bilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bitti
ama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedim
ve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyor
hayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüm
inşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (