Sanırım Boşanıyoruz

6 7 ay boşanmadan beklediniz mi? 6 aydır nasıl peki sözünü tutuyor mu?

sabret canım biraz suan umursamıyormyus gibi davranıyor daha bir süre yazma zamana bırak olmadı ac davayı eyer sevıyorsa hakim karsısında ben karımı sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum der

boşanma noktasına geleceğinizi düşünmedi sanırım ki verecek cevabı yok. olasılık var;

Sizi caydıracak başka bir plan bulmaya çalışıyor, ayrılmak istemiyor

Evliliğe devam etme noktasında o da emin değil (devam da edelim dememiş, nötr) ne yapacağına karar vermek için zaman kazanıyor

Eğer siz eminseniz zaten siz avukata gittikten sonra ciddiyetinizi anlar

Belki olaya ters yönden bakıyorsunuz. Belki de içince gerçek karakteri ortaya çıkıyordur. Gerçekten de gitmenizi istemiş olabilir o gün. Ki kendi suçunu ayıbını örtmek için başkasına çamur atacak sinsilikteki birisinden herşey beklenir.

Ben avukatım zaten :)) Hemen açabilirim ama bekliyorum işte belki çabalayacağım ben de der diye

Ben avukatım zaten :)) Hemen açabilirim ama bekliyorum işte belki çabalayacağım ben de der diye

Aaa kara kara düşünüp size cevap verememesi ondan. Belki de o da sizin sinir anında söylediğinizi, kararınızdan vazgeçmenizi bekliyordur, kim bilir?

Alkol olmayan bir karakter eklemez insana. Olanı çıkartır ortaya. Önce bunu kabullenirseniz kafanızda daha rahat bitirirsiniz. Ortada alkol olmasa da o karakter derinliklerinde duruyor olacaktır yani.
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten aslında. içindeki gerçek karakter ortaya çıkıyor bence. Normal zamanda hiç lafını bile etmediği, aylar önce söylenen bir sözü, alkollü olunca önüme sunabiliyorsa, demek ki normalde söyleyemiyor, içince gerçek hali ortaya çıkıyor.

Aaa kara kara düşünüp size cevap verememesi ondan. Belki de o da sizin sinir anında söylediğinizi, kararınızdan vazgeçmenizi bekliyordur, kim bilir?
Boşanmak ne olursa olsun kolay alınacak bir karar değil. O yüzden onun da devam edip etmemeye emin olmadığı için bir cevap yazmadığını, bu sürede o dava açarsa da ondan olsun, ben bir şey dememiştim diye vicdanını rahatlatma amacı olduğunu düşünüyorum.

Ben de 6 aylık evliyim, adınıza üzüldüm. Ama hayırlısının da sizin için bu olduğunu düşünüyorum.
Sedece alkol alınca böyle diyorsunuz almayınca iyi diyorsunuz da, 2 haftadır annenizdesiniz 2 hafta boyunca her gün mü alkol aldı. Almadıysa neden bir şeyleri düzeltmeye çalışmadı 2 hafta boyunca. Bence sorunu sadece alkol değil gibi.

6 7 ay boşanmadan beklediniz mi? 6 aydır nasıl peki sözünü tutuyor mu?
Boşanmayı kabul etmedi. Haftada bir gün içiyor. Konuşmalarına dikkat ediyor. Eskiye göre çok iyi. Ben de çabalıyorum ama uzatmıyorum vs. Sözünü tutuyor inşallah böyle devam eder. Eskiden haftada 3-5 gün içerdi.

Eşiniz bağımlı..
Size şart koşması, sizi aramaması ve kesinlikle affedilmeyecek şey..gidip ailesine her şeyi anlatması..
Devam ederseniz bunların kat ve katını yaşarsınız..

Gençliğinize yazık etmeyin..

İnşallah böyle devam eder hatta daha da iyiye gider. Benim eşim şuan boşanmayalım ben içmeyeceğim yada az içeceğim demedi, yazdığım gibi söyledi. O böyle devam edcekmiş sorun bendeymiş ben daha sakin kalacakmışım. Ben az içeceğim boşanmayalım gibi şeyler söylese denerdim yine de. Sizin için sevindim, zor bir şey çünkü biliyorum

İçince hesapsız oluyor. Bende buna inanıyorum. İçince kendilerini tuttukları konuda daha cesur oluyorlar. Ben içince herkesi seven, neden kötü şeyler oluyor diye ağlayan bir insanım. (Ayda yılda bir eşime eşlik ediyorum) Ki gerçekten haber izleyemiorum ağlamaktan perişan olduğum için

O yola gelmeden barışma bence. Çünkü hala hatasını anlamamış. İnşallah anlar. Olmadı şekeri, karaciğeri her birşeyi çıkınca anlar. Ama sen çekme bunları

Ben de arada içerim ama sarhoşluk derecesine gelmem, çakır keyiflik olur onda da hiçbir zaman ona kötü bir şey söylemedim zaten, aksine daha sevgi dolu oluyorum, daha çok gülüyorum. Ama o herseyi ters anlayabiliyor, çabuk öfkeleniyor ve öfkesi çabuk büyüyor. Bu ilk kavga değil zaten tahmin edersin ki, daha önce de kavga ettiğimiz olduı, bana git dediği de oldu, ertesi gün ben gidiyorum deyince özürler dilerdi kalırdım. Bu defa öyle yapmadı. Bence onun da evliliğimizin yürüyeceğine dair umudu kalmadı.

Bence o sizin döneceğinizi düşünüyor çünkü siz adım atmışsınız
Muhtemel daha düşkün tarafsınız. Güçlü durun. Taviz vermeyin.

Alkol alınca şeytan almayınca melek gibi anlatmışsınız da sizin melek resmen sizi karalamis. Alkolsuz nasıl iyi oluyor böyle biri
Evet karalamış o kadar çok bozuldum ki. Ama babası dedi ki bana, bunları benimle konuşurken de alkollüydü zaten dedi. Alkolsüz olsa konuşmaz zaten karışmayın siz der susar.

Evet karalamış o kadar çok bozuldum ki. Ama babası dedi ki bana, bunları benimle konuşurken de alkollüydü zaten dedi. Alkolsüz olsa konuşmaz zaten karışmayın siz der susar.
3 adet fincana kadar hatirliyorsa alkollü olduğu halde demek ki sarhoş değil. Akli melekeleri de hala acıkmış. Alkole sığınan biri. İçindekileri kusuyor sadece alkolsuzken böyle özgüvenli değil demek ki. Alkolde onun bastırılmış duygularini çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…