• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ben yalnız yaşlanacağım........

dinmeyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
245
0
46
İstanbul
Yirmi yedi yaşına girdim. hayatımda sadece bir kişi oldu şimdiye kadar. o da olmasa daha iyiymiş, nasıl biriyle anlaşamayacağımı görmem için iyi bir tecrübe sayılabilir sadece. bakıyorum geriye, hep birilerini bekledim o arada gelen başkalarını da kaçırdım ama istediğim kişilerle hiç olmadı. böyle böyle gidecek galiba..

Yirmi yedi yaşına girdim. hayatımda sadece bir kişi oldu şimdiye kadar. o da olmasa daha iyiymiş, nasıl biriyle anlaşamayacağımı görmem için iyi bir tecrübe sayılabilir sadece. bakıyorum geriye, hep birilerini bekledim o arada gelen başkalarını da kaçırdım ama istediğim kişilerle hiç olmadı. böyle böyle gidecek galiba..

Kısmet Bu İşler..
Canını Sıkmana Sebep Olmasın..:34:

bilmem tuhaf hissediyorum bu aralar kendimi. artık hayatımı biriyle paylaşmak da istiyorum, kurallarımdan ödün vermemek de.

nasip kısmet bu işler hiç belli olmaz hayatının erkeği hop diye çıkıverir karşına bi bakmışsın bi kaç ay içinde evlenmişsin mutlu bir yuvan var sen dua et ve umudunu kaybetme umarım aradığın ve hakettiğin biri yakın zamanda bulursun:34:

hersey kısmet o insan birgun karsına illa ki cıkacak kimsenin tek olmadiğina inanıyorum ama zamanı vardır,rahat ol bence :9:

çıkıyor canım merak etmee. bende senin gibi düşünüyordum. olmaz herhalde artık diye. bana yanaşanlar da genelde dış görünüşüm için yanaşıyorlardı.
bu arada ben de 28 imdeyim. ve 9,5 ay önce Allaha şükür ki karşıma çıktı. ve hiçbirşeyimden ödün vermek zorunda kalmadım. beni olduğum gibi kabul etti. Allah karşına hayırlısını çıkarsın canım. sen umudunu kaybetmee.

çıkıyor canım merak etmee. bende senin gibi düşünüyordum. olmaz herhalde artık diye. bana yanaşanlar da genelde dış görünüşüm için yanaşıyorlardı.
bu arada ben de 28 imdeyim. ve 9,5 ay önce Allaha şükür ki karşıma çıktı. ve hiçbirşeyimden ödün vermek zorunda kalmadım. beni olduğum gibi kabul etti. Allah karşına hayırlısını çıkarsın canım. sen umudunu kaybetmee.

böyle güzel sonuçlar duymak inan mutlu ediyor beni. daha da hevesleniyorum, umudumu yitirmemeye çalışıyorum. umarım Allah'ın izniyle konu sahibine de bana da ve bizim gibi olanlara da hayırlı kısmetler çıkar tez vakitte. senin yaşadığın güzellikleri(sevgiyi, aşkı, mutluluğu,..) bizde yaşarız.

sevdiğinle bir ömür mutlu ve birlikte olman temennisiyle arkadaşım. dualarını eksik etme bizim gibi vakayı yalnızlardan :D

böyle güzel sonuçlar duymak inan mutlu ediyor beni. daha da hevesleniyorum, umudumu yitirmemeye çalışıyorum. umarım Allah'ın izniyle konu sahibine de bana da ve bizim gibi olanlara da hayırlı kısmetler çıkar tez vakitte. senin yaşadığın güzellikleri(sevgiyi, aşkı, mutluluğu,..) bizde yaşarız.

sevdiğinle bir ömür mutlu ve birlikte olman temennisiyle arkadaşım. dualarını eksik etme bizim gibi vakayı yalnızlardan :D

canım çıkıcak tabiki sizin karşınızada. bana rüyamda malum olmuştu. parmağımda yüzük görmüştüm. ve çok gerçekçi bir rüyaydı ama anlam verememiştim. dua edicem sizin için şimdi yatarken canım merak etme.
teşekkür ederim. inşallah sizde hayırlı bir insanla tanışır sonuna kadar mutlu olursunuzz.

canım çıkıcak tabiki sizin karşınızada. bana rüyamda malum olmuştu. parmağımda yüzük görmüştüm. ve çok gerçekçi bir rüyaydı ama anlam verememiştim. dua edicem sizin için şimdi yatarken canım merak etme.
teşekkür ederim. inşallah sizde hayırlı bir insanla tanışır sonuna kadar mutlu olursunuzz.

amin

canım benim çok sağol Allah razı olsun senden.. umut verici sözlerin, iyi dileklerin ve duaların için.

dünyaları bağışlasalar bu kadar mutlu olmam inan sadece dua istiyorum iyi kalpli güzel insanlardan. çünkü gerçekten hayırlı birini bulup hayırlı bir yuva kurmayı çok istiyorum

iyi uykular sana canım. Allah'a emanet ol

24 ündeyim...ilk defa karşılıklı bir ilişki yaşadım ve yeni ayrıldım...bende aradığı aşkı bulamamamış...ha bir de sertmişim çok...yok ben bu işi beceremeyeceğim...ölüp gidersem mezar taşıma aşktan hiç gülmedi yazsınlar...

