Sanırım Boşanıyorum...

teşşekür ederim canım olmuyor..öfke nöbetleri geçiriyorum...olmuyor...sonra kırıcı sözler...son sefer aşırı kırılıdım..hatta çok aşırı..gücüm kalmadı...söyledim ayarla herşeyi madem kaldıramıyorsun beni bulaştırma anlaşmayı hazırlat hiç bir şeyde konuşmadım başka...evliliği görev icabı yürütmek istemiyorum...aartıkta konuşmam kendi bilir..ben suyun aktığı yere gideceğim..onun gibi...zamanında o gitti ..şimdi ben gideceğim..

Aşağıya önceki konumun yazısını ekledim arkadaşlar merak edenler için;tekrar anlatacak gücü olmuyor insanın
''Merhaba arkadaşlar KK da çok yeni değilim ama bu konu için yeni bir üyelik aldım..Bende aldatıldım ...1,5 senelik evliyim evlenmeden öncede 2 sene birlikte yaşadık diyebilirim yani 3,5 senelik beraberliğin üzerine 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim...Malum bir ortamda bir hayat kadınıyla...ılk tepkim evi terk etmek oldu ....Psikolog bir arkadaşımla konuştum kararım ne kadar zor gelsede boşanmaktı...Fakat 3 senelik ilişkimiz boyuncada bizim cinselliğimizde bazı sorunlar vardı..Aslında konu çoğunlukla eşimin bazı takıntılarıyla ilgili bunları malesef açıkca yazamayacağım çünkü fazlasıyla kişiye özel....Kısaca geçmişte yaşadığı ve ilk cinsel deneyimde bu yana getirdiği bazı takıntılar ve güvensizlik diyebilirim...Benimde malum orgazım olamamam bu takıntıları tetikledi diyelim..Neyse baya uzun ve kişiye özel bir mesele olduğu için çok açamıyorum..Psikolog arkadaşım bunun bu sorunlardan kaynaklandığını benimle bir ilgisi olmadığını eşimin beni sevdiğini aksi taktirde çocuğumuzun olmadığı için onu bağlayan hiç bir şey olmadığını boşanmak istemiyorsa ve beni bırakmıyorsa tamamen beni sevdiğinden olduğunu söyledi...Eşimin iyi bir insan olduğunu ama sorunları olduğunu boşanmadan önce bunu düşünmem gerektiğini söyledi...Daha sonraki süreçte eşimle konuştuk ve bana sorunlarında ilk defa açık bir şekilde bassetti orgazım olamamdan dolayı kötü olduğu mevcut sorunlarıyla birlikte bunun onu aşağılık kompleksine götürdüğünü o mekana aldatmak amacıyla gitmediğini sadece ortamın bir kaçış olduğunu ...Malum kadının ikinci gidişinde kendini tahrik etmek için uğraştığını alkolünde etkisiyle başta kabul ettiğini fakat otelle gittiklerinde suçluluk dugusunun ağır bastığını ve bğir şey yapamadığını anlattı...daha sora kadının kendine bitmişşsin falan gibi laflar ettiğini...bir sonraki gidişinde bir arkadaşıyla gitmiş..aynı kadın yanına gelmiş konsomatristlik yapıyor aynı zamanda anlayacağınız..yeniden teklif etmiş eşim çekinik durunca hala beceremiyormussun gibilerden laf etmiş ondan sonra çok sinirlendiğini ve yaptığını söylüyor...fakat çokta bir şey anlamadığını çünkü suçluluk duygusunun yinede ağır basttığını..daha sonra eve gelirken çok kötü olduğunu ve sonrasında bana yaklaşamadını...akşamları eve girerken hep kötü hissettiğini falan..fakat orgazım olamamamın ve takıntılarının onu bunalıma ittiğini falan filan işte çok uzattım....sonuçta biz ilişki terapistine başladık...bu süre içindede birbirimizle çoğunlukla benim zorlamamla konuştuk...kendisi kendiyle ilgili ve sorunlarıyla ilgili konuşmaktan hep kaçar ..zaten kaçmasa bu duruma gelmezdik...Neyse terapiye inanmıyor zaten sorununu orda açıklamadı sadece ben eşimin bazı kompleksleri var dedim ...kendisi açıklarsa açıklasın dedim...geçen gün bir tür kişilik testi yapıldı eşim yine çok gerildi..ve çıkışta kavga ettik ..Benim sorunum yok falan dedi ..Sen kıskançsın beni boğdun falan bende okey dedim çözümsüzse bu olay boşanalım dedim ve yattım bugin içinde evden ayrılacağımı bildirdim uyudum...gece 2,5 ta yattı. yatarken ben uyandım biraz konuştuk kk ya girdiğini falan söyledi ben sürekli baktığım için özellikle bu olaydan sonra ilgileniyorum mesajımı verdi ne ...neyse yine kıskançlıktan falan bassetti burada işte güya bir konu okumuş...bende benim böyle bir sorunum yok dedim...tamam cinsel sorunlarımız var dedi..bende hayır benim böyle bir sorunumda yok dedim ...bütün sorun senin saçma sapan takıntıların yüzünden kendine güvensizliğin dedim...ve bugün için arakadaşa gideceğimi söyledim..kafamı dinleyeceksin dedi..bende hayır kararım değişmedi böyle sürdüğü sürece boşanıyoruz dedim...sabahta kalkıp işe geldimm...durum bu...niye anlattım ay ne biliyim patladım işte:)) ''

