Sanırım benzer evlilik sorunları genelde var 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Basbelasi07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
4
0
1
33
Merhabalar
Dertsiz kimsenin olmadığı şu dönemde herkesin derdi kendine büyük derler ama kötü bir evreden geçiyorum ve fikirlere ihtiyacım var. 6 yıllık bir evliliğim vardı bundan 3 ay öncesine kadar bugüne kadar hep istenmeyen gelin oldum kaynana sorunu sürekli yaşadım ve yıllarca görüşmediğimiz dönemlerde oldu tabi bu dönemlerde ne eşimi ne evliliğimi hiç rahat bırakmayan hacı hoca işleriyle uğraşan bir kaynana vardı karşımda (nerden biliyorsun diyenler olabilir elbette. 3/4 yıl önce yine aramızda bir sorun yokken eşim ayrılmak istediğini söyledi ve çok güvendiğimiz biri kaynanamın birşeyler yaptırmış olduğunu dile getirdi bozulduktan sonra evliliğim kurtuldu) eşim ailesinin yanına gidip geldikten sonra ayrılmak istediğini yapamadığını söyledi ve geri ailesinin yanına döndü tabi 3 aylık süreçte benimle hiçbir iletişimi olmadı üzerime bıraktığı kredi borçları var yüklü bir meblağda. Anlaşmalı boşanmak istedi ben kabul etmedim çekişmeli açtığında da benden tazminat talep etmiş ve birsürü maddeyle kötülenmişim. Evliliğim de sorun yokken bu aşamaya geldiğime mi üzülmeliyim yoksa hala sevip beklediğime mi iletişime geçmesi için hergün dua ediyor oluşuma mı sindiremeyişime mi bilmiyorum. Seviyor ve ayrılmak istemiyorum yine birşeyler yapıldığını düşünüyorum sanırım çıkmazdayım ve akıl birliğine ihtiyacım var 😓 çok uzattım konuyu kusura bakmayın 🤗

hacı hoca işleriyle uğraşan bir kaynana vardı karşımda (nerden biliyorsun diyenler olabilir elbette. 3/4 yıl önce yine aramızda bir sorun yokken eşim ayrılmak istediğini söyledi ve çok güvendiğimiz biri kaynanamın birşeyler yaptırmış olduğunu dile getirdi bozulduktan sonra evliliğim kurtuldu)
??????

hacı hoca işleriyle uğraşan bir kaynana vardı karşımda (nerden biliyorsun diyenler olabilir elbette. 3/4 yıl önce yine aramızda bir sorun yokken eşim ayrılmak istediğini söyledi ve çok güvendiğimiz biri kaynanamın birşeyler yaptırmış olduğunu dile getirdi bozulduktan sonra evliliğim kurtuldu)
??????
🙄🙄

Sizde iyi bir hocaya gidip büyü olup olmadığını öğrenin madem benim dayım ve yengem kaynanasının yaptırdığı domuz yağı buyuleriyle neredeyse ayriliyorlardi ki pencere pervazlarinda silerken domuz yaglarini buldu, ve çok ciddi işini bilen bir hocaya gidip yuvasını kurtardı hiç bir problemleri yoktu sırf büyüden dolayı ayrılıyordi. İnanmamazlik yapmayın malesef ki böyle şeyler var hemde çok ciddi sonuçlar doğuruyor

Sizde iyi bir hocaya gidip büyü olup olmadığını öğrenin madem benim dayım ve yengem kaynanasının yaptırdığı domuz yağı buyuleriyle neredeyse ayriliyorlardi ki pencere pervazlarinda silerken domuz yaglarini buldu, ve çok ciddi işini bilen bir hocaya gidip yuvasını kurtardı hiç bir problemleri yoktu sırf büyüden dolayı ayrılıyordi. İnanmamazlik yapmayın malesef ki böyle şeyler var hemde çok ciddi sonuçlar doğuruyor
Öyle bir durum oldu ki benim için artık neye inanmam gerekiyor bilmiyorum 😓

Ya tövbe tövbe. Arkadaslar bu konuları acmak yasak😤😤😤

Psikolojik destek alın,kendinizi kandırmayın eşiniz sizi yeteri kadar sevmiyor ,ailesi baskın gelmiş ,
Sağlam bi avukat bulun siz ondan tazminat alın ...
Boşanın ....
Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bu da yeni çıktı millet evlilik, sevgililik, nişanlılık farketmeden kızlara kredi çektiriyor .
Dikkat edin

Eşinizin sizin arkanızda durması lazımdı kesinlikle. Benzer konular içeren herşeye genelde kendimden örnek vermeyi tercih ediyorum. Kıyaslama yapılabilisin diye. Birlikteliğimin 5. yılında evlenebildik eşimle hep istenmeyen gelindim. Evlendik bi nebze yumuşadılar. Bu sefer iç işlerimize müdahale etmek istediler. Eşim hooopp siz bir durun dedi. Her konuda benim arkamda oldu. Çünkü ailesinin ne olduğunu biliyor. Demem o ki suçunuz yokken size yaşatılan şeylerde eşiniz sizin yanınızda olup ailesini dizginlemeliydi. Sebep yokken boşanmak istedi demişsiniz aslında siz kabul etmenizde onun boşanma sebepleri varmış kafasında. ayrıca boşanma dilekçesinde sizi kötüleyen sizden para isteyen adamdan barışsanız bile nasıl bi hayır göreceksiniz ? Ailesine uyup onunların yanında olan adam barışsanız bile size bu problemleri yaşatmaya devam edecektir. Geç olmadan siz de ondan vazgecin.

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Bazı şeyleri inkar etmek değildir elbette ama evlilikte bir şeyler yolunda gitmiyorsa altında gizemli nedenler aramayın, bu konudaki erkek borçları eşinin üzerine yıkıp kurtulmak isteyen annesinin ağzına bakan biri yalnızca, öyle olmasaydı 6 yıl boyunca kayınvalide sorunu yaşanmazdı, eşinden tazminat isteyen adam, annesinin ağzına bakıp eşini kötüleyen adam evlilik sorumluluğu alabilecek olgunlukta olmayan kendi düşüncesi olmayıp çevrenin ağzına bakan adamdır, ki böyle bir adamdan boşanmak şükredilecek bir durumdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X