- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kopusluhayat
Seni en iyi anlicak varsa onlardan biri benim..Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadınapayım siz bi akıl verin öyleyse
bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor
sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor
bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda
![]()
2.evliligimden ayrildim aldatildigim icin.baska nedenlerde vardi ama aldatan bidaha bidaha aldatiyo emin ol.
Bidaha aldatilmak istiyosan geri dön..
Bu herseyi affediyo diye daha buyugunu yapacak, buna katlanacaksan geri dön..
Seni aldattigini unutabileceksen, ustunu ortup ses etmeyebileceksen geri dön.
Ama tek sunu unutma aynisini yasicaksin.
Ilk aldatti affettim okdar cok yalvardiki.
Sonra 2. Sonra 3.geldi pes pese.
Su hayatta ogrendigim en onemli sey
"bi insan sizi kaybetme pahasina biseyi yapiyosa gene yapar gene yapar, asla degismez"
Gelelim baskalarinin "iyi biri olsaydi bundanda ayrilmazdi" lafina afedersinde cokda seyimde yani ne dedikleri.
Lan uzulen benim, aglaya aglaya hasta olan benim siz degilsinz. Herkesin ne dedigini takarsin ayrilamassin zaten. Insanlar bi sekilde konusup yoluna bakar. En fazla 1 ay konusurlar.
Bence kimin ne dediginden cok siz geri barismak istiyosunz oyle geldi bana.
Sunuda unutmayn sizi cok sevse ve evliligini onemseseydi yikma cabasina girmezdi aldatarak. Sakin cikarmayin bunu aklinizdan.
Sizi kaybetmeyi goze almis birini kazanmak icin ugrasmayin....
Surayada bi not duseyim okuruz ilerde
( insAllah yanilan ben olurum)
Donerseniz en fazla 3...4 ay sonra tekrar ayriliyorum diye konu acarsiniz....