçük çocuk musun da seni terbiye etmeye kalkıyor? erkekler fiziksel olarak kadınlardan güçlü, bu gücü sana mı yetiyormuş? bir de intihara meyillemiş seni, daha düşünecek bir şey var mı Allahaşkına? başıma gelmedi, bilemem. ama herrrr şeyin insan için olduğunu farkında olan biriyim, herkesin yerine kendimi koymaya çalışırım. o yüzden hariçten gazel okumak kolay diye düşünme, lütfen kendini kurtar. düzelse nolur düzelmese nolur ki? düzelse, bu yaptıklarını unutacak mısın? nasıl güveneceksin sana vurmayacağına? htczhr yazmış yukarıya, ilk vurduğunda ben de evliliğimi kurtarmaya çalıştım, kızım 4 aylıkken yine dövmeye başladı demiş. ayrıca tek örneği de bu değil. Ayşe Paşalı'yı duymuşsundur. kadını adliyede boşanmamaya ikna etmeye çalışırkenki görüntüleri simge olmuştu. sonra ne oldu? kadını sokak ortasında öldürdü. demek ki neymiş, bir kere el kaldıran hep kaldırırmış. kurtul bu beladan! dayak yemeyi hakediyorum diye düşünüyorsan da otur o adamla.

Allah hidayet versin ya beyin kanaması riski ne demek ya dayağın şiddeti bu boyutta mı şok oldum ne yapmış olabılır bı ınsan bu kadar dayak yiyecek!!canım arkadasım benım çok uzuldum gercekten daha niceleri var bunun ornegı o kadar cok kı kendınızı ezdırmeyın sakın gücü ancak sizin gibilere yetiyor onun gözünü korkutun vurursan polıse gıderım deyın ve gıdın sızın bu konuda ne kadar ciddi oldugunuzu anlasınlar!...:47:

çocuğun yoksa bu adamı niye çekeceksin..yazık değil mi sana ? senin ailen sen bunları hakettinizmi ?

buzaman kadar boşanmamış olmanda, ne kadar sabırlı olduğunu gösteriyor zaten..eğer dönersen bir zaman sonra yine eskisi gibi olcak herşey..huylu huyundan vazgeçermi allah aşkına ?

hemen boşanma davası aç ve bir an önce kendini toparlama çalış..anlattıklarına göre bu işin düzelecek tarafı kalmamış zaten...senin açından...afetmemen en mantıklısı...

ileride mutlu bir evliliğin olur belki..bu adamla kendinide hayatınıda ziyan etme...

rabbimiz kullarını, bir annenin evladına olan sevgisinden daha çok severmiş...eğer sende bunu yaşıyorsan şu anda bilki, senin bilmediğin Ama allahın bildiği bir hayır vardır bu işte..kendini toparla ve yoluna devam et canım..arkana dönüp bakma bile...

Ah şebnemimmm... balım ne oldu size böyle?.. sonunda bu dereceye mi geldiniz.. bişiy diim mi.. soğukkanlılığın ailenin yanında olmandan.. yoksa böyle bir durumu yalnız başına kaldıramazdın..
eğer eşin de gerçekten boşanmaya kararlı ise açsın ozaman davayı.. erkeklik taslamayı biliyor ya.. Allaha havale et kuzum sen.. Daha güzel bir hayat bekliyordur seni emin ol.. daha iyilerine laiksin.. silkelen biraz yıpratma kendini bu da geçer.. biz herzaman yanındayız canım.. soran eden olursa etrafında.. kimseye hesap vermek zorunda değilsin..
Kal sağlıcakla.. Rabbim işini bilir!

allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlıysa o olsun bende eşimlee kötüyümm senn eşin gibi aynıı çarşıya çıkarız sokakta rezil eder elini kolunu kaldırr dövmek içinn..sözlü şiddet uygularr herşeyi o bilirr herkes salaktır onun içinn bitek kendi zekidirr (çokta zeki yaa) bende bıktım 3 yıllık evliyim insan hergün kavga edermi biz ediyoruzz iştee ne cicim ayım olduu ne güzel günüm hiçbişeye yaratmadı benii köreldim gittimm şuan daa kavga ettik içerde salonda yatıyo geberesicee sinirleim allak bullakk yaa sürekli iğneler durur aptal insan ...beni küçümser kendi bi haltmış gibi:(( neyse arkadaşım hakkında hayırlısıı inşllhh.((

neden katlanıyorsunuz

hala bi daha düşün evliliğini yıkma şans ver düzelir diyenler mesajları okumadan mı yorum yapıyor başlığa bakıp mı yazıyorsunuz sizin kızınız olsa da böyle mi söylerdiniz yazık

Düşündüm düşündüm olmadı çok uzun zaman geçti üzerinden eşim geldi annemlerin evinden beni almaya özürler yeminler etti. Yine olmadı yine ayrılamadım yine kıyamadım sevgime.. Ve üzerinden neredeyse 1 ay geçecek şimdi herşey daha yolunda daha ii mutluyum umarım hep böyle devam eder hepinizin desteğine teşekkür ederim iiki varsınız... :71::71:

Son düzenleme:
yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama barışmış olmanıza çok sevindim, bi yuva kolay kurulmuyo. inş. bundan sonra bi daha asla öyle kötü şeyler yaşamazsınız, hiç de bi insanın hakettiği şeyler değil. yanlış anlamazsanız benim size bi önerim olacak; siz yinede herşeyin düzeldiğini düşünüp ipleri elden bırakmayın, bence evliliğinizin bundan sonrası için daha huzurlu daha mutlu bi evlilik için bi psikologa yada bi psikiyatsite gidin. eminim çok faydasını göreceksiniz. bundan sonrası için mutluluklar diliyorum size

Düşündüm düşündüm olmadı çok uzun zaman geçti üzerinden eşim geldi annemlerin evinden beni almaya özürler yeminler etti. Yine olmadı yine ayrılamadım yine kıyamadım sevgime.. Ve üzerinden neredeyse 1 ay geçecek şimdi herşey daha yolunda daha ii mutluyum umarım hep böyle devam eder hepinizin desteğine teşekkür ederim iiki varsınız... :71::71:
ayyy canim benimmm daha yeni duydum okudum yaa Allah islah etsin esini bir daha yasatmasin insLAlah tum kalbimle isterim bunu ben sana bir tavsiyede bulunayim canim benimmm insan suresinin ilk 3 ayetini suya oku aklina geldikce bunu esine icir bak goreceksin senin sözündan cikmayacak ve seni koruyacak yavrum benim yaa öpuyorum seniiii

şu anda annemin evindeyim zaten ii geldim gezmeye geldim ve kalıcı kaldım aptal gibiyim ama boşanmaktan başka çıkar yolu yok.. geçmişi düşününce gelecekten hayır gelmeyeceği bi gerçek.. inanırmısınız hanımlar ilk defa ağlayıp zırlamıyorum çok tuhaf çoookkk.. :44::44:

bilirim bu duyguyu sonrasından hayır gelmez zaten ayrılsanız eşinizi seviyo bile olsanız bu duygudan sonra istemiyorsunuz barışmak

Back
X