Sanırım ben kötüyüm

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar sanırım ben ağır bir depresyon geçiriyorum ama içten içe bi depresyon. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ama çok pişmanım nedenini soracak olursanız aradaki yaş farkından dolayı bazı uyumsuzkuklar oluyor beni tek başıma hayatta bi bakalla göndermez kendi başıma bi yere asla gidemiyorum. Sigara içiyorum ve ondan saklıyorum. Az önce bişeyler yaşadık ben artık zevk almamaya başladım doğum yaptığımdan beri bi kaç sefer dışında orgazm olmadım bir daha. Bugün güne o kafar kötü başladım ki sürekli ağlamak istiyorum. Eşim ya sporla ilgilenir ya telefonla ilgilenir ya çok uykusu vardır hee hafta sonu aynı şeyler çok sıkıldım inanın benim kisiligimle hiç bir alakası yok ben eskiden böyle değildim eğlenmeyi seven munzurluklar yapan biriydim. Şimdi yaşantım çok ağır ve ciddi ben onun gibi olmak istemiyorum özel günler dışında allah için hiç düşünmez beni demez yani bişey yapayım da bu kızın gönlü hoş olsun özel günlerde bile hep Bana sorar ne yapalım diye bi hediye bile almaz ama dışarı çıkınca Bunu yapalım bunu edelim buraya gidelim hep ben derim. İnanın çok sıkıldım böyle mutsuz bi evlilik mi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaslariniz kac ?Arada yas farki olmayipta gene boyle olan cift cok.Bence bunlar uyusamamaktan kaynaklaniyor.

Mesleğiniz nedir?

Ben şunu anladım bu hayatta; kendi hayatınızı kendiniz guzellestireceksiniz. Adamdan beklemeyeceksiniz

Mesela neden bu adam sosyal değil demek yerine siz sosyal olacaksınız. Siz arkadaşlarla kahvalti organize edeceksiniz. Siz hobinizle ugrasacaksiniz. O da.sizden görüp dahil olacak.

Biz de sevgilimle bu anlamda biraz farkliyiz. O daha sakin daha evcimendir. Benimse enerjim içimden taşar. Şikayet ettiğim çok oldu bu durumdan. Ama gordum ki ben dışarda birileriyle bişey yapiyorsam o da geliyor. Spora gidiyorum diye o da gaza geldi ve spora ağırlık verdi, ki zaten sporcu biridir ama ara vermişti bi dönem. Benden görüp motive oluyor.

Demem o ki çiftlerin enerjisi eşit olmuyor. Arada çok uçurum yoksa biri digerini motive ediyor.

Cinsellik meselesini biraz açın. Neden orgazm olamiyorsunuz, neden uzaksiniz sizce?

Çok küçük yazmışsın canım zor oluyor okumak.
Evet böyle evlilik olmamalı çok mu yaş farkı aranızda.keske düzeltebilmek için bir umut olsa.Doğum yapalı ne kadar oldu,sen birşeyler planlasan onlara da mı katılmaz.esinin huyuna göre girişimler yapabilirsin belki

Ya inanın kabul edilebilirlik seviyeme göre normalsiniz artık
O kadar problemli çift okuyoruz ki
Okuyunca eeeee ne var bunda normal diyorum
Bu sağlıklı değil:)))))
Formda sorunsuz kv gelin okuyunca şaşırıyorum artık:))))
Size gelince evlilikte uyum birbirini anlama tolere edebilme yok
Bunu terapist yada enpati yoluyla çözebilirmisiniz onu araştırın bence

