- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
dusundum aslinda ama bi girisimdeEziğim diye kendi kendine söylersen ezmeye devam ederler tabi arkadaşım ne güzel okulunu okuyorsun yaş 22 okulu bitti bitecektir iş hayatınada bu düşüncelerinle başlama lütfen ve insanların senin hakkında ne söylediklerini bu kadar umursama onlar söyler geçer sen üzüldüğünle kalırsın..
kendini daha iyi hissetmek ve şu psikolojinden kurtulmak için yardım almayı düşündün mü hiç??
bulunmadımdusundum aslinda ama bi girisimde
okumustum o kitabi lise birde ogretmdnim hefiye etmistiBabanizin size karsi davranisları yazık vallahi...
Onun disindakiler hep seni çekememezlikten... boyle dusun dik dur. Ben ezigim ben mutsuzum der durursan. Ezikte olursun soyledikleri herseyide olursun. Kim kimin iyi yonunu soyler tabi kusurlarini bulup onu konuscak millet. Torba degil ki agizlari buzesin. Birak konussun dursunlar. Tak kulakligini ac muzigini takma kimseyi kafana. Sende biraz ozguven eksikligi var sanki.
Kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin. Ha ayrica univ. Okuyormussun. Ne umursuyorsun boyle aptallari birak gecmiste onlari. Hala yukleri sırtında tasıma. Kendine güven.
Ben Dunyanın En Akıllı Insanıyım diye bir kitap vardi okuyabilirsin..
Ben taa ortaokulda okumustum hala daha icinden bazi bolumler gelir aklima..
Asil ezik olanlar ablanla baban. Eğer kendileri o kadar iyi olsalardı senin bir hatan ya da kusurun var ise büyüklük edip düzeltmeye calisirlardi. Kendini bilen ve kendine güvenen her kadın çok güzeldir. Sen de çok güzelsin. Lütfen aynaya bir kere kendine güvenerek bak. O güzel kadını göreceksin.ablam her dk okulu bitirsen de ise giremezsin, evlenemezsin yemek yapmiyodun adam seni iki gun sonra basimiza geri getirir diye bagiriyo biktim artik
Daha iyi kitaplar vardir suan. Arastirin okuyun bence. Imkaniniz varsa profesyonel birinden destek alın bu konuda. Sizin bu tutumunuz. Bu dusuncenizin altinda bence babanizin ve ablanizin hareketleri yatiyor. Sizi hep kucukdusurmeye calismislar. Buda sizde derin izler bırakmış...okumustum o kitabi lise birde ogretmdnim hefiye etmisti
babam 7 sene once vefat etti bu arada soylemedim onu bana oyle davranmasina ragmen eksikligini hissediyorum arkadasimin babasi kucagina alırdı kizini on uc yasinda falan bile boyle severdi yanaklarini sikardi benim babam hic böyle şeyler yapmadi sadece basimi oksardi kucukken o kadar olmeden once hastayken kemerle dovmustu bi kereEzik olan ablan
Babana diyecek birşey bulamıyorum adı var vasfı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?