Sanırım Boşanıyorum...

erkekler ve onların iğrenç kompleksleri..

çözümü asla düşünmeyen yapıları...

ben eşimi doktora götürmek için kaç ay yalvardım..

halende kendinde sorun olduğunu kabul etmiyor doktoru hatalı çıkarıyor o derece yani..

inşallah eşin hatalarını anlar ve sana geri döner..

yıkmak kolay yapmak zor...
bencede bi süre ayrı kalmayı deneseniz?bu süreçte belki hatalarınızı anlayıp çözmeye çalışabilirsiniz...

anlıyorum boşanmak istediğinizi ve kararlılığınızı görünce belki eşiniz de bazı şeylerin tam anlamıyla bilincine varır.

bazen iplerin kopacağı sinyalini vermeden erkekler kendini toparlayamıyor.

hayırlısı olsun hakkınızda hem sizin hem eşiniz için.

bilmiyorum ama benim de tekstilci gibi içimde herşeyin yoluna gireceği gibi bir his var.

olursa olur olmazsa olmaz kasmanın da çok manası yok rahat olun siz hayatınız eşinize endeksli değil benim diyen kadının yapamayacağı fedakarlıkları ve iyilikleri yaptınız evliliğiniz için.

sizin mantalitenize herkes sahip olamaz eşinize hem arkadaş hem sırdaş hem eş oldunuz dost oldunuz hayatta bu güzel bakış açınız sayesinde iyilikler güzellikler hep sizi bulacaktır buna inanıyorum

kendinizi üzmeyin lütfen

Teşekkür ederim canım şimdi vazgeçti boşanmaktan...valla ben açıkcası bu konuda etkisiz tepksizim artık elimden geleni yapıyorum...boşanalım dedimi ok diyorum boşanalım...
onun isteğine uyuyorum...kendimi dinlenmeye çektim kızlar...boşanmak istiyorsa boşanırız...bunu atlatabilirsek yürürüz...atlatamazsak yine boşanırız...yani boşanmayı dile getiren o ok diyen benim...düşünecek halim kalmadı...bu kadar şeyi atlatmaya çalışırken boşanma tehtitleride umurumda değil aslında...bunun farkına varmıyor sanırım...umurumda değil...zaten kötüyüm...boşanmayalım atlatalım aman beni bırakma diyecek durumda değilim...elimden geleni yaptım...neyse yaa teşekkür ederim bu kadar beni dinleyip cevap veren insanları bilgisiz bırakmamak için yazıyorum kızlar ama kafam çok dağınık...sağlıklı cevaplar veremiyorum kusura bakmayın..

canım inş doğru kararlar veriyorsunuzdur.Çünkü bazen yıpratır insanı bunlar.Bir müddet ayrı kalıp birbirinizi özleyin bence...Hem daha sağlıklı düşünürsünüz...kaydirigubbakcemile5

:)teşekkür ederim arkadaşım..evet sanırım çok yıprattık..birbirimizden iyice soğuduk..beni beğendiğini düşünmüyorum..hayatımın hiç bir döneminde böyle hissettiğimi hatırlamıyorum..sanırım iyice bunalımdayım...ona kıyamıyorum çoğu zaman...ama çok kırgınım ne olacaksa olsun diyorum...bu duygularla zaten nasıl yürütebilirimki...

son bir şans verilsede artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor malesef..insanın içinden giden gidiyor çünkü
allah her zaman hakkında hayırlısını versin arkadaşım..

Back
X