• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ben yalnız yaşlanacağım........

Ben de öyleyim..Görüntü iyi ama yaş gidiyor..34..Birkaç görücü çıktı;içim ısınmadı.Isındığım kişi de olmadı..Annelik yaşım geldi geçiyor..27 neki gülüm;canını sıkma;görücü usulü gelen taliplerini değerlendir..Bana artık talip bile çıkmıyor..

Ne güzel yazmışsın..

İstediğin kişiler.. zaten olmayacak gibi miydi peki? Onları istemenin nedeni, başarıları mıydı.. görünüşleri miydi?
Çünkü bazen arada gelip giden ve bize sönük görünen fırsatlar, bizim istediklerimizden daha iyi oluyorlar..
Dahası, annem hep "sevdiğinle değil, seni çok sevenle evlen" derdi..
Elbette tam olarak bunu savunmuyorum.. Ama mutlaka seni, senin onu sevdiğinden daha fazla seven biriyle evlenmeni salık verebilirim...

Bu arada ben geç evlendim... güç evlendim...
Yine de tam zamanında evlendim.. Daha erken evlenseydim... tek başımayken başa çıktığım ve beni olgunlaştıran tüm o tecrübelerden uzak kalmış olacaktım...
Daha fazla üzülecektim şimdi yaşadığım dertlerin içinde.. Yıpranacaktım.. Çıkış yolunu bilmeyecektim.. Çünkü daha evvel evlenseydim uzun zamandan beri "İki kişilik" bir tecrübeyi, dolayısıyla yalnıca kurduğum o evi bilecektim... Oysa yaşadığım o uzun ve "tek" dönem (yalnız değil tek:) bana çok fazla şey kattı.. şimdi biiznillah çok zor, içinde bulunduğum durumlarda omuzlarımı eğmem...

Hayat seni olgunlaştırmayı seçmiş olabilir... Bunun pek çok nedeni olabilir...
Bekletiyorsa.. daha iyisi için...
Ayrıca yaşında hiçbir şey yok... Bu dönemde 27, daha öncelerin 17'si gibi... Çünkü okuldu, öğrenimdi, çalışmaydı derken, ev sorumluluklarını almayı bilmiyoruz.. Biraz daha geç olgunlaşıyoruz bizden önce ki hanımlardan...

Yalnız olduğunu düşünme.. etiket doğru değil.. Şu an sadece "Tek" sin.. Tıpkı kainatta olduğun gibi.. Tüm tecrübelerini kullanmak için biriktir bu dönemde.. Evlilikte işine çok yarayacaklar...
Ve senin için yaratılmış olan o eş, doğru zamanda inşallah sana gelecektir...

Sevgilerimle..

ne güzel bir bakış açısıdır bu...bende yalnız ölecekler katagorisinde adımın, altın harfler yazılacağını düşünenlerden biriyim:37:

fakat senin düşündüklerini bende çoğu zaman düşünmüşümdür...bekliyorum demek ki, benim tamamlanmasını beklediğim yanlarım var diye düşündüm yada karşıma çıkıcak kişinin keza aynı şekilde..nedensiz bekliyor olduğumuza inanmıyorum sadece...herşeyin farkındayız ama sabır acı geliyor çoğu zaman,kabulleniyoruz bir şekilde..bir sürü kişi gelip geçiyor,izi kalıyor...ama tecrübe ve yaşanmışlıklar dediğin gibi ilerleyen zamanlar için bize çok yol gösterici oluyor...:31:

Ben de öyleyim..Görüntü iyi ama yaş gidiyor..34..Birkaç görücü çıktı;içim ısınmadı.Isındığım kişi de olmadı..Annelik yaşım geldi geçiyor..27 neki gülüm;canını sıkma;görücü usulü gelen taliplerini değerlendir..Bana artık talip bile çıkmıyor..

hayat bu arkadaşım nerde nezaman kimin karşına çıkacağı hiç belli olmaz.. kader kısmet işleri bunlar tam ümiidini kestiğin sırada bir bakmışsın parmağında bir yüzük, kolunda bir eş, sıcacık bir yuvan ve karnında bir bebeğin..
biz insanoğlu sabırsızız bende biran önce olsunartık, bende bu güzel heyecanlar bu mutlulukları tadayım diyorum.. ama nasip işi bu işler birine zorla sokulsan bile kaderde yoksa çok geçmeden ayrılır gider ve yine yalnızları oynar insan.. dualarım hepinizle inşallah gönlünüze göre hayırlı, birbirinizi seven, saygı duyan, güven besleyen, bir ömür bir yastıkta kocayacak eşi bulursunuz.. bende bulurum inş hayırlısıyla :D duam sizlerle:38:

Hiç sıkmayın canınızı emnımki sizi bekleyen birileri vardır...Nasip kısmet bu işler.

