- 25 Mart 2011
- 3.884
- 33
- 158
- 39
kesinlikle katılıyorum. ben eşimle problemim olsa ne kendi aileme ne onun ailesine anlatmam, eşimde aynı. hatta arkadaşımla bile paylaşmam. herşey aramızda olur ve biter.
daha 10 aylık bir evlilik o kadar yenisiniz ki be canım...boşanmayı dile getirmek yerine işin çözümüne odaklansanız? mesela eşin öfke kontrolü için yardım alsa? yani şizofrenin bile tedavisi var artık buda düzelebilir. şiddeti affet demiyorum ama çözüm için bişeyler yapsan? ben inşallah bebek olmamıştır diyenmiyorum yaa, belki hamilesindir. ve eşin bunu öğrenince değişir, düzelir. dimi ama? Allah yardımcın olsun.
esim bana ilk vurdugunda burada yazan arkadaslar gibi düsündüm. bunu asla unutamazdım ve sonra...hamile oldugumu ögrendim eşim cok degisti tekrar evlendigim adam oldu. kızım dünyaya geldi 4 aylıkken yine basladı... ve hiç durmadı. sizi yanıltmak istemem ama siddet olunca düzelmiyor belli bi süre sonra bunu o kadar kendinize yediremiyorsunuz ki hak ettiğinizi bile düsünüyorsunuz(cnkü hak etmeseniz ne isiniz var orada onun yanında)...
sonuc olarak kızım 21 aylık 5 aydır ayrı yasıyoruz ve bosanmaya calısıyoruz.
insallah içinizi karartmamısımdır her erkek aynı olmaz ama bunları da bi degerlendirin.