• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım artık sınırı astım hiç iyi değilim...

Valla bekarim canim ne hissettiğini tam olarak anlayamam ama cevremde senin gibi insanlar var ruh halini tahmin edebiliyorum.
Öncellikle esinle gerekli bütün tedavilerinizi olun tedbirinizi alin.Ne demişler önce tedbir sonra tevekkül.
Rahim filmi çektirmekten korkuyorsun da ee gerçeklerle yüzleşmeden ne olup bittiğini bilmeden nasil çocuk sahibi olmayi düşünüyorsun.
Canin yanar diye mi korkuyorsun ee bu hayatta risk almadan neyi başarabilmiş insanoğlu canim.Biraz dirayetli ol toparlan.
Bak stress yapmak bu gibi durumlarda sana zararli psikolojin çok bozulmuş.
Ne olur gerekli tedavileri olun ve psikiyatri ya da psikologa mutlaka gozukun gerçekten iyi değilsiniz.
Benim arkadasim 17 seneden sonra olmuş.Bi akrabam kadinin tüpleri bağlı iken mucizevi bi şekilde doğurmuş.

Hadi aglamayi birak ve oturduğun yerden kalk silkelen ve kendine gel.

Sevgili kardeşim dua et, tevekkül et!!gerisini Allah bilir inan!!gönülden teslim ol, ol ki gönül kapıları açılsın yüce Rabbim gönlünü ferahlatsın ol demeden olmaz, zamanı gelmeden kapılar açılmaz...
Hakkında hayırlı olanı nasip etsin yüce Rabbim!!üzülme eşinide kendinide üzme...
Anne olmak çok güzel bir duygu dilerim Rabbimden sanada nasip etsin.....

Merhaba arkadaşlar . ..
hiç iyi değilim anlatacak kimsem yok zaten anlatsamda beni anlayacak kimsem yok . . o kadar yalnız ISSIZZ ım ki.. Eşim mükemmel bi insan . .ondan başka kimsem yok . .herkes canımı acıtıyor kırıyor parcaliyor..
4 yıllık evliyim yaşadığım yerde bi allah bi eşim var . .çalışıyorum.. bikaç tane arkadaş sık sık görüşmesemde iyiler ama onlara sirimi hiç vermedim . . 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyorum bu duruma hiç olmayacak diye düşünmekten bi hal oldum . .
esimde sorun vardı şuanki durumu henüz bilmiyoruz eşim sürekli beni zorluyor sende rahim filmi cekil garanti olsun diye . . Doktorum narkozsuz yapıyor . . çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum ya tuplerimm kapaliysa diye düşünmekten bi hal oldum . .
Tüp Bebek şansımız var ama ben o süreç e girebilecek kadar güçlü karekterli bi insan değilim . .belki benden iyi bi anne bile olmaz çok güçsüzum . .
Bugün bi arkadaşım doğum yapmış fotoğraf yolladı bana gel teyzesi bebeği gör diyor . . nasıl gideceğim diye kara kara düşünür oldum bu aralar çok güçsüzum ya bebeği görünce aglarsam diye çok korkuyorum . ..
yanlış anlaşılır diye . .
ben ne yapayım ne edeyim şaşırdım . .
dün gece ağlama krizine girdim eşim beni doktora götürmek istedi . .piskolojim çok bozuk . .zaten kimsem yok bebegimde olmuyor yalnız yaşayıp yalnız öleceğim belkide . .
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
bilenler cevaplarsa çok sevinirim . .
doğum tarihi değişmez mi ?
bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
yorumlarınız çok önemli benim için . .
hiç iyi değilim benim için dua edin lütfen . ..
Canım bende 4 yıllık evliyim benimde iki yıldır olmuyor bebeğim üstelik ben atanamadım kafayı yemek üzereyim eşimin ailesiyle sorunlar var herşey var anlayacağın bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum napim öyle durmaktan iyidir aşılama falan denemedim direk tüp bebek yaptırıyorum. Bu arada bizimki sebepsiz infertilite yani illa bir sorun olmasına gerek yok. Şuan yalnızca hiçbirşey yapmadan beklemek istemediğim için başladım beklemek çok kötü ama yalnız değiliz bizim gibi birçok insan var sen yine iş sahibi olmuşsun bu kadar dert etme

Zaman'ı vardır evet ama sen elinden geleni yapacaksın ki gerisini de yaradan a bırakacaksın.Çabalaman gerekiyor belki bir Zaman sonra geç olmasın.Aşılama çatlatma iğnesi vs.Uğraşmadan tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Birikimimiz gidecek ama aklımda kalmasın diye en azından yaptırmak istiyorum.Sonra da işe devam edeceğim.Genç iken saglıklıyken tedavi ol yarın istersin paran olsa da sağlığın olmaz.Şimdiden tedavini ol.Bublar vesiledir.Herşeyin Zaman'ı var.O günlere bu zorlukların üstesinden gelerek ulaşacaksın belki.Bilemezsin.

Zamana bırakın arti psikolojik destekte alın mutlaka benim arkadaşım ne zaman takmamayi bıraktı birkaç ay sonra hamile olduğunu öğrendi.

Rahim filmini mutlaka çektirin. Çevremde o kadar çok var ki filimden 2-3 ay sonra hamile kalan. En azından tüp bebek tedavisinden önce yapılması cgereken her şeyi yapmış olursunuz. Bence kendinizi çok üzmeden, kafanızı boşaltın. Rahat olun. O zaman her şey yoluna girecek inşallah.

