Dayak yiyen sensin ama seni boşayan adam valla helal olsun bazı şeyleri seviyor bu kadınlar ya bu tarz hoşuna gidiyor3 aylık evliyim. daha önce konu açmıştım çok tartışıyoruz. en son kavgamzda eşim bana vurdu ve boğazımı sıktı. görümceme gidip gelecez diye konu açmıştım gittik zehir oldu. ordada küslükle geçti. bi etkinlik vardı ona katılıp döndük. eve geldik hiç konuşmuyoruz ben de ona vurmuştum ve en son çok kötü kavga etmiştik ailesinden dolayı. gidip ailesine anlatmış ben boşanmak istiyorum demiş. yine eve gidip geliyor ama dava açacağım diyor. maaşım çok düşük şu an, çocuk yok ama evlilik biterse ne yaparım bilmyorum. bir yandan d a onu seviyorum çok kötüyüm
Evliliğin ilk zamanları hep zor mu
Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecerwww.kadinlarkulubu.com
Daha 3 aylık evlilikte şiddet görüyorsunuz. Eşiniz zorla kız kardeşine götürüyor sizi. Boğazınızı sıkmış, sürekli kavga bağırış böyle evlilik , sevgi mi olur?3 aylık evliyim. daha önce konu açmıştım çok tartışıyoruz. en son kavgamzda eşim bana vurdu ve boğazımı sıktı. görümceme gidip gelecez diye konu açmıştım gittik zehir oldu. ordada küslükle geçti. bi etkinlik vardı ona katılıp döndük. eve geldik hiç konuşmuyoruz ben de ona vurmuştum ve en son çok kötü kavga etmiştik ailesinden dolayı. gidip ailesine anlatmış ben boşanmak istiyorum demiş. yine eve gidip geliyor ama dava açacağım diyor. maaşım çok düşük şu an, çocuk yok ama evlilik biterse ne yaparım bilmyorum. bir yandan d a onu seviyorum çok kötüyüm
Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecerwww.kadinlarkulubu.com
Aileler iyice dahil oldu zaten tekrar düşünün olur böyle şeyler düzelir diyorlar ama burdaki yorumlar kafamı çok karıştırıyor düzelmez mi bilmiyorum severek evlendik.çok zorluk atlattık üniversitede sevgilimdi bir süre ayrı kalıp barıştık pişman olmak istemiyorumDaha 3 aylık evlilikte şiddet görüyorsunuz. Eşiniz zorla kız kardeşine götürüyor sizi. Boğazınızı sıkmış, sürekli kavga bağırış böyle evlilik , sevgi mi olur?Ne demek onu çok seviyorum, evlilik biterse ne yaparım bilmiyorum ya. Maaşınız ne kadar az olursa olsun böyle biriyle evli kalmaya değmez. Hazır çocuk yokken BOŞANIN. Yarın bir gün eşiniz tarafından öldürülmek istemiyorsanız uzaklaşın, dava açın.
Olur böyle şeyler düzelir mi diyorlarAileler iyice dahil oldu zaten tekrar düşünün olur böyle şeyler düzelir diyorlar ama burdaki yorumlar kafamı çok karıştırıyor düzelmez mi bilmiyorum severek evlendik.çok zorluk atlattık üniversitede sevgilimdi bir süre ayrı kalıp barıştık pişman olmak istemiyorum
İhanet ve şiddet kesinlikle bir defada kalmaz.Kaldığını hiç görmedim,duymadım.Aileler iyice dahil oldu zaten tekrar düşünün olur böyle şeyler düzelir diyorlar ama burdaki yorumlar kafamı çok karıştırıyor düzelmez mi bilmiyorum severek evlendik.çok zorluk atlattık üniversitede sevgilimdi bir süre ayrı kalıp barıştık pişman olmak istemiyorum
Boğazını sıkan adamın nesini seviyorsun allahım çıldırıcam şu gurursuz kadınlardan gına geldi3 aylık evliyim. daha önce konu açmıştım çok tartışıyoruz. en son kavgamzda eşim bana vurdu ve boğazımı sıktı. görümceme gidip gelecez diye konu açmıştım gittik zehir oldu. ordada küslükle geçti. bi etkinlik vardı ona katılıp döndük. eve geldik hiç konuşmuyoruz ben de ona vurmuştum ve en son çok kötü kavga etmiştik ailesinden dolayı. gidip ailesine anlatmış ben boşanmak istiyorum demiş. yine eve gidip geliyor ama dava açacağım diyor. maaşım çok düşük şu an, çocuk yok ama evlilik biterse ne yaparım bilmyorum. bir yandan d a onu seviyorum çok kötüyüm
Canım mümkünse zaten şu şartlarda çocuk yapma. Evlenmeden nasıl gecınıosan yıne aynı sekılde gecınırsın3 aylık evliyim. daha önce konu açmıştım çok tartışıyoruz. en son kavgamzda eşim bana vurdu ve boğazımı sıktı. görümceme gidip gelecez diye konu açmıştım gittik zehir oldu. ordada küslükle geçti. bi etkinlik vardı ona katılıp döndük. eve geldik hiç konuşmuyoruz ben de ona vurmuştum ve en son çok kötü kavga etmiştik ailesinden dolayı. gidip ailesine anlatmış ben boşanmak istiyorum demiş. yine eve gidip geliyor ama dava açacağım diyor. maaşım çok düşük şu an, çocuk yok ama evlilik biterse ne yaparım bilmyorum. bir yandan d a onu seviyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?