Sanırım boşanamıycam :(

Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadı:KK43: napayım siz bi akıl verin öyleyse:KK43: bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor :KK43: sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor :KK43: bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda :KK43:
Seni en iyi anlicak varsa onlardan biri benim..
2.evliligimden ayrildim aldatildigim icin.baska nedenlerde vardi ama aldatan bidaha bidaha aldatiyo emin ol.
Bidaha aldatilmak istiyosan geri dön..
Bu herseyi affediyo diye daha buyugunu yapacak, buna katlanacaksan geri dön..
Seni aldattigini unutabileceksen, ustunu ortup ses etmeyebileceksen geri dön.

Ama tek sunu unutma aynisini yasicaksin.

Ilk aldatti affettim okdar cok yalvardiki.
Sonra 2. Sonra 3.geldi pes pese.
Su hayatta ogrendigim en onemli sey
"bi insan sizi kaybetme pahasina biseyi yapiyosa gene yapar gene yapar, asla degismez"

Gelelim baskalarinin "iyi biri olsaydi bundanda ayrilmazdi" lafina afedersinde cokda seyimde yani ne dedikleri.
Lan uzulen benim, aglaya aglaya hasta olan benim siz degilsinz. Herkesin ne dedigini takarsin ayrilamassin zaten. Insanlar bi sekilde konusup yoluna bakar. En fazla 1 ay konusurlar.
Bence kimin ne dediginden cok siz geri barismak istiyosunz oyle geldi bana.
Sunuda unutmayn sizi cok sevse ve evliligini onemseseydi yikma cabasina girmezdi aldatarak. Sakin cikarmayin bunu aklinizdan.
Sizi kaybetmeyi goze almis birini kazanmak icin ugrasmayin....

Surayada bi not duseyim okuruz ilerde
( insAllah yanilan ben olurum)
Donerseniz en fazla 3...4 ay sonra tekrar ayriliyorum diye konu acarsiniz....

Evliligin aliskanlik oldugu icin muhtemelen yeni bir duzen seni korkutuyor.
E bi dusun seni aldatan adamla hergun icinde supheyle yasamak daha mi iyi ?

Niye kendinizi foruma hesap vermek zorunda hissediyorsunuz?
Boşanmak istemiyorsanız boşanmayın.
Bunu yaparken yeniden aldatılacagınızı bilerek yapın.
Nasıl geri döneceksiniz merak ettim ayrıca. Adam size geri dön demiyor, pişman olup kapınızda yatmıyor ki.
Storylerinize bakıyor muhtemelen sadece 🤣
Komik gerçekten..

Evliligin aliskanlik oldugu icin muhtemelen yeni bir duzen seni korkutuyor.
E bi dusun seni aldatan adamla hergun icinde supheyle yasamak daha mi iyi ?
Hayır tabiki de hem de çok kötü:( 2 yıldır şüpheyle hayatımı devam ettirmeye çalışıyordum çok zor gerçekten:( ama ben anlatamadım arkadaşlara sanırım moralim daha da beter oldu okuduklarimdan sonra :( ben istermiydim bunlari yaşamayı tekrarını da istemem ama duyduklarım çok ağır kafam çok karışık

Hayır tabiki de hem de çok kötü:KK43: 2 yıldır şüpheyle hayatımı devam ettirmeye çalışıyordum çok zor gerçekten:KK43: ama ben anlatamadım arkadaşlara sanırım moralim daha da beter oldu okuduklarimdan sonra :KK43: ben istermiydim bunlari yaşamayı tekrarını da istemem ama duyduklarım çok ağır kafam çok karışık
Ben aksine sizi korur bir tavırla birmyorum yazdım.

Bu arada eş dediğiniz kişi aşırı karaktersiz ve utanmaz. Hala size sosyal medyadan laf göndermesi yapacak yüzü ve haklılığı gösteriyor. Eşekler gibi üzgün olup sürünmesi gerekirken. Hiç umrunda değilsiniz, şerefsizin.