canım çıkıcak tabiki sizin karşınızada. bana rüyamda malum olmuştu. parmağımda yüzük görmüştüm. ve çok gerçekçi bir rüyaydı ama anlam verememiştim. dua edicem sizin için şimdi yatarken canım merak etme.
teşekkür ederim. inşallah sizde hayırlı bir insanla tanışır sonuna kadar mutlu olursunuzz.

geçen gün bende aynı böyle parmağımda yüzük gördüm hem söz yüzüğü ve hem tektaş:) rüyanın anlamımdada bekara evlilik, iyi bir iş yazıyor ikisinide ihtiyacım var. dua ediyorum rüyalarımda göreyim bi işaret olsun diye bilmiyorum bu rüya dualarımın karşılığı belkide bilinçaltımda çok fazla yer kapladığı için:44:

Bugün hayatımda ilk kez ( tek sevgilimin söyledikleri inandırıcı gelmediği için ilk kez diyorum) biri benden hoşlandığını söyledi.
Sanırım duygularımı kaybettim hiç bir şey hissetmedim :) Sanırım benim hayatıma birilerini alamamamın sebebi soğuk biri olmam başlarda.
Bu arkadaşla biraz sohbet etmiştik ama beklemiyordum da böyle bir şey söylemesini. Bir şey demedim, çünkü aradığım kişi o değil (yine kriterler)
Biraz sosyalleşmek gerek galiba :)

kızlar hepimize hayırlı eşler diliyorummmm :1:
bende sizdenim ne kısmetsizmişim ama arkadaşlarında dediği gibi kısmet işi bunlar...
hiç belli olmaz kim bilir belki birgün bizde birilerini buluruz...umarımm :53:

kızlar hepimize hayırlı eşler diliyorummmm :1:
bende sizdenim ne kısmetsizmişim ama arkadaşlarında dediği gibi kısmet işi bunlar...
hiç belli olmaz kim bilir belki birgün bizde birilerini buluruz...umarımm :53:

cnm bende bekarim sorun degil bence

Yirmi yedi yaşına girdim. hayatımda sadece bir kişi oldu şimdiye kadar. o da olmasa daha iyiymiş, nasıl biriyle anlaşamayacağımı görmem için iyi bir tecrübe sayılabilir sadece. bakıyorum geriye, hep birilerini bekledim o arada gelen başkalarını da kaçırdım ama istediğim kişilerle hiç olmadı. böyle böyle gidecek galiba..

Herşey böyle gitmeyecektir. Senin olan sana ait olan er yada geç karşına çıkacaktır. Üzülme

kızlar benm yaş 23 şubatta 24 olacğım. şu aralar bol bol dua ediyorum . kızlar bildiğiniz kısmet duaları varsa paylaşalım.benm bildiğm şu dua var:

Rabbi inni, lime enzelte ileyni min hayrin fukiru (Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım)
Amin amin amin

bilenler paylaşsın Allah rızası için :22:

Ben bu hafta biriyle tanışacağım. Ama ne yapacağım, ne edeceğim, ne giyeceğim, ne diyeceğim kara kara düşünüp duruyorum :18::18::17::17::26::26:

sanırım bende yalnız yaşlanacağım.bir yandan böyle hissediyorum.bir yandanda kendi kendimi susturuyorum.en azından kötü bir evliilik yapmadım.o daha kötü bir yıkımdır gibime geliyor.aşk evliliğine inan biri olarak bunu düşünüyorum.bazende acaba mantık evliliğimi yapsam diyorum.bu gidişlede zaten mantık evliliği olacak olursada.gerçekten bu işler nasip kısmet işi.forumda görüyorum normal hayattada öyle kaç sene beraberlikleri oluyor ayrılıyorlar.benimde önceliklerim değişti.adamın kafasında biri olmasın,isağlam şi olsun,dürüst ve iyi olsun.

soruyorlar demişsiniz ya evlendiniz mi diye bana 18 yaşından beri evde kaldın diyenler var.kendimi zor tutuyorum.öyle mi beni düşündüğünüz için.oğlunuz falan var mı.varsa bir gönderin bakayım dememek için.neyim ben pazardan aldığın karpuz mu.evlendin diye sana madalyamı taktılar.

