sanırım ben safın tekiyim:((

ya zaten burdaki bir mesajdaki uslubunuza gore kiskanc fesat demek cok yanlis bence de ... Ben sizi kiskanc gormuyorum.

doğru bişey değil tabiki ama bazen insan depresyona girip kendini başka kadınlarla kıyaslar.. inşallah herşey tez zamanda yoluna girer.

sen de çalışma o zaman.. sen de koca parası ye..

Ben hiç kıskanç olduğunuzu düşünmedim de burada birbirine saldıran çok oluyor, herkes anlamak istediğini anlıyor hiç moralinizi bozmayın başkaları yüzünden.

çok korkuyorum bende evlenince bu durumda olmaktan. cok sevince bende iplerini eline veriyorummm ...

Problem hayatın tadını çıkaran ev hanımlarında değil, problem sizin gibi saçlarını süpürge etmeyi, kendini ezdirmeyi marifet sayan kadınlarda. Yanlışı yapan onlar değil sizsiniz, onlar doğru yolda.
Lafı o kadınlara değil eşinize söyleyin. Ve tabi en başta kendinize.

Ben de calisiyorum, para harcamayi cok sevmiyorum :)) kim calisiyor, kim calismiyor, kim ne kadar harciyor umurumda degil aklima bile gelmez. Saflik degil bu sende ki. Saflik olsa bunu sorgulamazdin cunku. Sen zorundasin esinden dolayi. Istedigin gibi harcama yapamiyorsun ve calismayan ama istedigi gibi harcama yapan kadinlari kiskaniyorsun. Ev hanimlarinin sucu ne burada.. kendine kizman gerekli senin. Benim esim cook kazansa bile calisirm cunku o hukuk fakultesink bitirmek icin anamdan emdigim sut burnumdan geldi, ben zorunda hissediyorum kendimi bu nedenle calisiyorum. Bu zorundaligi hissetmeyenler ev hanimlari diledigini alabilirler, benden cok harciyorlar diye hic ofkelenmedim diger kadinlara :)

Herkes başka başka hayatlar yaşıyor. Ben de çalışıyorum evli degilim benden daha güzel hayat yaşayan ev hanımı ya da çalışan bayanlarda var onlara bakıp neden moralimi bozayım ki. Hiç çalışma imkanı olmayan iş bulamayan iş bulup zor şartlarda çalışan veya geçimde çok zorlanan insanlarda var onlara bakarak kendi durumum çok şükür diyorum.

Aferin duysalar gam yemeyeceğim.
Çoğunda o bile yok, hala aynı teraneler; ben öyle gördüm... şu an mutsuzsan tamamen yanlış görmüşsün işte daha ne olması lazım anlaman için?

Ben çalışın çalışmayın hepinizi çok seviyorum.
Ayriyeten ben etrafımda mutlu kadın görünce mutlu olurum, aşka evliliğe dair ümidim artar.

Kıskanma canim calisma senindw olur diyorum bende

Aferin duysalar gam yemeyeceğim.
Çoğunda o bile yok, hala aynı teraneler; ben öyle gördüm... şu an mutsuzsan tamamen yanlış görmüşsün işte daha ne olması lazım anlaman için?
Ya bir de başka başka zamanlarda, başka topiclerde kocasından dert yanan, yükümlülükleri altında ezilmesinden şikayetçi olan kadınlar hayatını yaşayan, fazla ev işi yapmayan kadın gördü mü saldırmıyorlar mı ona bayılıyorum. Hatun kocasının kendisine evde yardımcı olmamasından şikayetçi oluyor, sonra başka topicde kocası ''Ben kahvaltımı kendim hazırlarım hayatım, sen uyanma boşuna.'' diyen kadına ateş püskürüyor.
İşte başkalarının da bizim mutsuzluğumuzu paylaşmasını dilemek yerine; emek vererek mutlu insanların arasına karışmayı tercih ettiğimizde güzel günler göreceğiz.

Ben çalışın çalışmayın hepinizi çok seviyorum.
Ayriyeten ben etrafımda mutlu kadın görünce mutlu olurum, aşka evliliğe dair ümidim artar.
Ayy insallah bi gun masal gibi bi evliligin olur
Onemli olan mutluluk, huzur kim ne derse desin
Not. Duzeltiyorum evliymissin, bi omur mutlu ol insallah beybiiii

Sinir olduğunuz kadınlara kocaman bir alkııışşşş
Herkes onlar gibi olamaz helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…