Çok geçmiş olsun, inşAllah en kısa zamanda hakkında hayırlısı olur 🤲🏻
Kaç yaşındasın birde çocuğun varmı?
Peki eşin senden hiç özür dileyip pişman olduğunu dile getirdimi?

Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadı:KK43: napayım siz bi akıl verin öyleyse:KK43: bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor :KK43: sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor :KK43: bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda :KK43:
Bir kadın olarak hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama bunu yapmak zorundasın. Kalbini bir kenar a bırakıp beyninlev hareket etmek zorundasın. Ne demek ayrilamiyorum? Elalem bir gün konuşur iki gün konuşur üçüncü gün susar. Sense evde kafayı yersin benden demesi
Eşin telefonu açmasa , o gün sevişmek istemese, eve 2 dk geç gelse kafayı yersin . Aklında tek soru olur " yine mi yine mi aldatıyor !" Ve güzelim hayatın böyle çöpe gider. Bosanirsan ne mi olur, ağlarsın milletin laflarına maruz kalırsın en fazla 1-2 ay sonra oh be dersin. Lütfen bir şans daha verme bu adama. Senin kocan olmayı hak ediyor mu? Senin bir kocan ve bir erkeğin var. Ama onun tek kadını sen değilsin. Hayvanlar dahi aldatilmaya göz yumamuyor tabirim ağır oldu ama bu duygu , ihanet duygusu çok ağır bir şeydir eminim

Boşanmak zordur sizi anlıyorum .Yapmamanızı söyleyen nedenler nedir.Aileyle yaşamanın zor olacağı mi yoksa başka nedenler mi seviyor musunuz.Allah yardımcınız olsun .Bekleyin bakalım esiniz ne diyecek .Herkes ikinci bı sansi hakeder.Geri dönerse sizde kapatıp yolunuza bakacaksınız bı deneyin .Ya nasıl bı dünya oldu acıtmak neden bu kadar insanları

Affetmeyi tercih edebilirsiniz tabi ki. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz bu konuda. Ancak affederseniz muhatabınız "demek ki affedebilir yine yapsam" diye düşünüp daha da rahatlayacak. Bunu bilerek affedin. Bir de tamamen affedin. Sen beni aldattın, telefonda neye baktın, geç kaldın neredeydin, sen o kadına mı baktın gibi şeyler söylemeden hiç yaşanmamış gibi affedin. Çünkü diğer türlü o döndüğünüz evlilik cehennem olur ikinize de.

Elalem her turlu konusur. Siz suphe ile bu evliligi devam ettirirken elalem yaninizda olacak mi? Aldatildim diye aglarken o cok umursadiginiz millet nerede? Bu hayat sadece sizin. Aldatilacaginizi bilseydiniz zaten evlenmezdiniz. Kimse bunu bilemez ve herkesin basina gelebilir. Yasadiklariniz sizin sucunuzmus gibi davranmayin. Dik durun. Burada kimse size aldatildiysaniz oturun evinizde, evliliginize devam edin demez. O yuzden burada yazilanlara degil de kendi yasadiklarinizi iyice dusunun. Hayat sizin hayatiniz, biz okuyup geciyoruz, uzuluyoruz ama bizim icin bu durum sonsuza kadar surmuyor. Siz dusunun.

Ben anlayamiyorum..yani nasil affedebileceksiniz.Nasil olanlari sineye cekeceksiniz..2 cocugum var isim yok aldatildigimi ogrensem tukurur suratina atarim evden..yallah nerde ne arandiysa onu bulsun

Hazır değilseniz boşanmayın, bu sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaşayın elbet bir gün tak eder canınıza isteğinizle boşsnırsınız şuan hazır değilsiniz, demekki. Siz burda yazanlara bakmayın her hayat her evlilik farklı

Selamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum :KK43: eşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor:KK43:
Sosyal medyadan laf vurucu şeyler yazan ergen kocayı döne döne boşamalı halbuki.

Selamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum :KK43: eşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor:KK43:
Nıye geldınız babanızın evıne ne yaptı?

Back
X