hayat bana bir erkeğin nasıl bir kızla evleneceğinide öğretti.gülmeyin.en azından kendi aşık olduğum adamların istatiğine göre bir şeyler öğrendim.cici kızı oynayacaksın.elime erkek eli değmedi diyeceksin.ne yapmış olursan ol zamanında.anlatmayacaksın.zamanında çok olumsuz olaylar yaşadım.artı eskiden cinsel olarak birliktelik yaşadığım sevgililierimde oldu.en son görüştüğüm adamla tartışmlarımızda oluyordu ama ilk günden beri şakayla karışık evlilikten bahsediyordu.hareketleride falan düzgündü.yanımda gayet neşeli idi.sonra yaşadığım olumsuzlukaları saklamaya gönlüm razı gelmedi.anlattım ama tam anlatamamış mıyım .başka bir şeye mi takıldı.vallaha anlıyamadım.birden bana bakışları değişti.sesi değişti.meğersem arada da beni tartmış.neyse bunla cinselliği paylaştık.o günden sonra bir tuhaf oldu.gene başta iyi konuştu ama 1 ay sonra bir aydır rahat olamıyorum.sen benden öncede biriyleriyle olmuşsundur.hhatta şunuda falan yapmışsındır dedi ve ayrıldı benden.ayrılırken bir de arkamdan baktı.düzeltmeye çalıştım olmadı.sonra aylarca beni aradı etti.bu sefer ben açmadım.hadi açağım dedim.bana ciddi bakmadığını ve sadece eğlenmek istediğini söyledi.ne kadar dürüst bir arkadaş di mi.geçenlerde duydum.köyden bir kızla evlenmiş.tam net değil ama %99 doğru.bir arkadaşım var kardeş gibiyizdir.onların aile dostları bizimkinin köylüsü çıkmıştı.o bizimkilere haber vermiş.kızın anneside bana dedi.sonra üzüldüğümü anlayınca ay bende tam olarak bilmiyorum aslında dedi.onunda kısmeti köylerinden miş.bana bizim köydekiler kızlarını öneriyorlar ama istemiyorum diyordu.hiç uygun görmüyormuş kız ailelerinin bu şekilde davranmalarını.ne oldu kısmet işte.ona köyden çıktı.

üzülsemde ,yeri geldiğinde onu özlesemde şanslı olduğumu düşünüyorum.sahte olan bir ilişkiyi yaşamak ve sonunda boşanmaktansa.evlenmemek daha iyi.üstelik bizimkini okuldaki sevgilisi bakireğim diye kandırmış.sonradan öğrenmiş.onla evlenmeyi düşünüyorlarmış.madem evlenecez tövbe tövbe bu işi tam olarak yapmamızda bir sakınca yok demişler.kızında vajinası genişmiş.oradan yakalamış.bakire olan zorlanırmış ilişki sırasında.hanımlığımın,kibarlığımın,zarifliğimin ve gerçekten düzgün olmamın bir anlamı yok.zamanında yanlış kişilerle yaşadığım için bu işi hepsini sıfırladı.oysa biz bunla facede tanıştık.orada bile düzgünlüğümü övdü.bana profilinde resmin falan yoktu.resim olanlar aranıyor demek değildir ama senin derdini sadece arkadaşlarınla iletişim kurmak olduğunu düşündüm ve tanımak istedim dedi.bende netten kimseyle tanışmam ama bunla tanıştım işte.sonrası ne yaşadığımı kendim bile anlamadım.tanıştığımız gün bille annesinin evlenmesini istediğinden bahsetti.sonraları canım senin ne çok makyaj malzemen var iyi makyaj malzemesi masrafından yırttık dedi.hani evlenirken kıza alınır ya makyaj malzemesi falan.
çok uzattım ve konuyu dağıttım.farkındayım.ama çok içerledim.anlatamam.ve bütün arkadaşlarım evli neredeyse.bir kaç kişi dışında.gayet düzgün işleri,evlilikleri var.
beni evlenemekten çok evlat sahibi olamamk üzüyor.tabii evladın bile hayırlısı ama üzülüyorum.işte.şimdi düşünüyorum.bu eski sevgilime göre evliliğe layık değilim.layık olan iyi aile kızı.kızı tanımıyorum.bu şekilde konuşarak kızın günahınıda alıyorumdur ama . ağrıma gidiyor işte.evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya layık görünmedim.eğlenilecek kızmışım.
elbette kaderi kısmeti biliyorum.boynum kıldan ince.umudumu kaybetmenin günah olduğunuda düşünüyorum ama canım yanıyor.kendimi hırpalamamaya çalışırım ama bu kadarda basit bir evlilik olmasın olduğunda da

yalnız değilsin merak etme.çağımızın en büyük sorunlarından biri.bu durumda çok insan var.

kısmetin gelir umarım en kısa zamanda..

neden böyle düşünüyoruz neden şu anın tadına varamıyoruz anlamıyorum bende bu aralar muhakkak birine sırtımı dayamak istiyorum. yalnız o olsun bütün sevgimi zamanımı ona vereyim istiyorum.
illa kalbimde biri olmalı diye düşünmek ne acı verici! şimdi oturup üzülüyorum kime? neye? neden ? bilmiyorum. içimdeki sevgi bitmeden 'O' kişi gelse ne güzel olurdu :2:

Back
X