TeşekkürlerBunun için boşanılmaz elbette..
Düşüncesizlik etmiş eşiniz.
Ama içinizde birikenleri bilemeyiz tabi, sorunlarınızı konuşmayı ve gerçekten çözümlemeyi deneseniz. Anladığım kadarıyla hep üstü örtülmüş, böyle ufak şeylerde de patlak veriyor.
Sevginiz, saygınız varsa hâlâ deneyin derim. Ya uzman desteği alın ya da birbirinize tamamen şeffaf olup konuşun
Boşanmak için illaki aldatma, şiddet gerekmiyor elbette. Sevgisizlik saygısızlık, tükenmişlik de ayrılmaya yeter..Teşekkürler
Evet içimde çok birikti herşey ve maalesef konuşamıyoruz zaten konuşabilsek böyle olmazdı
Saygı çoktan bitti de
Sevgi de kalmadı artık sanırım
Sizin adınıza çok sevindim demek ki gerçekten bitmesini istememişsinizBenim de bi atalar eşimle böyle sorunum vardı sürekli neredeyse hergun tartisiyoduk evliliğin ilk zamanlarıdır geçer dedim ama hit gide artık günde 2 3 defa kavga ettiğimiz oluyodu ufak birşey yüzünden sonra oturdum düşündüm hata bende de vardı ondada yarabbim sen şeytanın aramıza girmesine izin verme diye çokdua ettim her namazda ve onunla konuştum bundan sonra ufak olaylara ilgili tartismiycsgmza soz verdik çok şükür düzeldik bende bi ara boşanmayı düşündüm çünkü kavga etmekten bikiyo insan
Bebek'ten önce de vardı sorunlarımız ama Bebek'ten sonra daha da arttı ben çok bunaldımBoşanmak için illaki aldatma, şiddet gerekmiyor elbette. Sevgisizlik saygısızlık, tükenmişlik de ayrılmaya yeter..
Gerçekten kurtaramaz mısınız?
Bunu düşünün...
Bence yine de deneyin konuşmayı, bebeğiniz de küçükmüş belki başbaşa kalamadınız ilişkiniz sekteye uğradı.
Bir akşam yemeği dışarda yiyin mesela başbaşa, bebişe anneniz baksın birkaç saat..
Konuşun, dökülün..
Olmaz mı..
Ne bileyim, bitmemesi gereken bir evlilikmiş gibi hissettim yazdıklarınızdan..
Hayırlısı olsun inşallah
Asil onun icin bebeğim icin boşanmak istiyorumAsla öyle düşünme canım seni iyi anlıyorum ama çocuğunu düşün bak benim evliyim bi çocuğumun olmasını deli gibi isiyorum çocuğun için yeniden başlangıç yapmayı dene eşinle konus
Maalesef öfkesini kontrol edemiyorBu anlattiginda senin hic bir sucun yok esin yanlis ustune yanlis yapmis..
Bir ilac konusunu bu hale getrmesi cok garip bays sorunlu bi esin var..arabayi eczaneye surmekde ne demek Allah korusun size veya bir baskasina zarar verebilirdi..kazalar oyle durup dururken olmuyor.
Esin bu durumdayken konussan bile bosuna en iyisi biraz uzak durup zamana birakmak esin boyle sorunlarin niye cikardigi iyice dusun
Bunu da düşündüm tabi kiPeki bebeğin babasız mi büyümeli ailesiz ortamda
Evet öfke kontrolsüzlügüBu ofke kontrolsuzlugu degil sadece..baska sorunlar da olabilir esini birsz uzaktan objektif olarak gozlemeni tavsiye ederim...Allah korumus bebeginizide..benim kizim dort bucuk yasinda aractayken hizli kullanmamaya ani fren yapmamaya dikkat ederim kucuk cocuk hic birsey olmasa bile Allah korusun boynu zedelenir bu nasil dusuncesizlik.
Evet öfke kontrolsüzlügü
Daha öncesi de var çünkü
Sinirlendiği zaman gözü görmüyor hiçbir şeyi
Kırıp dokebiliyor
Sonra kedi gibi oluyor ama is isten gecmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?