Sanırım artık yolun sonuna geldim

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Merhaba hanımlar
Burda daha önce de esimle ilgili konular açtım
Sorunlar geçici olarak unutuldu ve bir sonrakilere eklenerek büyüdü büyüdü...
Artık taşıyamayacağım hale geldi
Belki hata bendedir ben geçimsiz bir insanımdir
Bunu en iyi Rabbim bilir yanlış bir is yapıp O'nun kutsal saydığı evlilik akdini şımarıklığım neticesinde sonlandırmaktan yine rabbime sığınırım
Bugün ki son damladan bahsedecek olursam ;

Yaklaşık sekiz ay önce dogum yaptım ve ikinci ayından sonra düzenli adetlerim başladı son iki yanı bu ay ki ve bir önce ki ay ki hariç
Bir önce ki ay bir hafta kadar gecikti
Bu ayda yirmi günü geçti olmadı
Dün doktoruma gittim muayene etti ve rahim duvarımın aşırı kalın olduğunu eğer gebe değilsem başka bir sıkıntı olabileceğini söyledi
Ki daha önce kan testi dahil toplam dört test yaptım sonuç negatifti
Son kez bir kan testi daha yapalım sonra ilaç kullan dedi ve adetim bitince tekrar bazı testler yaptırıp gitmemi istedi
Bu sabah testi yaptık ve negatifti
Sonuçları öğleden sonra almaya gittik ve dışarda yemek yedik biraz dolaştık ve onun arabasına bir parça bulmak icin epey uğraştık

Doktorum uç tane ilaç verdi ve büyük ihtimal yaşadığımız ilce küçük bir yer olduğu icin orada ki eczane de olmayabilir diye il e gelmişken alalım dedim ama beyefendi önce ilçede bakalım yoksa sonra alırız dedi bende hayır niye riske atayım zaten dün başlamam gerekiyordu gecikmesin alalım dedim ama olay büyüdü biz kavgaya başladık o hızla arabayı eczaneye surdu ama ben artık isemiyordum
Arabanın dandik parçasına verdiğin değeri vermiyorsun dedim

Sonuç şuan konuşmuyoruz evde de yok zaten

Bu bazılarınıza ufak bir olay gibi gelebilir ama artık öyle bıktım ki hergun bunun gibi seyler yüzünden kavgaya tutuşuyoruz
Büyük ihtimal biz düzelemeyeceğiz
Lütfen tecrübe ve nasihatlerinizi esirgemeyin

Bizim evliliğimiz tabi kurtarılamayarak bir evlilik degil
Öyle büyük sorunlarımız yok
Ama sanırım çok çabuk tükettik her şeyi iki yıla sığamayacak kadar kavga ettik
Büyüsü çoktan bozuldu bazı şeylerin
Hal böyle olunca da ne tadı ne de heyecanı kaldı

Son düzenleme:
Bunun için boşanılmaz elbette..

Düşüncesizlik etmiş eşiniz.
Ama içinizde birikenleri bilemeyiz tabi, sorunlarınızı konuşmayı ve gerçekten çözümlemeyi deneseniz. Anladığım kadarıyla hep üstü örtülmüş, böyle ufak şeylerde de patlak veriyor.
Sevginiz, saygınız varsa hâlâ deneyin derim. Ya uzman desteği alın ya da birbirinize tamamen şeffaf olup konuşun

Teşekkürler
Evet içimde çok birikti herşey ve maalesef konuşamıyoruz zaten konuşabilsek böyle olmazdı
Saygı çoktan bitti de
Sevgi de kalmadı artık sanırım

Benim de bi atalar eşimle böyle sorunum vardı sürekli neredeyse hergun tartisiyoduk evliliğin ilk zamanlarıdır geçer dedim ama hit gide artık günde 2 3 defa kavga ettiğimiz oluyodu ufak birşey yüzünden sonra oturdum düşündüm hata bende de vardı ondada yarabbim sen şeytanın aramıza girmesine izin verme diye çokdua ettim her namazda ve onunla konuştum bundan sonra ufak olaylara ilgili tartismiycsgmza soz verdik çok şükür düzeldik bende bi ara boşanmayı düşündüm çünkü kavga etmekten bikiyo insan

Teşekkürler
Evet içimde çok birikti herşey ve maalesef konuşamıyoruz zaten konuşabilsek böyle olmazdı
Saygı çoktan bitti de
Sevgi de kalmadı artık sanırım
Boşanmak için illaki aldatma, şiddet gerekmiyor elbette. Sevgisizlik saygısızlık, tükenmişlik de ayrılmaya yeter..