Ben oleyim o zaman. 3 sene oldu 2 tup bebek 1 asilama negatif.
Ugrasmadan sadece isi Allaha havale ederek olmuyor o isler.
Tedavini olursun yine Allah ne zaman ol derse o zaman olacak elbet

Bu arada rahim filminden once kk da yorumlari okuyup o gece yatamamistim.
Sonrasinda bu mudur dedim. O kadar abartilacak birsey degildi

Merhaba arkadaşlar . ..
hiç iyi değilim anlatacak kimsem yok zaten anlatsamda beni anlayacak kimsem yok . . o kadar yalnız ISSIZZ ım ki.. Eşim mükemmel bi insan . .ondan başka kimsem yok . .herkes canımı acıtıyor kırıyor parcaliyor..
4 yıllık evliyim yaşadığım yerde bi allah bi eşim var . .çalışıyorum.. bikaç tane arkadaş sık sık görüşmesemde iyiler ama onlara sirimi hiç vermedim . . 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyorum bu duruma hiç olmayacak diye düşünmekten bi hal oldum . .
esimde sorun vardı şuanki durumu henüz bilmiyoruz eşim sürekli beni zorluyor sende rahim filmi cekil garanti olsun diye . . Doktorum narkozsuz yapıyor . . çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum ya tuplerimm kapaliysa diye düşünmekten bi hal oldum . .
Tüp Bebek şansımız var ama ben o süreç e girebilecek kadar güçlü karekterli bi insan değilim . .belki benden iyi bi anne bile olmaz çok güçsüzum . .
Bugün bi arkadaşım doğum yapmış fotoğraf yolladı bana gel teyzesi bebeği gör diyor . . nasıl gideceğim diye kara kara düşünür oldum bu aralar çok güçsüzum ya bebeği görünce aglarsam diye çok korkuyorum . ..
dün gece ağlama krizine girdim eşim beni doktora götürmek istedi . .piskolojim çok bozuk . .zaten kimsem yok bebegimde olmuyor yalnız yaşayıp yalnız öleceğim belkide . .
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
Rahim filminden hiç korkmayın adet günü yoğun bi ağrı nasılsa öyle ağrı oluyor ki bende tek taraf tıkalıydı. Açıkken o kadar bile ağrımıyormuş. Kimseye kulak asmayın güçlü olun. Ben de üç aşağı beş yukarı aynı durumdayın. Bu günler de geçecek inş. Bi kaç sene sonra çocuğum diş çıkarıyo çok huysuz uykusuzluktan mahfoldum diye konu açacaksınız. Rabbim büyük dua edelim birbirimize.

Merhaba arkadaşlar . ..
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
Bu nasıl bi saçma soru. Kaderde varsa elbet çocuğun olacak. Bi bakmışsın 9 ay sonra bi bakmış son 9 sene sonra. Sen yılmadan Allah a dua edeceksin. Umutsuzluğa düşmeyeceksin şeytan a uyup Rabbine isyan etmeyeceksin !!

Arkadasımin 5 yildir çocugu olmuyordu eşinde sorun ciktı spermlerde 15 gun sonra testi tekrarlamalari istendi 15 gun olmadan 5 haftalık hamile oldugunu ögrendi arkadaşm ..her şey allahtan sabret şukret dua et.....

Bide o bebegi görmek caninizi acitiyosa görmeyin bu kiskançlık vs vs degil bi süre caninızı acitan seylerden uzaklasin bebek konusunu konuşmayin konusulan ortamda olmayin kendi halinize kalip tedavinizle ilgilenin böyle daha kolay olur sizin için

Doğum gününü biliyor musunuz da degistirmek istiyorsunuz enteresan bi soru olmuş önce tüm tetkikleri yapın benimde 3 sene olmadı rahim filmi çektim narkozsuz çok zor birsey değil ki sanki narkozsuz ameliyat edicekler gibi korkuyor insanlar gerçekten istiyorsan tedavini ol nasip olur inşallah kul elinden geleni yapmalı öyle beklemekle olmuyor cabalamak gerek

Benimde olmuyor suan ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor sen kendini GÜÇSÜZ olarak tanimlamissin ama bencilin tekisin eşinden birseyler isterken sen kaçmayı seciyorsun birşeyleri gerçekten istiyorsan önce rahim filmini cektirmekle ya da doktorunu degistirmekle basla

Butun konularin ayni. Cocukta cocuk. Demekki dogal yoldan olmuyo. Sende yeterince istemiyosun sadece agliyosun. Basit bir filmi bile cektirmiyosun. Ondan korkuyosan hamileligi ve dogumu nasil yapicaksin? Onlarda da hep aglayip bebegi mutsuz edeceksin sanirim.

Önce fsh nize bakarlar.. aşama aşama gider araştırma.. bi anda rahim filmi çekmezler.. hem önce eşiniz iyileşti mi diye bi muayene olsun.. 10 seneden fazla bekleyenler var evlat sahibi olmak için.. lütfen biraz sakin olun kendinizi rahat bırakın.. her şeyin bi vakti saati var

Merhaba arkadaşlar . ..
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
issizcim yapma boyle kendini hasta edeceksin ama psikatriye gorun bence biraz rahatlarsin imkanin varsa psiko terapi gor bu sitresle hamile kalman zorlasir seni anliyorum ama vardir allahin bir Hikmeti bir zamani vardir herseyin canim. bence rahim filmi cektir bence o kadar korkarcak bir sey yoktur.

ben bu sorudan hiçbir şey anlamadım :S:S
doğum tarihi değişmez mi ne demek, ne zaman doğacağını biliyor musun ki, ya da en kötüsü (canını acıtmak için yazmıyorum) doğup doğmayacağını bile bilmiyorsun, töbe töbe....

ay beyin yakan sorular kategorisi olsaydı ilk sıraya alırdım seni :S

Back
X