- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yazmışsın..
İstediğin kişiler.. zaten olmayacak gibi miydi peki? Onları istemenin nedeni, başarıları mıydı.. görünüşleri miydi?
Çünkü bazen arada gelip giden ve bize sönük görünen fırsatlar, bizim istediklerimizden daha iyi oluyorlar..
Dahası, annem hep "sevdiğinle değil, seni çok sevenle evlen" derdi..
Elbette tam olarak bunu savunmuyorum.. Ama mutlaka seni, senin onu sevdiğinden daha fazla seven biriyle evlenmeni salık verebilirim...
Bu arada ben geç evlendim... güç evlendim...
Yine de tam zamanında evlendim.. Daha erken evlenseydim... tek başımayken başa çıktığım ve beni olgunlaştıran tüm o tecrübelerden uzak kalmış olacaktım...
Daha fazla üzülecektim şimdi yaşadığım dertlerin içinde.. Yıpranacaktım.. Çıkış yolunu bilmeyecektim.. Çünkü daha evvel evlenseydim uzun zamandan beri "İki kişilik" bir tecrübeyi, dolayısıyla yalnıca kurduğum o evi bilecektim... Oysa yaşadığım o uzun ve "tek" dönem (yalnız değil tek:) bana çok fazla şey kattı.. şimdi biiznillah çok zor, içinde bulunduğum durumlarda omuzlarımı eğmem...
Hayat seni olgunlaştırmayı seçmiş olabilir... Bunun pek çok nedeni olabilir...
Bekletiyorsa.. daha iyisi için...
Ayrıca yaşında hiçbir şey yok... Bu dönemde 27, daha öncelerin 17'si gibi... Çünkü okuldu, öğrenimdi, çalışmaydı derken, ev sorumluluklarını almayı bilmiyoruz.. Biraz daha geç olgunlaşıyoruz bizden önce ki hanımlardan...
Yalnız olduğunu düşünme.. etiket doğru değil.. Şu an sadece "Tek" sin.. Tıpkı kainatta olduğun gibi.. Tüm tecrübelerini kullanmak için biriktir bu dönemde.. Evlilikte işine çok yarayacaklar...
Ve senin için yaratılmış olan o eş, doğru zamanda inşallah sana gelecektir...
Sevgilerimle..
Ben de öyleyim..Görüntü iyi ama yaş gidiyor..34..Birkaç görücü çıktı;içim ısınmadı.Isındığım kişi de olmadı..Annelik yaşım geldi geçiyor..27 neki gülüm;canını sıkma;görücü usulü gelen taliplerini değerlendir..Bana artık talip bile çıkmıyor..
canım çıkıcak tabiki sizin karşınızada. bana rüyamda malum olmuştu. parmağımda yüzük görmüştüm. ve çok gerçekçi bir rüyaydı ama anlam verememiştim. dua edicem sizin için şimdi yatarken canım merak etme.
teşekkür ederim. inşallah sizde hayırlı bir insanla tanışır sonuna kadar mutlu olursunuzz.
kızlar hepimize hayırlı eşler diliyorummmm
bende sizdenim ne kısmetsizmişim ama arkadaşlarında dediği gibi kısmet işi bunlar...
hiç belli olmaz kim bilir belki birgün bizde birilerini buluruz...umarımm![]()
cnm bende bekarim sorun degil bence
Yirmi yedi yaşına girdim. hayatımda sadece bir kişi oldu şimdiye kadar. o da olmasa daha iyiymiş, nasıl biriyle anlaşamayacağımı görmem için iyi bir tecrübe sayılabilir sadece. bakıyorum geriye, hep birilerini bekledim o arada gelen başkalarını da kaçırdım ama istediğim kişilerle hiç olmadı. böyle böyle gidecek galiba..