G Gizem nur Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 739 260 33 27 16 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizem nur #21 PabucumunNicki .!.: Var var teknikerlikler var mesela ozellikle saglik sektorunde. Genişletmek için tıkla... sayısalım iyi değil sozelden pek çıkmaz sanırım
PabucumunNicki .!.: Var var teknikerlikler var mesela ozellikle saglik sektorunde. Genişletmek için tıkla... sayısalım iyi değil sozelden pek çıkmaz sanırım
withoutyou Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2016 1.909 3.121 53 28 16 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizem nur #22 Gizem nur .!.: ya kazanamazsam diye çok korkuyorum çünkü bu sene çalışamadım aileme dedim ailemde sanki bu sene calısabileceksin bize bahane sunma dedi Genişletmek için tıkla... Ben de çok çalışabilen bir insan değilim. Hangi bölüm istiyorsun? Bu sene girdin mi sınava?
Gizem nur .!.: ya kazanamazsam diye çok korkuyorum çünkü bu sene çalışamadım aileme dedim ailemde sanki bu sene calısabileceksin bize bahane sunma dedi Genişletmek için tıkla... Ben de çok çalışabilen bir insan değilim. Hangi bölüm istiyorsun? Bu sene girdin mi sınava?
G Gizem nur Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 739 260 33 27 17 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizem nur #23 withoutyou .!.: Ben de çok çalışabilen bir insan değilim. Hangi bölüm istiyorsun? Bu sene girdin mi sınava? Genişletmek için tıkla... Bu sene çalışmadığım için bir şey istemeye yüzüm yok açıkçası. Evet girdim bu pazar son sınava girecem
withoutyou .!.: Ben de çok çalışabilen bir insan değilim. Hangi bölüm istiyorsun? Bu sene girdin mi sınava? Genişletmek için tıkla... Bu sene çalışmadığım için bir şey istemeye yüzüm yok açıkçası. Evet girdim bu pazar son sınava girecem
withoutyou Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2016 1.909 3.121 53 28 17 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizem nur #24 Gizem nur .!.: Bu sene çalışmadığım için bir şey istemeye yüzüm yok açıkçası. Evet girdim bu pazar son sınava girecem Genişletmek için tıkla... Ben de gireceğim pazar günü. Başarılar şimdiden.
Gizem nur .!.: Bu sene çalışmadığım için bir şey istemeye yüzüm yok açıkçası. Evet girdim bu pazar son sınava girecem Genişletmek için tıkla... Ben de gireceğim pazar günü. Başarılar şimdiden.
G Gizem nur Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 739 260 33 27 17 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizem nur #25 withoutyou .!.: Ben de gireceğim pazar günü. Başarılar şimdiden. Genişletmek için tıkla... sagolun sizede
withoutyou .!.: Ben de gireceğim pazar günü. Başarılar şimdiden. Genişletmek için tıkla... sagolun sizede