sanırım bitti

Benim anladigim kadariyla bu adam bitirmeden siz bitiremeyeceksiniz bu iletisimi. Iliski demiyorum cunku iliski degil bu.

Rahat bırak ayol adamı aaa az gururun olsun

Bitmemiştir,dibinde kalmıştır biraz.. :/
- aşkım,sen kapat..
-hyr aşkım,ben bekliyorum sen kapat..
-hyr sennnn
-hyr ama ya..Kıyamam,sen kaphhaaghtt lotfeeen.
-olmaz,ölüme ye sen kapat.
-tralalalalla
-hebelelellee
-tralalallaa
.
.
.
.

abla tavsiyesi
Sakın yazma arama destansı yazma
özür veya küfür yazma
iletişime geçme kısacası
Bunları yaptıkça değersizleşeceksin
Bırak kendi haline kafa toplasın
dönerse zaten döner ama sen iletişime geçme

Şuan aynen bunu yapıyorum. Konuyu açtığım gün en son akşam 8 gibi mesaj attım daha da ne aradım ne mesaj attım. Bekliyorum bakalım. Eğer yazarsa buraya kutlama konusu açıcam inşallah . Böyle bitemez

şu yazdıklarınla beni buradan ürküttün adamın senden kaçmasına şaşmamalı
senin gibi bir tanıdığım vardı ama o senin bir kaç level üstündü şu hareketleri herkese yapıyodu o. sadece sevgili olduğu adamlara değil arkadaşlarına bile. bi kaç kere ben dışardayken bana da yaptı başka arkadaşlarımla görüşmeme buluşmama tahamül edemiyordu kıskanıyordu aaayyyyy aman aman dedim kızım zümrüt uzak dur bu manyaktan.
sen de ya psikoloğa git tedavi ol, ya da insanlardan uzak dur bu ne böyle

20 dk, yarım saat geç yazmayı problem haline getirmek nedir, nasıl bir hastalığın var bilmiyorum ama acilen tedavi olmalı ve düzelene kadar insanlara sarmamalısın bence

gerçekten çok çok kötü değil mi ya? bana birisi 20 dk geç yazdın, başkalarıyla konuşuyorsun falan dese anında engellerim ne olduğunu anlamaz. bu nasıl bir işsizlik, nasıl bir meşguliyetsizliktir ki milletin sana ne zaman cevap yazdığı ile ilgileniyorsun cevabını hemen almak istediğin bişey varsa arar telefonda sorarsın yoksa mesaj dediğin şey görülmeyebilir de yani.

Şuan aynen bunu yapıyorum. Konuyu açtığım gün en son akşam 8 gibi mesaj attım daha da ne aradım ne mesaj attım. Bekliyorum bakalım. Eğer yazarsa buraya kutlama konusu açıcam inşallah . Böyle bitemez
Kutlama mı? Ay yazık ya .

ya bu işsizlik meşguliyetsizlikten çok bence hastalık, resmen "takıntı" bu işte
girip ne kadar süre çevrim içi oldu ne kadar süre offline kaldı takip edenler var
korkunç bişey, hayır adam biriyle konuşuyosa bile sana bunu niye söylesin?
ciddi ciddi bir şeylerden şüpheleniyosan bitir geç yani insan mı kalmadı memlekette

Kendine değen veren kadınlar, kendilerini seven adamlardan güzel sözler duyup güzel hediyeler jestler alırken, yine kendine değer veren kadınlar hep mutlu ve güzel ilişkilerin içerisinde olup hayatlarındaki erkekler onlar için şehir, ülke değiştirebilecekken senin bunları hayatın boyunca asla yaşamayacak oluşun, bunun yerine sadece kimsenin yüzüne bakmadığı sanal bir adamdan gelen 1 mesaj için kutlama yapman çok acınası. Sana baya acıyorum ben.

sen ilişkindeki ağırlığını koruyamıyorsun ki senin bir ağırlığın yok bu adam senin yüzünden seni kaybetmekten korkmuyor çünkü çok üstüne düşüyorsun böyle devam edersen her zaman kaybeden sen olursun karşındaki sana 1 adım geliyorsa sen de 1 adım gideceksin 1 adım uzaklaşıyorsa 1 adım da sen uzaklaş adam uzaklaştıkça yapışma adama adam tabi takmaz ceptesin çünkü

yani evet aslında teorikte doğru olan bu. ama bazen de içinden geleni yapmak da daha iyi sonuçlar verebilir. yani bu bir matematik problemi değil ki 1 e 1 adım saymak gibi olsun.
ben tabi ki adam bana yazma derken yazmamın doğru olduğunu savunmuyorum ama ben genelde ilişkilerimde duygusal davranmayı tercih ediyorum. bu bana kazandırmıyor belki ama en azından içimden geleni yaşamış oluyorum.
ha bu arada bunu yazarken aklıma geldi. adam bana dediki kavga ederken telefonda ya bu yaptığını mantığın alıyor mu zeki insan böyle davranmaz falan dedi. ben de şuan mantığımla değil duygularımla davranıyorum dedim

Bir de bütün erkeklerin nefes alan tüm dişilerle yatmak isteyeceğini falan sanıyor galiba.
Bizim ülkemizde gerçekten biraz böyle ama

Bir tane abaza sınıf arkadaşım vardı, dalga geçmek için şu kadını gösterdim, seksi buldu:

Başka bir zamanda da kendi resmini faceapp'te kadına dönüştürüp buna attım, "tanışmak ister misin" dedim, kalpler yolladı, bayıldı kendine gerzek

Ben de aynen böyle bakarken utançtan bayılmışım biraz önce, yeni uyandım
Biz utandık ya Rossey 'in yerine. Hatta adamın yerine de utandık, mesajı attığı telefonun yerine utandık, mesajın gittiği telefonun yerine de. Hatrı kalmasın , adamın don çekmecesinin yerine de utandık.

Biz utandık ya Rossey 'in yerine. Hatta adamın yerine de utandık, mesajı attığı telefonun yerine utandık, mesajın gittiği telefonun yerine de. Hatrı kalmasın , adamın don çekmecesinin yerine de utandık.
canım daha fazla utanma istersen. zaten inan yazabildiğin kadar yazdın. çok sağol yorumların için. her iki mesajdan biri zaten senin. hadi canım daha fazla utanma ve diğer konulara bir göz at ha olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…