- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
Ahaha aynen bu bahsettiğim çocuk da yapardı arada onuBende de vardı böyle biri, demek ben de boğa mağduruymuşumBenimki bir de kendi peşimden koşup sonra ben koşmuşum gibi kaçıyordu
Bizim de öyleydi en son çok sert biçimde hayatımda biri var demesem hala devam ederdi döngü eminim, senelerce sürmüştü zatenAhaha aynen bu bahsettiğim çocuk da yapardı arada onu. Yoksa sırf ben koşsam bir yerde bıkar bırakırım. O yüzden bir o kovalardı bir ben
Rahat bırak ayol adamı aaa az gururun olsunbilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bittiama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedimve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyorhayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüminşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
Şuan aynen bunu yapıyorum. Konuyu açtığım gün en son akşam 8 gibi mesaj attım daha da ne aradım ne mesaj attım. Bekliyorum bakalım. Eğer yazarsa buraya kutlama konusu açıcam inşallah . Böyle bitemezabla tavsiyesi
Sakın yazma arama destansı yazma
özür veya küfür yazma
iletişime geçme kısacası
Bunları yaptıkça değersizleşeceksin
Bırak kendi haline kafa toplasın
dönerse zaten döner ama sen iletişime geçme
gerçekten çok çok kötü değil mi ya? bana birisi 20 dk geç yazdın, başkalarıyla konuşuyorsun falan dese anında engellerim ne olduğunu anlamaz. bu nasıl bir işsizlik, nasıl bir meşguliyetsizliktir ki milletin sana ne zaman cevap yazdığı ile ilgileniyorsunşu yazdıklarınla beni buradan ürküttün adamın senden kaçmasına şaşmamalı
senin gibi bir tanıdığım vardı ama o senin bir kaç level üstündü şu hareketleri herkese yapıyodu o. sadece sevgili olduğu adamlara değil arkadaşlarına bile. bi kaç kere ben dışardayken bana da yaptı başka arkadaşlarımla görüşmeme buluşmama tahamül edemiyordu kıskanıyordu aaayyyyy aman aman dedim kızım zümrüt uzak dur bu manyaktan.
sen de ya psikoloğa git tedavi ol, ya da insanlardan uzak dur bu ne böyle
Kutlama mı? Ay yazık ya .Şuan aynen bunu yapıyorum. Konuyu açtığım gün en son akşam 8 gibi mesaj attım daha da ne aradım ne mesaj attım. Bekliyorum bakalım. Eğer yazarsa buraya kutlama konusu açıcam inşallah . Böyle bitemez
gerçekten çok çok kötü değil mi ya? bana birisi 20 dk geç yazdın, başkalarıyla konuşuyorsun falan dese anında engellerim ne olduğunu anlamaz. bu nasıl bir işsizlik, nasıl bir meşguliyetsizliktir ki milletin sana ne zaman cevap yazdığı ile ilgileniyorsuncevabını hemen almak istediğin bişey varsa arar telefonda sorarsın yoksa mesaj dediğin şey görülmeyebilir de yani.
yani evet aslında teorikte doğru olan bu. ama bazen de içinden geleni yapmak da daha iyi sonuçlar verebilir. yani bu bir matematik problemi değil ki 1 e 1 adım saymak gibi olsun.sen ilişkindeki ağırlığını koruyamıyorsun ki senin bir ağırlığın yok bu adam senin yüzünden seni kaybetmekten korkmuyor çünkü çok üstüne düşüyorsun böyle devam edersen her zaman kaybeden sen olursunkarşındaki sana 1 adım geliyorsa sen de 1 adım gideceksin 1 adım uzaklaşıyorsa 1 adım da sen uzaklaş adam uzaklaştıkça yapışma adama adam tabi takmaz ceptesin çünkü
adam bana dediki kavga ederken telefonda ya bu yaptığını mantığın alıyor mu zeki insan böyle davranmaz falan dedi. ben de şuan mantığımla değil duygularımla davranıyorum dedim
Bizim ülkemizde gerçekten biraz böyle amaBir de bütün erkeklerin nefes alan tüm dişilerle yatmak isteyeceğini falan sanıyor galiba.
Ben de aynen böyle bakarken utançtan bayılmışım biraz önce, yeni uyandım
Biz utandık ya Rossey 'in yerine. Hatta adamın yerine de utandık, mesajı attığı telefonun yerine utandık, mesajın gittiği telefonun yerine de. Hatrı kalmasın , adamın don çekmecesinin yerine de utandık.Ben de aynen böyle bakarken utançtan bayılmışım biraz önce, yeni uyandım
canım daha fazla utanma istersen. zaten inan yazabildiğin kadar yazdın. çok sağol yorumların için. her iki mesajdan biri zaten senin. hadi canım daha fazla utanma ve diğer konulara bir göz at ha olur muBiz utandık ya Rossey 'in yerine. Hatta adamın yerine de utandık, mesajı attığı telefonun yerine utandık, mesajın gittiği telefonun yerine de. Hatrı kalmasın , adamın don çekmecesinin yerine de utandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?