- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
2.5 ay değil ...2.5 yıl
ama 1.5 yıldır böyle ..bu konular...
evlenmeden önce bende fark etmedim ki...
daha doğrusu ben ilk defa öyle şeyler yaşıyorum ..
ben hiç bir sevgilimde bunu fark etmedim...
öyle sanıyosun yaşamadığın acıları bukadar hafife alma allah haketmeyene yaşatmasın bunu inşallah. asla normal demiyorum bu davranışa ama yapmayan yok diyorum içlerinde en basitide buben yapmayana inanmıyorum yapmasada aklı kaymayana
kızlar bunu paylaşmak o kadar iyi geldi ki anlatamam...
1.5 yldır içimde yaraydı resmen...artık bu kıskançlık bile değil ...
başka bir şey bu...
anladığım kadarıyla eşiniz bayağı sapık. biblodan etkilenen adam sonuçta. boşanmadan bu adamı psikoloğa götürün lütfen insanlığa çok büyük yararınız olur.
allah senin merceklerine yakalatmasın kimsenin yanlışını aynı anam
sapık...işte benim bunu demeye dilim varmadı
beynim de bunu düşünmek istemedi...
görünüşüne ters çünkü...ama sanırım haklısınız...
o biblo annemin evindeydi,biz toplamda 1 yıl kadar annemle yaşadık...
ve o biblo hiç bu kadar incelenmediidikkat bile edilmedi...çünkü yukardaydı ve biraz uzaktı
ama dün gece....
aha bu da bibloteşhirci biblo Eki Görüntüle 895817
Eşinizin ısrarla inkar etmesi sizi sevdiği ve kaybetmek istemediği için olsa gerek..O tarz duygularını çok fazla bastırmış olsa gerek..
Siz de eşinizi kaybetmek istemiyorsanız psikolojik yardım alabilirsiniz sonuçta fiile dökülmemiş henüz.
O kadar ileri değil
ve o biblo hiç bu kadar incelenmediidikkat bile edilmedi...çünkü yukardaydı ve biraz uzaktı
ama dün gece....
allah iyiliğini versin senin teşhirci bibloymuşsizde uydu yokmu yanlışlıkla aşmış gibi şu müstehcen kanallarıaç yanında ve çık odadan izle adamı kapı aralığından ay düşünemiyorum canım adamın kesin salyaları akar gözleri pörtler hee biblodan bile etkilenyosa
tamam fiile dökülmesini bekliyim ben o zaman ...
zaten az kaldı ...o da olur ...
Hayır, o anlamda demedim... Yaptığı sizin açınızdan kolay birşey değil evet.
Ama onun da elinde değil belli ki. Karşısındaki bayana daldığı zaman sizin bakışlarınızı falan fark etmemiş bile.Genelde erkekler bunu isteyerek yaptıklarında daha sinsi oluyorlar ve bir bakıyoruz ki aldatılmışız.
Eşinizin inkarı sizi kaybetmemek için.Psikolojik bir rahatsızlık olması muhtemel.
İlk kez sizinle birlikte olmuş.Çok fazla bastırmış olmalı bu tarz şeyleri.Halledilebilir bir şeydr belki.
Ben yine de boşanma kararından önce bir psikolog ile irtibata geçmenizi bu durumu anlatmanızı ve bilgi almanızı öneririm.Eşinize haber vermeden bile bilgi alabilirsiniz.
Aman birak yurusun belki sans eseri bi duvara toslar :)
geçen gün nuran sultanı izliyoruz yanlışlıkla
bizimki meme hastası ....ben ona hep dalga geçerim annen seni erkenden memeden kestiği için olan bana oluyor diye...
şimdi o bu olayları kabul etmiyor ya...hatta diyorki ben açık film izlesem bile etkilenmem...
evet o eskidendi dedim artık değil...evet tamam belki çok az etkilenebilirim belki diyor...
ee dedim bak nuran sultanın memelerine etkilenmedin mi mesela şu an dedim ?hayır diyo bizim meme hastası
duy da inanma....ama nefesini tutarak izliyordu fark ettim ...
bu adam benim ruh halimi bozdu yeminle
Seni çok iyi anlıyorum. Bunu yasamadım ama ben gözümle bişeyi görüyorum sonra inkar ediliyo ya o duygu içimde öyle bi büyüyo ki bagırmasam, tartışmasam beynim patlıcak sanırsın.
Senin kırılma noktanda inkar.
Sanırım ben eşimi birine bakarken görsem sinirlenirim ama belli etmem.
Erkekleri anlamak cok zor. Kıskanılmaktan nefret ettiklerini söylerler ama kıskanılmak isterler içten içe.
Elbette gözleri ışıldarsa, trene bakar gibi bakarsa o başka.
Ki kesinlikle bakmıştr.
Her insan bakar. Karsıdaki dikkat çekicidir bakar, yüksek sesle konusur bakar, karsıdaki bakıyo diye bakar, dalar bakar.
Bunlar benim aklıma gelenler, erkeklere bu konuda akıl ermez bile.
Bakmamak bazen imkan dışı olabiliyo.
Senin eşinin durumu bunlardan oldukça farklı, sorunlu sanırım. Bibloya bakmak yada herhangi bi kitap kapağına. Hiç normal değil.
Hahahaha gelinim çok fenasın
Bi kez böyle bişey basıma geldi ve oh dedim ya hemen gördüm ya ferahladom.
Adamla aynı mekandayız yanında eşi yada sevgilisi var ama nasıl bakıyo. Kız su gibi adamın gözü dışarda. Baktı baktı durdu.
Kalktık yürüyoruz ama cadde kalabalık bu bana baka baka yürüyo sonra elektrik direğine bir vurdu kafasını
Baya bi afalladı, aynı otobüste gittik ama yüzüme bakamadı bi daha
ama dün gece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?