- Konu Sahibi mavigece75

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mvıgece canım bır sorunun oldugunda senı herzaman dınleyecek bırı var:ben.allah yardımcın olsun.ama cok guclu gordum senı.hakkında hayırlısı olsun...[/QUOT
teşekkür ederim canım..
işn baya bi karışık bee arkadaşım nedenir bilmiyorumki şimdi ama eşinde gerçekten çok fazla hata yapmış konuyu okudumda yine endoğru kararı sen vericeksin neler yaşadığını sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı gelişmelerden heberdar edersen sevinirim takip edicem canımm inşallah senin için eniyisi neyse oolsun![]()
Bu probleminizde terapist size yardımcı olamadımı ? Halbuki bildiğim kadarı ile çok iyi gidiyordunuz terapiste gitmeye başlamak bile sizin olayınızın çözümünde yarı yolu almakdı....Çok şaşırdım doğrusu...Çözüme bu kadar yaklaşmışken...Hakkınızda hayırlısı olsun...Ama bence yüzdünüz yüzdünüz sona gelince vazgeçtiniz gibi geliyor az daha sabır diyeceğim....
öncelikle esiniz cok kaprisli ve kompleksli li biri. Kadinlar zaten gercekten de yaradilis olarak cok daha zor o.. olabiliyor. Yani bunu sorun etmesi cok sacma. tabii bu size anlattigi da dogruysa… güya siz orgazm olamiyorsunuz diye!!!
Ama iliski esnansinda bide siz nasil davraniyordunuz… oda önemli. Cinsel iliskiyi iki kisi yasar. belki de siz ona bazi iyi hisleri verememissiniz… yani orgazm olamadiginizi bile söylüyorsunuz ona. belkide zevk de almadiginizi belli ediyorsunuz. yada ona öyle hissettiriyorsunuz.
Erkeklerin bu konuda nasil olduklarini hepimiz biliyoruz.
yanlis anlamayin sakin.. ben sizin gercekten de öyle oldugunuzu yada daha önemli esinizin bu yüzden de hakli oldugunu asla savunmuyorum.
Kusura bakmayin öyle acik konustum ama… belki daha cözülür bu durum diye.
yani eger tabii daha sevgi varsa… onu seviyorsaniz… yok sevmiyorsaniz zaten bir anlami kalmadi daha bocalamanin.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Sana birşey diyeyim mi mavigece75 ; içime öyle bir şey doğdu ki tarif edilemez...
Sen bu adamdan boşanmayacaksın...
Ve bence hala kocanı çok seviyorsun...
Bu bir süreç emin ol öyle.
Eşinin yaptıkları çok yanlış ama göreceksin bir süre sonra bunu unutup tamamıyla iyi bir ilişkiye başlayacaksınız...
Kısa bir tatile filan çıkın beraber bence.
zor bir dönem geçiriyorsunuz önceki konunuzu da biliyorum.
bir süre ayrı yaşasanız bu mümkün mü?
bu kadar mücadele verdiniz nelere karşı savaştınız tam da sonuca az kalmışken pes etmeyin derim ben