hic mutlu olamiycam hep ezilicem agliycamgibi geliyor kucuklugumden beri hep ezildim bbabam kac kere dovdu benı bi keresinde 12 yasinda falanim koyde babam yegenim ben köydeki dort bes cocuk ucurtma ucurcaktik ben gittim tuttum kostum biraktim falan birkac kere babam da ipini tutuyodu sonra ucmadi ucurtma cakildi babam yanina cagirip kocaman bi tokat atti herkesin icinde eve gidip agladim camdan onlari izledim babam yegenim birlikte uçurtma ucurdular bana hep sakar esek gelmişini gecmisini ... kopegi diye bagirirdi lisede de hep dalga gecildim kulaklarim kepçe bi kere sinif arkadasim facede durumun yorumlarinda benim hakkimda konuşmuştu kepce anten falan diyip gulmuslerdi bu arada yalnizca bir kere cikma teklifi aldım iki yil ciktik ayrildij ailem iliskimi ogrendi ve sürekli kasar muamelesi gordum evde surekli küfür eden bi ablam var diger sevgilimle de iki sene ciktim ve internetten ekleyip kendim konustum ve normalde erkeklerle konusamiyorum saçmalıyorum yuzune bakamiyorum ve bir erkeğe gunaydin bile desem kasar muamelesi yiyeceğimi düşünüyorum bi donem 65 kg falandim bikac akrabam arkamdan obez olmus falan demisler ablam soylemisti gordugunuz gibi hep boyle hayatim hic mutlu olamiycam ve gercekten ezigim sanirim 22 yasina girdim bu arada uni okuyorum