Başkalarının da olduğunu görmek iyi geldi :) tugcecan güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkürler. Daim olsun mutluluğun inşallah.

Ben de dıştan çok soğuk biriyim ve zor kaynaşırım insanlarla..

Ne güzel yazmışsın..

İstediğin kişiler.. zaten olmayacak gibi miydi peki? Onları istemenin nedeni, başarıları mıydı.. görünüşleri miydi?
Çünkü bazen arada gelip giden ve bize sönük görünen fırsatlar, bizim istediklerimizden daha iyi oluyorlar..
Dahası, annem hep "sevdiğinle değil, seni çok sevenle evlen" derdi..
Elbette tam olarak bunu savunmuyorum.. Ama mutlaka seni, senin onu sevdiğinden daha fazla seven biriyle evlenmeni salık verebilirim...

Bu arada ben geç evlendim... güç evlendim...
Yine de tam zamanında evlendim.. Daha erken evlenseydim... tek başımayken başa çıktığım ve beni olgunlaştıran tüm o tecrübelerden uzak kalmış olacaktım...
Daha fazla üzülecektim şimdi yaşadığım dertlerin içinde.. Yıpranacaktım.. Çıkış yolunu bilmeyecektim.. Çünkü daha evvel evlenseydim uzun zamandan beri "İki kişilik" bir tecrübeyi, dolayısıyla yalnıca kurduğum o evi bilecektim... Oysa yaşadığım o uzun ve "tek" dönem (yalnız değil tek:) bana çok fazla şey kattı.. şimdi biiznillah çok zor, içinde bulunduğum durumlarda omuzlarımı eğmem...

Hayat seni olgunlaştırmayı seçmiş olabilir... Bunun pek çok nedeni olabilir...
Bekletiyorsa.. daha iyisi için...
Ayrıca yaşında hiçbir şey yok... Bu dönemde 27, daha öncelerin 17'si gibi... Çünkü okuldu, öğrenimdi, çalışmaydı derken, ev sorumluluklarını almayı bilmiyoruz.. Biraz daha geç olgunlaşıyoruz bizden önce ki hanımlardan...

Yalnız olduğunu düşünme.. etiket doğru değil.. Şu an sadece "Tek" sin.. Tıpkı kainatta olduğun gibi.. Tüm tecrübelerini kullanmak için biriktir bu dönemde.. Evlilikte işine çok yarayacaklar...
Ve senin için yaratılmış olan o eş, doğru zamanda inşallah sana gelecektir...

Sevgilerimle..

Ne güzel yazmışsın..

İstediğin kişiler.. zaten olmayacak gibi miydi peki? Onları istemenin nedeni, başarıları mıydı.. görünüşleri miydi?
Çünkü bazen arada gelip giden ve bize sönük görünen fırsatlar, bizim istediklerimizden daha iyi oluyorlar..
Dahası, annem hep "sevdiğinle değil, seni çok sevenle evlen" derdi..
Elbette tam olarak bunu savunmuyorum.. Ama mutlaka seni, senin onu sevdiğinden daha fazla seven biriyle evlenmeni salık verebilirim...

Bu arada ben geç evlendim... güç evlendim...
Yine de tam zamanında evlendim.. Daha erken evlenseydim... tek başımayken başa çıktığım ve beni olgunlaştıran tüm o tecrübelerden uzak kalmış olacaktım...
Daha fazla üzülecektim şimdi yaşadığım dertlerin içinde.. Yıpranacaktım.. Çıkış yolunu bilmeyecektim.. Çünkü daha evvel evlenseydim uzun zamandan beri "İki kişilik" bir tecrübeyi, dolayısıyla yalnıca kurduğum o evi bilecektim... Oysa yaşadığım o uzun ve "tek" dönem (yalnız değil tek:) bana çok fazla şey kattı.. şimdi biiznillah çok zor, içinde bulunduğum durumlarda omuzlarımı eğmem...

Hayat seni olgunlaştırmayı seçmiş olabilir... Bunun pek çok nedeni olabilir...
Bekletiyorsa.. daha iyisi için...
Ayrıca yaşında hiçbir şey yok... Bu dönemde 27, daha öncelerin 17'si gibi... Çünkü okuldu, öğrenimdi, çalışmaydı derken, ev sorumluluklarını almayı bilmiyoruz.. Biraz daha geç olgunlaşıyoruz bizden önce ki hanımlardan...

