sanirim ben ezigim

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
hic mutlu olamiycam hep ezilicem agliycamgibi geliyor kucuklugumden beri hep ezildim bbabam kac kere dovdu benı bi keresinde 12 yasinda falanim koyde babam yegenim ben köydeki dort bes cocuk ucurtma ucurcaktik ben gittim tuttum kostum biraktim falan birkac kere babam da ipini tutuyodu sonra ucmadi ucurtma cakildi babam yanina cagirip kocaman bi tokat atti herkesin icinde eve gidip agladim camdan onlari izledim babam yegenim birlikte uçurtma ucurdular bana hep sakar esek gelmişini gecmisini ... kopegi diye bagirirdi lisede de hep dalga gecildim kulaklarim kepçe bi kere sinif arkadasim facede durumun yorumlarinda benim hakkimda konuşmuştu kepce anten falan diyip gulmuslerdi bu arada yalnizca bir kere cikma teklifi aldım iki yil ciktik ayrildij ailem iliskimi ogrendi ve sürekli kasar muamelesi gordum evde surekli küfür eden bi ablam var diger sevgilimle de iki sene ciktim ve internetten ekleyip kendim konustum ve normalde erkeklerle konusamiyorum saçmalıyorum yuzune bakamiyorum ve bir erkeğe gunaydin bile desem kasar muamelesi yiyeceğimi düşünüyorum bi donem 65 kg falandim bikac akrabam arkamdan obez olmus falan demisler ablam soylemisti gordugunuz gibi hep boyle hayatim hic mutlu olamiycam ve gercekten ezigim sanirim 22 yasina girdim bu arada uni okuyorum

Neden hep eksi olaylari kendinizin negatif özellikleri gibi yansittiniz..
Benim de aile ici iliskilerimde cok tuhaf seyler yasadim ama su an hepsini zihnimde otelemeye garet ediyorum.
Sizin size deger katan karakter ozellikleri vardir.
Ne bir erkek, ne kilolar, ne becerikli olmak bunlar degil değer katan.. Düşünün. Sevin kendinizi..

Siz ezik falan degilsiniz. Gecmiste kotu seyler yasamissiniz sadece. Insanlari umursamayin bu hakki onlara vermeyin. Biseyleri basarip universiteye gitmissiniz. Bu saatten sonra kendinize bi yol cizin. Ben ezigim diye gezerseniz insanlar sizi ezer ama guclu olursaniz kimse agzini acamaz.

Ezik falan değilsin sadece fazla hassasın ve yumuşak kalplisin. Kimsenin senle ilgili dediğini fazla kurcalama,kendine odaklan... Dediğin gibi eziğim dersen bu duruşuna da yansır konuşmana da,güçlüyüm de,mutluyum de,değilsen bile de,bir süre sonra öyle hissetmeye başlıyorsun zaten... Üzülme olur mu..

Eziğim diye kendi kendine söylersen ezmeye devam ederler tabi arkadaşım ne güzel okulunu okuyorsun yaş 22 okulu bitti bitecektir iş hayatınada bu düşüncelerinle başlama lütfen ve insanların senin hakkında ne söylediklerini bu kadar umursama onlar söyler geçer sen üzüldüğünle kalırsın..
kendini daha iyi hissetmek ve şu psikolojinden kurtulmak için yardım almayı düşündün mü hiç??

ablam her dk okulu bitirsen de ise giremezsin, evlenemezsin yemek yapmiyodun adam seni iki gun sonra basimiza geri getirir diye bagiriyo biktim artik

dusundum aslinda ama bi girisimde

Babanizin size karsi davranisları yazık vallahi...