mvıgece canım bır sorunun oldugunda senı herzaman dınleyecek bırı var:ben.allah yardımcın olsun.ama cok guclu gordum senı.hakkında hayırlısı olsun...

işn baya bi karışık bee arkadaşım nedenir bilmiyorumki şimdi ama eşinde gerçekten çok fazla hata yapmış konuyu okudumda yine endoğru kararı sen vericeksin neler yaşadığını sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı gelişmelerden heberdar edersen sevinirim takip edicem canımm inşallah senin için eniyisi neyse oolsun :utangac:

işn baya bi karışık bee arkadaşım nedenir bilmiyorumki şimdi ama eşinde gerçekten çok fazla hata yapmış konuyu okudumda yine endoğru kararı sen vericeksin neler yaşadığını sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı gelişmelerden heberdar edersen sevinirim takip edicem canımm inşallah senin için eniyisi neyse oolsun :utangac:

Öyle hayatım sağol..evet hataa çok hata..:olmaz:kafamçokkarıştı

ne dıyeceğimi bilemedim
öncelikle Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
konuşmayan kendini açmayan bir insanla yaşamak güç, sorunlarını kabullenip senın kadar caba harcamalı, insanın bir tükeniş noktası var sonunda ne olacaksa olsun diyorsun yoruluyorsun.
oyle yada boyle yapmalısın diyemiyorum cunku aynı durumda kendım ne yapardım bilemiyorum
Rabbim yardımcın olsun arkadasım.

olabilir insanlar nasıl ruhen anlaşamıyorsa bedenende anlaşmaya bilir ama siz cesaretlisiniz ve bir noktayı koyuyorsunuz bu müddet içinde dinlenin ve kendinizi şımartın:kahve:

Bu probleminizde terapist size yardımcı olamadımı ? Halbuki bildiğim kadarı ile çok iyi gidiyordunuz terapiste gitmeye başlamak bile sizin olayınızın çözümünde yarı yolu almakdı....Çok şaşırdım doğrusu...Çözüme bu kadar yaklaşmışken...Hakkınızda hayırlısı olsun...Ama bence yüzdünüz yüzdünüz sona gelince vazgeçtiniz gibi geliyor az daha sabır diyeceğim....

öncelikle esiniz cok kaprisli ve kompleksli li biri. Kadinlar zaten gercekten de yaradilis olarak cok daha zor o.. olabiliyor. Yani bunu sorun etmesi cok sacma. tabii bu size anlattigi da dogruysa… güya siz orgazm olamiyorsunuz diye!!!
Ama iliski esnansinda bide siz nasil davraniyordunuz… oda önemli. Cinsel iliskiyi iki kisi yasar. belki de siz ona bazi iyi hisleri verememissiniz… yani orgazm olamadiginizi bile söylüyorsunuz ona. belkide zevk de almadiginizi belli ediyorsunuz. yada ona öyle hissettiriyorsunuz.
Erkeklerin bu konuda nasil olduklarini hepimiz biliyoruz.
yanlis anlamayin sakin.. ben sizin gercekten de öyle oldugunuzu yada daha önemli esinizin bu yüzden de hakli oldugunu asla savunmuyorum.

