sanırım bitti

Bir boğa kadını olarak yorumlayayım, bir boğa sana takıntılısın deyip cevap vermemeye başladıysa uzak duracaksın. Çünkü artık gerisi yokuş aşağı gidiyor demektir. Daha da üstelerseniz ağzına geleni söyler, beklediğiniz o engel gelir. Ben söyleyeyim. :KK51:
ağzına geleni söyledi zaten biz o boyutu geçtik yalnız :)
bilmiyorum kadını da erkeği de aynı mı ama biraz bugün boğa burcunu araştırdım. boğalar ayrılamaz diyor her yerde.
yani boğa burçları ilişkilerini bitiremiyormuş ve ayrılamıyormuş. ben engelleyeceğini düşünmüyorum. tüm zevk ve egosuyla yazdığım mesajları okuyup okuyup duruyor :KK70:

bilmiyorum kadını da erkeği de aynı mı ama biraz bugün boğa burcunu araştırdım. boğalar ayrılamaz diyor her yerde.
yani boğa burçları ilişkilerini bitiremiyormuş ve ayrılamıyormuş. ben engelleyeceğini düşünmüyorum. tüm zevk ve egosuyla yazdığım mesajları okuyup okuyup duruyor :KK70:
Ooohoo çok güvenmeyin, öyle bir ayrılırlar ki aklınız şaşar. Daha sabırlı bir doğaları olduğu kesin, kendimden biliyorum. Ama hiçbir şey gibi o da sonsuz değil tabi. Ama keşke ayrılsa tabi, sizin hayrınıza olur.

öncelikle aramızda hiç ilişki olmadı. yani o boyuta gerçekten geçemedik. yani ben böyle inanıyor değilim.
adam evet seks olmadan ilişki olmaz diyor bu net. ama aylar oldu bunun olmadığını ve olmayacağını bildiği halde o da kopamıyor. yoksa niye vakit kaybetsin ki bir sürü kadın var seks yaşayacağı.
takıntılısın dedi ama bu adam boğa burcu ve gerçekten ne söylediğini sinirlenince bilmiyor. yani boğa burcu erkeği çekmiş olan belki anlar sinirlenince gerçekten ne dediklerini bilmiyorlar
haaa boga burcu oldugundan oyle diyor yani seni onemsemediginden falan degil asla

Takıntılı biri olabilir misiniz. Adamı bunaltmış olabilir misiniz. Kocanız bile olsa kimse darlamaya gelmez bunu unutmayın

Burç olaylarına bu kadar kaptırma manyak olursun . Herşeyin açıklaması doğduğumuz gün olamaz. Bazen sadece sevmezsin, canın istemez, uğraşmaya değer görmezsin, bazen sadece alışmışsındır , mevcut düzeni değiştirmek zor gelir.

Ooohoo çok güvenmeyin, öyle bir ayrılırlar ki aklınız şaşar. Daha sabırlı bir doğaları olduğu kesin, kendimden biliyorum. Ama hiçbir şey gibi o da sonsuz değil tabi. Ama keşke ayrılsa tabi, sizin hayrınıza olur.
sabır konusunu birebir yaşadım. yani ben hayatımda bu kadar sabırlı bir adamla karşılaşmadım. resmen artık kendim diyordum senin kadar sabırlısını görmedim diye. dün gece o kadar hakaret edip üstüne telefonu açınca adama bağırıp çağırdım , arada benimle düzgün konuş dedi defalarca ama duyan var mı acaba.
sabırlı da ama çıldırınca da ya ben de insanım benim de bir sınırım var diye bağırıyordu yaaa :KK70:
ben de hayırlısını istiyorum

Sabır değil o, yokluk .

Kendinizi çok fena kandırıyosunuz. Adamın umrunda değilsiniz zira aslında bi ilişki de yok ortada. Ama biz ne desek siz adamın başkasıyla fotolarını görene kadar saplantılı şekilde takip edip mesaj atacaksınız gibi görünüyor

Kendinizi çok fena kandırıyosunuz. Adamın umrunda değilsiniz zira aslında bi ilişki de yok ortada. Ama biz ne desek siz adamın başkasıyla fotolarını görene kadar saplantılı şekilde takip edip mesaj atacaksınız gibi görünüyor
Yetmez , düğününü görmesi lazım.

bilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bitti :KK43: ama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü :KK43:
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedim :KK43: ve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi :KK43:
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyor :KK43: hayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüm :KK43: inşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
Nicin bu kadar ustune dusuyorsunuz? Bu denli vazgecilmez olan vasiflari nelerdir?

İlişkiniz başladı mı bilmiyorum, ki arkadaşlar başlamadığını belirtmişler bile.Ama bitmiş olduğu çok belli. Kendinizi lütfen bu kadar düşürmeyin. Hele ki hiç görmediğiniz bir için.

Biriyle tanışsam o kişiye 2 hadi bilemedin 3 hafta mühlet veririm. Baktım görüşmeye davet etmiyor mu o zaman sallarım. Niyetinin ciddi olmadığını anlarım. Siz 4 ay yine iyi sabretmişsiniz hatta erkekler daha da sabırsız oluyor. Muhtemelen kendine daha yakın biri dikkatini çekmiştir o yüzden mesajlarınıza dönmüyordur ki ondan soğuyun diye.

Back
X