Sanırım boşanıyoruz

bence sen çocuk pışpışlıosun ya bu adama sen kocalık edıcen ya da bosanıcan

Ben babamin evinde yalniz yasarim..
Ee yasa canim. Adam ne yapsin. Birakmis iste rahat rahat yasa. Adamin kafasina kakiyomussun demekki babamin evi babamin evi diye
hanımefendı adam hem kadının baba evınde yasıycak hem degece hayatı yasıycak ıyı o evı basına gecırmemıs haketmıs sonuna kadar

Adami evden def ediyorsaniz, nereye gide bilir sizce? Annesine babasina tabiiki ...

Sizi üzmek istemem ama eşiniz sizinle maddi durumunuz iyi diye evlenmiş. Normal erkek mahcup olur ve sizi el üstünde tutar elinden geleni yapardı. İçmesi umursamaz halleri de bunu gösteriyor şahsen ben de yaşını küçük sandım 27 yaşında aile sahibi adam gibi değil. Çocuk gibi. Boşanma taraftarı değilim aldatma maddi manevi şiddet vs.yoksa kurtarılabilecek son noktaya kadar gidilmesi gerekir . Ama boşanmayı da gözünüzde büyütmeyin, boşandığınızda da kimse sizi küçük görmez, siz kendinizi küçük görmezseniz ve görenlere de fırsat vermezseniz. Boşanmayı zorlaştıran içinde bulunduğumuz şartlar oluyor genelde mesela çocuk olması maddi durumunun olmaması vs.

hepsine katılıyorum
yaşı konu sahibi kadar küçük olsa diyeceğim yeteri kadar olgun değil diye ama oda yok adam 27 yaşında pekala evi çekip çevirebilir
hem kayınbabasının verdiği evde yaşayıp hem laf söylemesi kaçıp kaçıp anasına gitmesi
en son noktada içip içip eve gelmesi olmuş
ne yapıyor gece o vakitlere kadar dışarı da
çok haklı konu sahibi
hayat çok kısa değerini bilmek lazım adam oluyorsa doğru düzgün sana sahip çıkacaksa çıksın yoksa boşanın gitsin
o yirmi ne ara 26 oldu anlamadım ben

Çok küçüksün , hayata yeniden başlamak için geç değil.
Yalniz kuralcı baba yine arkanızda durmuş farkında misiniz? Kimse için aileyi yok saymaya değmez, umarım bunları okuyup feyz alanlar vardır.

Çocuk yaşta evlenip de geçim yapmak çok zor bir iş. Olmamış işte sonuç olarak. Konuşmayı öğrenememişsiniz ki sorun çözün. Her kavgada evden dışarı atarsan kendini ne o sorun çözülür ne de evlilik yürür. Eşinin yaşı küçük değil ama olgunluk bazılarında yaşa bakmıyor malesef.

Boşan diyemem ama babamın evi defol diyecek kadar yüz göz olunmuşsa toparlamak imkansıza yakın. Yani yüzeysel barışma olur belki ama temelde hep sorunlar kalır gibi. Defol diyebilecek kadar gözden çıkarmış bir kadın, her kavgada anne evine giden telefonu kapatan 27 yaşında bir ergen... Bence yaş gençken çocuk da yokken yeni bir sayfa açmak daha iyi olabilir. Sırf elalem için de sıkıntı stres çekilmez hayata bir kere geliyorsun

Bir erkegin onurunu kircak lafi söylemisin daha ne olsun? burda bile belirtiyorsun el üstünde büyüdüm diye adamda sana bunlari yapamiyor diye sende üstüne laf edince tabi sorunlar cikar? ne bekliyordun?

Bırak ablacım ikiniz içinde en iyisi ayrılmanız yanlış bir evlilik olmuş her nekadar herkez karşı çıksada bi sınıf farkı var sen biraz varlıklısın sanırım oda bunu yediremedi eğer aileside onabirtakım şeyler söylüyorsa böyle davranması normal elalemin dediklerinide kulak arkası yap cnm hayat senin kimseyi ilgilendirmez bikere baban arkanda ve enbüyük desteğin ayrıl kurtuz bu eziyetten

Sadece şu anlattıklarına bakarak karakter analizi yapıp haklı haksız belirleyemem ben ama.
Ne olursa olsun babamın evinde ben tek de yaşarım diyen eşe bu tepki de verilir
fazlası da verilir kusura bakmayın.

Kirada oturun, borçla yaşasın adam da şu lafı duymasın yani..
Kimse katlanamaz buna.

kendı halıne bırak
boşanın gitsin baban haklı az gururlu ol
çözüm arayan adam babasının evıne gıtmek yerıne '' bu evden tasınıcaz'' der

Sözler ok gibidir söylemeden önce dikkat et lütfen..esimi kaybettim ona soylemeyecegim şeyleri söylemiştim...

bence sen çocuk pışpışlıosun ya bu adama sen kocalık edıcen ya da bosanıcan

Aynen bunları yazacaktım, konu sahibi durup dururken o lafları söylemedi herhalde. Kocasının erkek olarak maddi yönden altta kalmayıp evine yuvasına sahip çıkıp evini geçindirmeye uğraşması lazım, 2 kat olgun olması lazım...bu adamı haklı görenler var bir de...

aynnenn anlamadım ben de hakıkaten kadının en buyuk dusmanı yıne kadın bu adamı nasıl haklı görurler soyleyene degıl bı soyletene bakıcan tamam kızın yası kucuk ama ben 30 yasındayım kocamın gece hayatı olsa ewealmam bu sozler hafıf bıle kalır sen benı sömurmeye mı geldın dıye ısyan ederım nasıl haklı görurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…