Gerçekten kurtaramaz mısınız?
Bunu düşünün...
Bence yine de deneyin konuşmayı, bebeğiniz de küçükmüş belki başbaşa kalamadınız ilişkiniz sekteye uğradı.
Bir akşam yemeği dışarda yiyin mesela başbaşa, bebişe anneniz baksın birkaç saat..
Konuşun, dökülün..
Olmaz mı..

Ne bileyim, bitmemesi gereken bir evlilikmiş gibi hissettim yazdıklarınızdan..
Hayırlısı olsun inşallah

Sizin adınıza çok sevindim demek ki gerçekten bitmesini istememişsiniz
Artık ben bitmesin diye çabalamak
Dua bile etmek istemiyorum

Seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten yuva kolay kurulmuyo kolayda bozulmamali bol bol dua et ve eşine zaman ayır konuşmayı dene ve yeniden bir başlangıç yapin

Asla öyle düşünme canım seni iyi anlıyorum ama çocuğunu düşün bak benim evliyim bi çocuğumun olmasını deli gibi isiyorum çocuğun için yeniden başlangıç yapmayı dene eşinle konus

Bebek'ten önce de vardı sorunlarımız ama Bebek'ten sonra daha da arttı ben çok bunaldım
Bizim esimle pek ortak zevkimiz yok belki de bu beni ondan uzaklaştırıyor
Daha iki yıl olmadan on yıllık evliliklere döndük
Hiçbir sorun çözülmüyor
Hep erteliyoruz
Konuşmak istedigim Zaman sürekli geçiştiriyor
O sorun yokmuş gibi davranıyor
Kadinlar daha ince düşünüyor sanırım

İlk Zaman'lar onsuz ne
yaparım diye düşünürdüm ama şimdi onsuz daha Mutlu olacağımı düşünüyorum
Beni asıl boşanma düşüncesine sokan bebeğim
İlerde onun gözünün önünde asagilanmsk istemiyorum

Asla öyle düşünme canım seni iyi anlıyorum ama çocuğunu düşün bak benim evliyim bi çocuğumun olmasını deli gibi isiyorum çocuğun için yeniden başlangıç yapmayı dene eşinle konus
Asil onun icin bebeğim icin boşanmak istiyorum
Bizim kavgalarımız bitmeyecek bundan artık eminim
İlerde aklı ermeye başlayınca onun gözünün önünde bağırıp çağırılan bir kadın imajı çizmek istemiyorum

Bu anlattiginda senin hic bir sucun yok esin yanlis ustune yanlis yapmis..
Bir ilac konusunu bu hale getrmesi cok garip bays sorunlu bi esin var..arabayi eczaneye surmekde ne demek Allah korusun size veya bir baskasina zarar verebilirdi..kazalar oyle durup dururken olmuyor.
Esin bu durumdayken konussan bile bosuna en iyisi biraz uzak durup zamana birakmak esin boyle sorunlarin niye cikardigi iyice dusun

Maalesef öfkesini kontrol edemiyor
Arabada bebeğim de vardı
Artık bıktım onun böyle agresif hallerinden
Sonra bisey yok gibi davranıyor
Ama benim içimden çıkmıyor

Yolun sonuna gelinecek kadar ciddi bi olay goremedim o biraz inat yapmis. Erkek milletinin sagi solu belli olmuyor maalesef

Bu ofke kontrolsuzlugu degil sadece..baska sorunlar da olabilir esini birsz uzaktan objektif olarak gozlemeni tavsiye ederim...Allah korumus bebeginizide..benim kizim dort bucuk yasinda aractayken hizli kullanmamaya ani fren yapmamaya dikkat ederim kucuk cocuk hic birsey olmasa bile Allah korusun boynu zedelenir bu nasil dusuncesizlik.

Peki bebeğin babasız mi büyümeli ailesiz ortamda
Bunu da düşündüm tabi ki
Ama benim ailemde de kavga gurultu eksik olmazdı
Babam annemi bizim yanımızda asagilardi
Ben çocuğumun gözünde öyle bir anne olmak istemiyorum

Evet öfke kontrolsüzlügü
Daha öncesi de var çünkü
Sinirlendiği zaman gözü görmüyor hiçbir şeyi
Kırıp dokebiliyor
Sonra kedi gibi oluyor ama is isten gecmiş oluyor

İnşallah hayırlı bir sonuca ulaşırsın eğer inançlı bir insan isen su duayı tekrar tekrar bolca okumani tavsiye ederim. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr. Googleden biraz araştır istersen . İnanıyorum ki rabbim seni hayırlı bir yola iletecek ons sığın

Al karşına ciddi bir şekilde konuş. Tartışmadan tabiki. Sende bende geriliyoruz. Sen benim ben senin eksikliklerini söyleyelim. Düzelmeye çalışalım. Eger sende mutlu bir evlilik istiyorsan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…