Onun disindakiler hep seni çekememezlikten... boyle dusun dik dur. Ben ezigim ben mutsuzum der durursan. Ezikte olursun soyledikleri herseyide olursun. Kim kimin iyi yonunu soyler tabi kusurlarini bulup onu konuscak millet. Torba degil ki agizlari buzesin. Birak konussun dursunlar. Tak kulakligini ac muzigini takma kimseyi kafana. Sende biraz ozguven eksikligi var sanki.
Kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin. Ha ayrica univ. Okuyormussun. Ne umursuyorsun boyle aptallari birak gecmiste onlari. Hala yukleri sırtında tasıma. Kendine güven.

Ben Dunyanın En Akıllı Insanıyım diye bir kitap vardi okuyabilirsin..
Ben taa ortaokulda okumustum hala daha icinden bazi bolumler gelir aklima..

okumustum o kitabi lise birde ogretmdnim hefiye etmisti

Kimseyi takma oncelikle herkese gereken cevabi ver. Benim ailemde bana boyle yapti sen kucuksun sus sen buyuksun sus. Sonra ise girdim. Bir ablamin sayesinde astim bunlari gerekene cevabini yapistirdim. Sende yap kalbini kiriyorlarsa susma ağlama tut kendini ver cevabini o kirilsin sen kirilacagina bak okula gidiyorsun güçlü olmasan nasil kazanip giderdin. Kendini asla ezdirme.

Ezik olan ablan
Babana diyecek birşey bulamıyorum adı var vasfı yok

ablam her dk okulu bitirsen de ise giremezsin, evlenemezsin yemek yapmiyodun adam seni iki gun sonra basimiza geri getirir diye bagiriyo biktim artik
Asil ezik olanlar ablanla baban. Eğer kendileri o kadar iyi olsalardı senin bir hatan ya da kusurun var ise büyüklük edip düzeltmeye calisirlardi. Kendini bilen ve kendine güvenen her kadın çok güzeldir. Sen de çok güzelsin. Lütfen aynaya bir kere kendine güvenerek bak. O güzel kadını göreceksin.

Bu senin hayatım kilon seni ilgilendirir kimseyi değil. Ayrıca küçüklüğünde dayak yemiş bir çok insan vardır. Beni mesela annem baban ne dövdü ne yüksek sesle konuştu el Bebek büyüdüm. Her aile yapısı farklı olabiliyor bınun için sitem etme senin kaderinde de bu varmış. Belki daha güçlü bir yapıya sahipsindir benden mesela. Bunlar da seni pişirmiş hayata hazırlamıştır. Belki güzel günler gelecektedir. İlla kötü yanlarını düşünme hayatının. Herkesin hayatında olumsuz olan şeyler vardır yeter ki baş edip tekrar ayağa kalk. Kimsenin sana çıkma teklifi etmesine gerek yok ki gün gelir sen birinden hoşlanırsın ve gider açılırsın olmayacak şeyler değil. Kim ne derse desin yaşın küçük değil hayatında birileri elbette olacak sevmek sevilmek güzel şeyler vesselam.
Ayrıca bunu yaptın diye kimse seni o kötü sizlerle itham edemez. Hangi devirde yaşıyoruz. Kimsenin söylediğine kulak asma bence kendi bildiğini yap tabii doğru bildiğini. Ama sonuçlarına da katlanmasını bil.

okumustum o kitabi lise birde ogretmdnim hefiye etmisti
Daha iyi kitaplar vardir suan. Arastirin okuyun bence. Imkaniniz varsa profesyonel birinden destek alın bu konuda. Sizin bu tutumunuz. Bu dusuncenizin altinda bence babanizin ve ablanizin hareketleri yatiyor. Sizi hep kucukdusurmeye calismislar. Buda sizde derin izler bırakmış...

Ezik olan ablan
Babana diyecek birşey bulamıyorum adı var vasfı yok
babam 7 sene once vefat etti bu arada soylemedim onu bana oyle davranmasina ragmen eksikligini hissediyorum arkadasimin babasi kucagina alırdı kizini on uc yasinda falan bile boyle severdi yanaklarini sikardi benim babam hic böyle şeyler yapmadi sadece basimi oksardi kucukken o kadar olmeden once hastayken kemerle dovmustu bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…