sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

arkadaşım çok kötü bişey bu ama yaşamayanda yok inanki hatta bu neki senin eşin içlerinde en masumu cidden artık çevredeki örneklere bakınca bunu normal karşılardık olduk. Boşan boşanma diyemem ama sana dost tavsiyesi daha temizini masumunu namuslusunu bulurum sanma öyle bi dünya yok benim eşim melek diyenler sadece öyle olduğuna inanmak istiyo yuva kolay kurulmuyo hemen boşan diyenler içinde hayat ne kadar kolay maşallah

Aman birak yurusun belki sans eseri bi duvara toslar :)

Peki 6 ay neden bosanamiyorsunuz?

beklediğim bir şey var....özel bir konu biraz... onu söylemeyeyim şimdi burda...

ama maddi bir şey değil ...aklınıza miras para vs gelmesin

benlik bir konu ....

sana zamanında attığım bir msj aklıma geldi..

üzüldüm canım senin için ama eşinin yaptığı dayanılabicek bir şey değil sana çok büyük saygısızlık..

ya masum olması bir şeyi değiştirmez....

bunun en kötüsü ve ötesi fiziksel aldatmadır ...o da olsa ne olur olmasa ne olur...

inan ben şu an kendimi zaten ihanete uğramış gibi hissediyorum....

fiziksel ihanet olsaydı da bundan daha kötü olmazdım...

bu yenı bı durum mu?
bırden bıre mı cıktı ortaya bu göz aldatması?
gercektende ınsanı soğutan bı durum bu..

beklediğim bir şey var....özel bir konu biraz... onu söylemeyeyim şimdi burda...

ama maddi bir şey değil ...aklınıza miras para vs gelmesin

benlik bir konu ....

O zaman 6 ay senin icin cabuk gecmesini dilerim :)

İnsaAllah hersey gonlunce olur.. O adam seni hak etmemis..

öyle sanıyosun yaşamadığın acıları bukadar hafife alma allah haketmeyene yaşatmasın bunu inşallah. asla normal demiyorum bu davranışa ama yapmayan yok diyorum içlerinde en basitide bu ben yapmayana inanmıyorum yapmasada aklı kaymayana

neblym ya benim erkek arkadaşm hiç bakmaz . bizimde 2 bçk senelik bi ilişkimz var zaten etrafa önemsiz umursamaz gözlerle bakar insanları pek umursamaz bakmaz öyle etrafına kendi halinde dolanır . Zaten bütün ilişkilerinde hep kadınlar gitmiş ilk ben de dahil .
Sadece benim ona baktığımı gördüğünde bilerek beni kızdırmak için bakar bende yüzüne iki tane yapıştırırım şaplağı şakasına öyle .
ama onun haricinde hiç böyle bişey yaşamadım sen o kıza neden bakıyorsun dediğimi bile hatrlamıyorum .. Bi keresinde cafede oturuyoruz sürekli bi yere bakıyo baktığı yere arkamı döndüm bi baktım ne göreyim yuh dedim artık yani taa 5 metre ötedeki televizyonda gözü maç seyrediyo ya oha demiştim artık o derece
ama cidden çok üzücü bi olay o kadar sene sen çık evleneli 2.5 ay olsun boşanma kararı al .. Cidden düzeltilebilecek bir davranış değilmi acaba bu kendine çeki düzen verse size değer veriyorsa diyeceğim ama böyle br şeyi affet demeyi de içim el vermiyor açıkçası ..
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah . Benim annemm der ki bakmayan erkek yoktur ya bazen düşünsene cidden böyle bazı kadınlar oluyo çok dikkat çekici giyiniyolar uzun boylu zayıf oluyolar geçiyolar gözünün önünden hani bakıyosun nasıl giyinmiş bu böyle yyuh diye . Biz bu kadın halimizle bi kadına bakıyosak ( çünkü bazı kadınlar ciddn abartıyorlar giyimde ) erkeklerin gözünün kayması normal bşey .. Tabi bende bunu kabul edemem kötü affetmemde aama annem hep öyle dr bakmayan erkek mi var boşver baksın amann onla mı uğraşcam der hiç karışmaz babamı hiç de kıskanmaz . Ama babamda cidden hç bakmaz asla da aldatmamş annemi buna inanyorum ben hiç şuana kdr bi kadınla gezdiiğini ne gördüm ne duydum ne de hissettim yani . Bakmıyo bile adam . Ama blki de annemin söylediği söz doğrudur belki değil insan bazen istemsiz bile bakabiliyo mesela ben bazen dalıp gidiyorum sonra bi bakıyorm karşmdkai bana bakıyo sonra bi bakıyorm ben de ona bakyorum sonra çeviriyorum kafamı allah allah ya bana neden bakıyo ki bu diyorum meğersem ben bakıyormşm dalmışım farkında olmuyorum böyle çeşit çeşit milyon tane şey var işte canım .

Son düzenleyen: Moderatör:
sana zamanında attığım bir msj aklıma geldi..

