bende okul bitirdim işşizim ,olumsuz cevab alıyorum,kpssye hazırlanıyorum,anksiyete hastasıydım şu ara barut fıçısı gibiyim sıkıntıdan,bu arada sürekli hukuk iktisat ve yabancı dil çalışıyorum,anne babam problemli ,ayrılar, maddi olarak babam tehditkar manevi olarak ne baskılar yaşattı bilemezsiniz,annem en ağır depresyon ilaçlarını kullandı,fizikende ona bişey olacak babamın eline kalacağız diye korkuyorum...evde 80 yaşında hastalık hastası,çocuksu,unutkan, kulağı duymayan,sürekli soru soran,gençliğindeki gibi evde gestapoluk yapıp hakimiyetini kurmaya çalışan,maddi olarak herşeyin en markasını isteyen,bir gün evde tüpü açık unutup evi patlatmasından korktuğum bir anneannem var.üstelik de geri ödemem gereken öğrenim kredim var,bugün suya zam gelmiş,hiç hesapta yokken birde 100 ytl apartman boyası çıktı..buyrun burdan yakın...dert çeşit çeşit...
ne yapayımintihar mı edeyim?isyan ediyorum bazen..her sıkıntı sonsuza dek sürmez buna inanırım,güzel günler göreceğim elbet.azmedip ilaçları bıraktım,kendime telkinde bulunuyorum. evdeyim tüm gün..bazen vitrinlere özenerek bakıyorum gencim sonuçta ama kimseye birşey diyemiyorum..annem üzülmesin diye..hayata tutunmaktan başka çare var mı? herkes nasıl tutuyor kendini?
bu arada henüz doğmamış çocuk hakkında yaklaşımızını anlayamadım..hadi boştayken sıkılmayayım yapayım gitsin denilebilecek birşey değildir çocuk..