Yasbil ve lagata beni anladiginiz icin tesekkurler.
Kinkanc yaftasini yapistiracaklarindan emindim aslında ..
ama gülüyorum da cogu yazilanlari okurken :)
ne kiskancligim kaldi ne fesatligim ne kem gozlu olusum. Merak etmeyin nazar etmem .
Hiii psikologluk da oldum buarada lohusa depresyonum hala geçmemiş falan..
ben benim bu yazdiklarimi daha bekarken calistigim her ortamda bicok kisiden duydum. Söyleyenler de gercekten benim gbi aile butcesini düşünen sade giyinen eger kazanci iyiyse bunu yatirim icin biriktiren veya cocuguna harcayan tiplerdi. Herzaman degil ama eve cok tikildigimiz, yas geciyor zaman akiyor calisiyorum ama nekadar hayati yaşıyorum dedigimiz zamanlarda gözümü ze batiyor olabilir ama bu ne fesatliktir ne de deliliktir.
Saldirgan kisilikleri birakiyorum ki rahatlasinlar ... tarafli degil anlamaya calisarak bakmaya davet ediyorum bir de.
Ben annemden böyle gordum o ev hanimiydi olsa da harcayamazdi cancagizim. Onun icin nerelerden nerelere geldik Allaha Şükür
.. eee ozaman derdin ne de dersiniz simdi....ne bileyim kaşındim birden
sen de çalışma o zaman.. sen de koca parası ye..Evet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Ben aslinda calisan biriyim atanamadim ama özel sektörde mezun oldugumdan beri çalışıyorum. Ona ragmen kendime bisey alirken 10 kere düşünüyor, mumkunse indirim ,sezon sonu yada marka olmayan eşyalar aliyorum.
Ama bakiyorum da daha hayatinda hic çalışmamış BAZI bayanlar ;altinda arabasi üstünde en şık kıyafeti o alışveriş merkezi benim bu kurs senin geziip duruyor.
Evine duzenli temizlikcisi geliyor çocuğu da krese veriyor oohhhhhh ne ala !
Ben gbi SAF da afedersiniz es.k gbi çalışıp saf saf gelecege yatirim yapayim ,bu yaz gidecegimiz tatil parasini cikarayim diye uğraşıyorum ..mehirimle alinan arabayi eşim lutfettiginde kullaniyorum... guya araba benim .. o benden izin isteyecegi yere ben istiyorum ondan.
28 yasindaydi evlendigimizde. babasina bir araba aldirtamamis (babasi varyemez amca resmen)
Etrafim böyle gününü gun eden ev hanimlariyla dolu ve sinir oluyorum once onlara sonra da kendime !!! VE KOCAMAAA
Yasbil ve lagata beni anladiginiz icin tesekkurler.
Kinkanc yaftasini yapistiracaklarindan emindim aslında ..
ama gülüyorum da cogu yazilanlari okurken :)
ne kiskancligim kaldi ne fesatligim ne kem gozlu olusum. Merak etmeyin nazar etmem .
Hiii psikologluk da oldum buarada lohusa depresyonum hala geçmemiş falan..
ben benim bu yazdiklarimi daha bekarken calistigim her ortamda bicok kisiden duydum. Söyleyenler de gercekten benim gbi aile butcesini düşünen sade giyinen eger kazanci iyiyse bunu yatirim icin biriktiren veya cocuguna harcayan tiplerdi. Herzaman degil ama eve cok tikildigimiz, yas geciyor zaman akiyor calisiyorum ama nekadar hayati yaşıyorum dedigimiz zamanlarda gözümü ze batiyor olabilir ama bu ne fesatliktir ne de deliliktir.
Saldirgan kisilikleri birakiyorum ki rahatlasinlar ... tarafli degil anlamaya calisarak bakmaya davet ediyorum bir de.
Ben annemden böyle gordum o ev hanimiydi olsa da harcayamazdi cancagizim. Onun icin nerelerden nerelere geldik Allaha Şükür
.. eee ozaman derdin ne de dersiniz simdi....ne bileyim kaşındim birden
Problem hayatın tadını çıkaran ev hanımlarında değil, problem sizin gibi saçlarını süpürge etmeyi, kendini ezdirmeyi marifet sayan kadınlarda. Yanlışı yapan onlar değil sizsiniz, onlar doğru yolda.
Ben de birgün konu açacağım: Kimi kadınlar neden bu kadar aferinin delisi? diye.
Lafı o kadınlara değil eşinize söyleyin. Ve tabi en başta kendinize.
Ben çalışın çalışmayın hepinizi çok seviyorum.Bi de merak ediyorum, ben de şu an ev hanımıyım, kurslara falan çok giderim, her istediğimi de alırım sınırı aşmadığım sürece, çalışan kadınlar gerçekten evde oturan kadınlara gıcık mı oluyor, yani hepsi mi oluyor?Bu çok saçma bence.
Eşine sinirlenen çalışan kadın gelip burda kursa giden, alışveriş yapan ev hanımına kin kusuyor.
Ya bir de başka başka zamanlarda, başka topiclerde kocasından dert yanan, yükümlülükleri altında ezilmesinden şikayetçi olan kadınlar hayatını yaşayan, fazla ev işi yapmayan kadın gördü mü saldırmıyorlar mı ona bayılıyorum. Hatun kocasının kendisine evde yardımcı olmamasından şikayetçi oluyor, sonra başka topicde kocası ''Ben kahvaltımı kendim hazırlarım hayatım, sen uyanma boşuna.'' diyen kadına ateş püskürüyor.Aferin duysalar gam yemeyeceğim.
Çoğunda o bile yok, hala aynı teraneler; ben öyle gördüm... şu an mutsuzsan tamamen yanlış görmüşsün işte daha ne olması lazım anlaman için?
Ayy insallah bi gun masal gibi bi evliligin olurBen çalışın çalışmayın hepinizi çok seviyorum.
Ayriyeten ben etrafımda mutlu kadın görünce mutlu olurum, aşka evliliğe dair ümidim artar.
Ben evliyim zaten.Ayy insallah bi gun masal gibi bi evliligin olur
Onemli olan mutluluk, huzur kim ne derse desin
Duzelttim cinimm dikkat etmemisim profilinde gordum simdi.Ben evliyim zaten.Sağ ol canım.
1 sene olacak.Duzelttim cinimm dikkat etmemisim profilinde gordum simdi.
Ne kadarlik evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?