üzüldüm canım senin için ama eşinin yaptığı dayanılabicek bir şey değil sana çok büyük saygısızlık..

sen falıma bakarken onun için hep iyi şeyler söylerdin ..

sana da durumu anlatamıyordum kii...daha doğrusu konu açamyı çok düşündüm ...

ama...ne bilim ....

bizim evde bir tane biblo vardı büyük ...

1 tane at üstünde bir adam ...adamda da yarı çıplak bir kadını çekiyor..hoş bir biblo saat ...

annemden onu istedim getirdi ...koydum salona...

hadi melis dedim ....eğer bu adam bu bibloya bakarsa o 'bilindik' bakışla ...

bu adam bil ki akıllanmaz ...

eve geldi sen bibloya kaçamak kaçamak bak ...duşa girdi çıktı saçını kurutyr gözler orda ...

biliyorum çünkü biblo ağşada yanında duruyor ,önünde bile değil....gözler paso orda...

aynı şeyi yarı çıplak bir kadının kitap kapağında yaşadım da....

kısacası yanılmadım...

bastırılmış duygu olmayıversin insanda...

Son düzenleme:

ya aklı kaysın .tamam...hükmedemezsin zaten ona....

ama belli ediyor işte....karşındaini yaralıyor...

zaten azcı saygın olsa yanında yapmaz ..en azından...

off ne bilim ya....yaşadığım şeyler o kadar saçma şeyler ki...

butun yazıları okudum..cvbımı aldım..
sanırım doyamamış esınız bıseylere..
hanı erkekler ıcın derler ya,hayatını ıyıce yasıyacaksın,herseye doyacaksın..
aklında hıcbıse kalmıcak,sonra evleneceksın..
bu her erkek ıcın gecerlı degıl tabı ama bazısı ıcın sart..

dediklerine katılıyorum ama bende gördüğüm bildiğim acı gerçekleri söylemeden geçemedim canım

2.5 ay değil ...2.5 yıl

ama 1.5 yıldır böyle ..bu konular...

evlenmeden önce bende fark etmedim ki...

daha doğrusu ben ilk defa öyle şeyler yaşıyorum ..

ben hiç bir sevgilimde bunu fark etmedim...

kızlar bunu paylaşmak o kadar iyi geldi ki anlatamam...

1.5 yldır içimde yaraydı resmen...artık bu kıskançlık bile değil ...

başka bir şey bu...

Son düzenleme:
Gerçekten üzüldüm ...ben sizin yerinizde olsam herhalde bnde kendimi çok kötü hissederedim ..
Bu sebeplerden dolayı evlilik biterim bilmiyorum ,insan başına gelmeden anlamıyor galiba (Allah korusun )
Allah yardımcınız olsun ..sizi gerçekten anlıyorum ,gururuma dokunurdu ,ona güvenmezdim B'nde olsa,nerde kaldı Sadık olmak ,

güven zaten çoktan bitti o ayrı da...

birde onun bir huyu var

karşındakine gerçekleri değil,karşındakinin duymak istediklerini söyler...

bu yüzden de hiç bir zaman kabullenmiycek zarif adamımız...

ya ben evlenmeden önce demişti bir arkadaşım ...

melis dikkat et insan senleyken gözü açılıyor diye...

ne demek istediğini çok iyi anladım şu an ...

kader...bu artık gerçekten kader...ben en iyisin seçmeye çalıştım ....

sonuç bu...

Son düzenleme:

bir şey yaşamadı ki doysun...

off gitsin yaşasın da bari ilerde başkasına çektirmesin ...

Bazi seyleri 30 yasindan sonra gordugu icin, simdilerde o yasina kadar yasayamadigi duygulari yasamak istiyor olabilir. Hayatinda ki tek kadin siz olmussunuz cinsel anlamda, simdi daha niceleri var ben sadece bir tanesiyle mi idare edicem diye icinden o bile farkinda olmadan geciriyor olabilir. Bana sorunu psikolojik geldi. Bibloya, fotografa dalip gittigine gore, yardim almasi gerekli..

Oyle bisey yapsaa havluyu gomlegi niye ortada koysun kiz ama cinnet aninda dusunemedigimiz bir gerck

bence de durum bu

psikolog mu? o mu ? ona sorsan benim psikoloğa gitmem lazım kafayı yemişim

ya tanısanız...ne kadar düzgün efendi dersiniz ya...

zaten çok da konuşkan değildir öyle...içine de kapanıktır ..öyle çok yakın arkadaşı yok ...selamlaştıkları var sadece

pissss sorunlu

ona göre herşey mantık ...o yüzden anlamasını da beklemiyorum ,itraf etmesini de....

umarım ve dilerim ki sadece benim yaşadığımı yaşasın ilerde bir şekilde...

kötü niyetimden değil...hissetsin istiyorum ...

onun haricinde ben ona herşey için hep teşekkür ettim...

bu yaşatıkları için de teşekkür ettim ,bana hastasın sen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…