Depresyon halin yazına yansımış:))))
Okurken zorlandım

Neden anlayamıyorum. Birçok erkek evlenmeden önce kadının gözünün içine bakıyor. Hediyeler, süprizler,saatlerce süren sohbetler,haftasonu etkinlikleri. Neden evlenince bunlar bitiyor? Anlamıyorum. Zannediyorlar ki kadın evlenince ilgi ihtiyacı biten bir varlık. Çok fazla bu yönde şikayet okuyorum. Belki sizin için geç ama bence kadınlar zorlama romantik değil gerçekten ince bir ruh taşıyan adamlarla evlenmelidirler. Yoksa öbür türlüsü evlilik değil sadece katlanmak. Size gelince herşeyden önce bireysiniz. Eşinize haddini bildirin. Bakkalâ dahi göndermemek nedir? Resmen yaşamınıza ipotek koymuş. Yapmayın lütfen bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi. Böyle geçer mi ömür? Böyle yaşadıkça depresyonunuz kronikleşebilir. Eşinizin ayağınıza taktiği Zincirlerden kurtulun. Size saygı duymayı kesinlikle öğrenmeli..

huh! sanırım şaşı oldum !

Kişinin en büyük dostu yine kendisidir. Siz yine muzurluklar yapın. Hafta sonu için kendi zevkinize göre ( tiyatro, konser , sinema ) bilet alın ve eşinize hadi şuraya gidioz vs.. deyin. Bişiler yaşadıktan sonra daha kalkmadan yakın bi sigara , şokolmus sekılde bakarsa size göz kırpın ve gülümseyin ..

çalışamaz mısınız? en azından günleriniz dolu geçer, sıkılmazsınız, boş boş evde durmanızdan iyidir.

çalışamaz mısınız? en azından günleriniz dolu geçer, sıkılmazsınız, boş boş evde durmanızdan iyidir.
Hayır çalışamam 1 yaşında oğlum var ayrıca çok kıskanç kendisi eğitimsiz cahil biri de değil seni kaybetmekten korkuyorum diyo

Bende hafta sonu bi sınamaya bi tiyatroya gitmeyi çok isterim fakat 1 yaşında oğlum var onunla imkansız gibi

Kusura bakma cnm vallahi o kadar duygunumki kelimeleri toparlayıp yazamıyorum

Bende hafta sonu bi sınamaya bi tiyatroya gitmeyi çok isterim fakat 1 yaşında oğlum var onunla imkansız gibi

bırakabileceginiz kimse yoksa eğer, çocugunuzla beraber gezin , piknik yapın .
bir aksam eşiniz çocuga baksın siz arkadaslarınızla çıkın diyecegim ama izin vermiyor dimi?

Oğlum 1 yaşında ben mesela sinemaya gitmek istiyorum annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz tamam diyo gidelim oğlumu anneme bırakınca çok huzursuz oluyor ya bişey olursa ya yetişemezsek ya süt için seni isterse endişesi içinde o huzurlu bana yansıyor bi yere tek gidemiyorum onunla oğlum doğduğundan beri sadece 1 kere tek başımıza bi yere gittik

bırakabileceginiz kimse yoksa eğer, çocugunuzla beraber gezin , piknik yapın .
bir aksam eşiniz çocuga baksın siz arkadaslarınızla çıkın diyecegim ama izin vermiyor dimi?
Annemlere bırakıp bişey yapabiliriz ama çok huzursuz oluyor yaa süt için ağlarsa ya yetisemezsek bilmem ne gerçekten çok kötüyüm yaa insan gibi bi hayatım yok benim

Bilmiyorum arada zevk alıyorum ama kesinlikle orgazm olamıyorum eşim bosaldiktan sonra ben çok kötü duygu olarak çöküyorum eşim elinden geleni yapıyor ama ben orgazm olamıyorum maalesef

Yaslariniz kac ?Arada yas farki olmayipta gene boyle olan cift cok.Bence bunlar uyusamamaktan kaynaklaniyor.
Evet bence de yaşla alakası yok insanın kendi enerjisiyle alakalı diye düşünüyorum ama hafta sonu bana çok zor geçiyor arada anneme kaçıyorum nefes almak için evleri bahçeli olduğu için bende oğlumda çok eğleniyoruz orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…