Sanırım boşanamıycam :(

Kopusluhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
54
5
1
28
Selamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum :( eşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor:(

Selamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum :( eşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor:(
Aldatilmissiniz ve içinizdeki sesi yönlendiren sizsiniz diyeceklerim bu kadar yolunuz açık olsun

Selamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum :KK43: eşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor:KK43:
Bosanasiniz yoksa bosanmayin ozaman içinizdeki sesi dinleyin

hem aldatıyor hem size baskı mı kuruyor anlamadım? sizin baskın olmanız gerekiyor bu durumda. boşanmayıp nasıl sineye çekeceksiniz aldatılmayı aklım almıyor

Selamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum :KK43: eşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor:KK43:
Me yazıyor mesela nasıl aklını karıştırıyor

Buraya neden konu açtınız? Nasıl bir destek bekliyorsunuz veya yorum? İstemiyorsanız ayrılmayın. Kabul ediyorsanız. Adamı yalvartacağım gibi veya onun pişman olduğuna, olacağına inanayım mı sorularınız varsa arşivde bir sürü sizin gibi deneyim yaşayan ve paylaşanları okuyun.

Evlilikle ilgili tek önerim eğer istiyorsanız bir çift terapisine gidersiniz, adama sözleşme vs gibi bir şey yaptırırsınız, bir sonraki “debelenme durumu için”kendinizi garanti altına alırsınız.

Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadı:( napayım siz bi akıl verin öyleyse:( bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor :( sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor :( bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda :(

Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadı:KK43: napayım siz bi akıl verin öyleyse:KK43: bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor :KK43: sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor :KK43: bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda :KK43:
Siz o karaktersiz eşinizden ibaret değilsiniz. Onunla doğmadınız, onsuz da ölmezsiniz. Acilen iyi bir psikologa gidin. Aileniz ve çevresi ne derse desin. Milletin ağzı torba değil ki büzelim. Her zaman birileri konuşur yapacak bir şey yok. Hayatınızı millet ne der diye düşünerek mahvetmeyin

Boşandırabilemediklerimizden misiniz :KK45:

Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadı:KK43: napayım siz bi akıl verin öyleyse:KK43: bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor :KK43: sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor :KK43: bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda :KK43:

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Sizin bu şekilde hissetmeniz çok normal. Şansızlık olmuş ama bundan sonra hayatınızın en önemli unsuru kendiniz olun. Lütfen ilk önce iyi bir Psikiatri uzmanından terapi alın. Gideyim bana illa yazsın değil. Bu travmayı bir kolaylaştırın. Bu öyle kolay bir durum değil. Bunu asla unutmayacaksınız ve sürekli hem kendinizi affetmeden, kendinize saygı duymadan yaşayacak, bir taraftan da kendinizi suçlayacaksınız. Adamla alakalı, yaşadıklarınızla ve belki de kabul etmekle alakalı. Bu ayrımları ilk önce bir profesyonelle konuşarak irdeleyin, sonra şans vermek isterseniz de dediğim gibi mutlaka adamla bir uzmanın önünde değerlendirin durumu. Maddi manevi kendinizi garanti altına alın. Sonra düşünün ve karar verin. Adam sizi aldatırken belki heyecandı vs ama şu an rahatlamış bile olabilir. Şimdi artık size açıklama yapmadan izlemesi de merak ettiği için. Gerçekten sevilmek ve değer verilmek herkesin hakkı. Karşınızdaki çoktan size paralel hayatlar kurup, kendi açısından değerlendirmesini yapmıştır. Lütfen evliliği başarı başarısızlık olarak görmeyin.

Back
X