Kusura bakmayin öyle acik konustum ama… belki daha cözülür bu durum diye.
yani eger tabii daha sevgi varsa… onu seviyorsaniz… yok sevmiyorsaniz zaten bir anlami kalmadi daha bocalamanin.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Bu probleminizde terapist size yardımcı olamadımı ? Halbuki bildiğim kadarı ile çok iyi gidiyordunuz terapiste gitmeye başlamak bile sizin olayınızın çözümünde yarı yolu almakdı....Çok şaşırdım doğrusu...Çözüme bu kadar yaklaşmışken...Hakkınızda hayırlısı olsun...Ama bence yüzdünüz yüzdünüz sona gelince vazgeçtiniz gibi geliyor az daha sabır diyeceğim....

Evet sanırım vazgeçtim...bıktım usandım..öfke nöbetlerime engel olamıyorum...terapist desen gidiyoruz ok iyi...ama görüyorumki tıp bile eşimi ikna edemiyor..aynı konular aynı saplantılar...terapistin bana bu yaşadıklarımı unutturacak bir ilaç vermesi gerekiyormuş.:))eşimin çözümü..oohh ne ala:))bu arada benim kadınlığım sorgulanıyor...istekle sevgiyle yapılabilecek bazı şeyler bana görev gibi bildiriliyor...belki hırsla söylenmiş şeyler ama özür bile dilenmiyor...bende bunaldım...sürekli başa döndüğümü görüyorum bende dönüyorum..sadece o değil..kendimi yetesiz hissetmem sağlanıyor..etki tepki bende ona öyle hissettiriyorum...karşılıklı bağırışmalar hakaretler...kendimi sürekli parayla satın alınmış bir kadınla yarış ediyormuş gibi hissediyorum..ondan iymiyim kötüyüm...kafamda bunlarla ben bunu nasıl başarırım ki?kötüyüm arkadaşlar nasıl biliyorsan öyle yap dedim..beyenilme istenmeye kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var..ne yapıyım eşim bunları bana hissettircek mi bilmiyorum..kendi bilir..onun yapacaklarını yapmayacağıma göre ...evli olup ta yani dışarıda bunu arayacak bir kadın değilim...neyse arkadaşlar kafam çok karışık çok bunaldım..terapistin parası bile hesaplanıyor..bu işkenceden kurtulmak için yemez içmezdim ama tek taraflı özveriden bıktım..terapiste inanma eşine inananma ...ama malum olayı terapi diye adlandır...bilmiyorum arkadaşlar ...oturdum bekliyorum...boşanacaksa boşansın...durum bu...

öncelikle esiniz cok kaprisli ve kompleksli li biri. Kadinlar zaten gercekten de yaradilis olarak cok daha zor o.. olabiliyor. Yani bunu sorun etmesi cok sacma. tabii bu size anlattigi da dogruysa… güya siz orgazm olamiyorsunuz diye!!!
Ama iliski esnansinda bide siz nasil davraniyordunuz… oda önemli. Cinsel iliskiyi iki kisi yasar. belki de siz ona bazi iyi hisleri verememissiniz… yani orgazm olamadiginizi bile söylüyorsunuz ona. belkide zevk de almadiginizi belli ediyorsunuz. yada ona öyle hissettiriyorsunuz.
Erkeklerin bu konuda nasil olduklarini hepimiz biliyoruz.
yanlis anlamayin sakin.. ben sizin gercekten de öyle oldugunuzu yada daha önemli esinizin bu yüzden de hakli oldugunu asla savunmuyorum.