Yalnız olduğunu düşünme.. etiket doğru değil.. Şu an sadece "Tek" sin.. Tıpkı kainatta olduğun gibi.. Tüm tecrübelerini kullanmak için biriktir bu dönemde.. Evlilikte işine çok yarayacaklar...
Ve senin için yaratılmış olan o eş, doğru zamanda inşallah sana gelecektir...

Sevgilerimle..

Çok güzel şeyler yazmışsın.. Duymaya ihtiyacım olan şeyler bir çoğu.

İstediğim kişiler son 4 yıla bakarsak biri şu an benimle ilgileniyor ama ben onun benim için doğru kişi olmadığına birkaç yıl önce karar vermiştim zaten.
Son 2 yıldır biri vardı. Onu istememin nedeni dürüst ve namuslu biri olmasıydı. Ve tuhaf gelecek belki ama beni hiç aldatmayacağını düşünürdüm.
İlk zamanlar karşılığı olduğunu düşünüyordum. Bu iki yıl süresinde de herkese kapattım kendimi, hep bir şeyleri bahane edip bekledim. Boşuna beklediğimi anladım, zaten şu an kilometreler var aramızda. Hiç olmayacak gibi değildi aslında, çok da yakıştırılıyorduk. Ama nasip değilmiş.

Dediğin gibi hayat olgunlaştırıyor, 2 yıl önceki düşüncelerimle şimdikiler arasında ciddi farklar var. Sadece diğer insanlardan farklı olmak tuhaf hissettiriyor. Yazdıkların iyi hissettirdi, teşekkür ederim. Sevgiler.

ben 22 yaşındayım ama ileride aynen böyle bir konu açarım kesin.. ben de birilerini bekleyip, kimseyi kolayca benimseyemediğim için ve kafamda bir ''beyaz atlı prens'' yarattığım için, ebedi yalnızım sanırım :) kız arkadaşım olsaydı keşke yani bir dost olarak, o da yok, var arkadaşlarım ama işte... insanın aradıklarını bulması zor sanırım. ileride iş yaşantısı olunca, orada bulamazsan aradıklarımı, -son- :)

ben 22 yaşındayım ama ileride aynen böyle bir konu açarım kesin.. ben de birilerini bekleyip, kimseyi kolayca benimseyemediğim için ve kafamda bir ''beyaz atlı prens'' yarattığım için, ebedi yalnızım sanırım :) kız arkadaşım olsaydı keşke yani bir dost olarak, o da yok, var arkadaşlarım ama işte... insanın aradıklarını bulması zor sanırım. ileride iş yaşantısı olunca, orada bulamazsan aradıklarımı, -son- :)

İnşallah açmazsın :) Seçici olmak kötü bir şey değil, ancak toplum kurallarından bağımsız yaşamak zor :)
Düşünüyorum da insanlar "Hala evlenmedin mi?, Evlisiniz değil mi? " gibi sorular sormasa, ya da sevgili Seratonin gibi düşünseler biz de böyle düşünmezdik..

her lşeyin bi r zamanı var
bir de çevre sosyal yaşam aile falan filan..ve kısmet tabi.. ssoyal yaşamı kuvvetli biri bile birini bulamzken
sadece dört duvar arsında biri bile bulaibliyro kısmetini kader diey bir şey var bilmem.. ama bu devirede birazda galiba zorlamak lazım kısmeti dört duvar arsındaysan ailenin çeverisde yoksa dışar çıkmıyrosan snei kim görecek olsılık nedir düşünmek lazım snei tnaımıyorum ... olsılıkları diyorum sadece bir görmeli en azından snei dimi..yada birileri tanımalı ..

Kızlar evlendiğinizde bu düşünceleriniz uçup gidicek sadece sabır beklediğiniz için uzun gelir size ama hiç ummadığınız anda çıkı verir karşınıza ama önemlisi en önemlisi ne biliyomusunuz Allah hayırlısını çıkarsın karşınıza evlenmeyenlerde mutsuz evlenenlerde en iyisi halimize şükretmek

kesinlikle bu işler nasip kısmet işi ummadığın anda evlenmiş buluverirsin kendini cnm bol dua et zamanı var:)

Kızlar evlendiğinizde bu düşünceleriniz uçup gidicek sadece sabır beklediğiniz için uzun gelir size ama hiç ummadığınız anda çıkı verir karşınıza ama önemlisi en önemlisi ne biliyomusunuz Allah hayırlısını çıkarsın karşınıza evlenmeyenlerde mutsuz evlenenlerde en iyisi halimize şükretmek

Vallahi çok dogru söylüyosun arkadasım herkes aynı durumda, Allah hayırlısını versin...evlenmek de marifet değil bir yerden sonra...

Back
X