Kusura bakmayin öyle acik konustum ama… belki daha cözülür bu durum diye.
yani eger tabii daha sevgi varsa… onu seviyorsaniz… yok sevmiyorsaniz zaten bir anlami kalmadi daha bocalamanin.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Canım kaprisli değil hatta bu olaydan sonra son derece kaprisli olan benim..ama evet kompleksli..söylediğim hiç bir şey inandırıcı gelmiyor...ona zevk almadığımı söylemedim hiç..zevk alıyorum ama çok nadir oo... oluyordum bunun bir çok nedeni vardı...benim psikolojim eşimin bazı davranışları ...yaptıkları yapmadıkları diyelim...fazla açamıyorum ama güzel güzel konuşup anlatmaya çalıştıklarıma inanmayıp..gidip bu işi yapmış işte...sorun bende mi ondamı diye ...birde vermeden almak istedi...benim isteklerime dikkat etmedi ama benim yapmadığım şeylerden bassediyor..falan filan..sonuçta bu işi parayla yapmıyorum...sevgiyle ve istekle yapmam gerekir konumum icabı görevle değil...ama işte benim sevgili eşim bunu görev icabı yapan kadınlarla beni karşılaştırdı...zannediyorki onun bir şey yapmasına gerek yok ben kurulu makinayım..neyse yaa arkadaşlar kusuruma bakmayın..kafam çok karışık...ve çok bunaldım...kendimde olan hataları biliyorum ama sebeblerinide biliyorum..üzerine eklenen bunca şeydn sonrada her şey dahada zorlaşıyor...özür dilerim seviyeyi asla bu kadar düşürmezdim..bunları bu şekilde konuşmak hoş değil ama taştım..son olarak seviyorum evet sevmeyen asla böyle bir şeye katlanamazdı...

Sana birşey diyeyim mi mavigece75 ; içime öyle bir şey doğdu ki tarif edilemez...
Sen bu adamdan boşanmayacaksın...
Ve bence hala kocanı çok seviyorsun...
Bu bir süreç emin ol öyle.
Eşinin yaptıkları çok yanlış ama göreceksin bir süre sonra bunu unutup tamamıyla iyi bir ilişkiye başlayacaksınız...
Kısa bir tatile filan çıkın beraber bence.

Sana birşey diyeyim mi mavigece75 ; içime öyle bir şey doğdu ki tarif edilemez...
Sen bu adamdan boşanmayacaksın...
Ve bence hala kocanı çok seviyorsun...
Bu bir süreç emin ol öyle.
Eşinin yaptıkları çok yanlış ama göreceksin bir süre sonra bunu unutup tamamıyla iyi bir ilişkiye başlayacaksınız...
Kısa bir tatile filan çıkın beraber bence.

Bilmiyorum canım..ama iyi dileklerin için sağol..evet eşimi seviyorum..ama bunu bile sorguluyor...bende bunları bir gün unutacağım eşim iyi bir insan dedim çözüm aradım...ama unutma süreci sancılı hele benim yapımdaki bir insan için...valla şu anda saldım canım...çizdim ..kafayı yedimde diyebiliriz..-tatlicadiarzu-hihoyyyt:)

zor bir dönem geçiriyorsunuz önceki konunuzu da biliyorum.

bir süre ayrı yaşasanız bu mümkün mü?

bu kadar mücadele verdiniz nelere karşı savaştınız tam da sonuca az kalmışken pes etmeyin derim ben

zor bir dönem geçiriyorsunuz önceki konunuzu da biliyorum.

bir süre ayrı yaşasanız bu mümkün mü?

bu kadar mücadele verdiniz nelere karşı savaştınız tam da sonuca az kalmışken pes etmeyin derim ben

Sağol canım biliyorum cevaplarınla daha öncede destek olmaya çalışmıştın...şu an ayrı yaşama şansım yok ..kimseyle konuşmak istemiyorum kimse araya girsinde..ayrıca bu evde yanlız kalmakta istemiyorum işte...bıraktım canım söyledim...istiyorsan davayı açarsın diye..dahada konuşmayı düşünmüyorum bu konuyu...kafamı dinleyeceğim..kendi işime bakacağım...

anlıyorum boşanmak istediğinizi ve kararlılığınızı görünce belki eşiniz de bazı şeylerin tam anlamıyla bilincine varır.

bazen iplerin kopacağı sinyalini vermeden erkekler kendini toparlayamıyor.

hayırlısı olsun hakkınızda hem sizin hem eşiniz için.

bilmiyorum ama benim de tekstilci gibi içimde herşeyin yoluna gireceği gibi bir his var.

olursa olur olmazsa olmaz kasmanın da çok manası yok rahat olun siz hayatınız eşinize endeksli değil benim diyen kadının yapamayacağı fedakarlıkları ve iyilikleri yaptınız evliliğiniz için.

sizin mantalitenize herkes sahip olamaz eşinize hem arkadaş hem sırdaş hem eş oldunuz dost oldunuz hayatta bu güzel bakış açınız sayesinde iyilikler güzellikler hep sizi bulacaktır buna inanıyorum

kendinizi üzmeyin lütfen

Back
X