Ben de 1 58 im. Cok avantaji var, cocuk reyonundan güzel parcalari ucuza aliyorum
Dezavantaji magazalarda begendigim kiyafetleri cogu zaman vucuduma oturmuyor, komik oluyor
Ama boyum uzun olsa uzun manto, trenckot, salas uzun hirkalari üzerimden cikarmazdim
hiiic yakismiyor
Üzerime göre diktirmedigim sürece kendime uygununu bulamiyorum
Bayiliyorum söyle gri uzun bir manto, sapka, uzun cizme kombinini
Sapka haric digerleri bende gitmiyor =(
Bunun disinda hersey güzel ya
Her boyun kendine has güzelligi vardir ya, her malin alicisi da cikar
Genelleme olmaz böyle seylerde
Uzun, zayif, sisman, kisa herkes mutlu olabiliyor su dünyada
Iciniz güzel olsun, mutlu olun yeter
Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.
Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
180 boyunda bir bayan eğer çok hantal bir vücuda sahip değilse her erkeğin hoşuna gider bence,bayan olarak benim hoşuma gidiyor
en azından.
mesele erkeklerin kısa boylu bayan sevmesinden değil egolarından kaynaklanıyor.
erkekler bayanları hep zayıf,güçsüz,yardıma muhtaç tipler olarak algılamak istiyor.
hani kollarının altında mini mini olan,yanındaki erkek olmadan hiçbir işe gücü yetmeyecek bayanlar olsun istiyorlar,çünkü egoları şişiyor.
yoksa 180 boyundaki bir bayana eminim dibi düşer herkesin
Adam kendini gizledi gizledi uzun boylu güzel bir kız duyunca hemen kendini ifşa ettiBenim boyum 189 cm evli değilseniz evlenmek için kiz ariyorum
7 yıl öncenin konusu o zaman 23 yaşındaymış siMdi ne oldu acaba sevgili yaptı mi kiTakma kafana nasip işi bulursun hem 1.80 bile olur bence valla senden 5 cm almak için neler vermezdim 1.60 boyum var eski iki erkek arkadaşlarımdan biri 1.85 diğeri 1.83 dü ben bu halimle bulduysam ohoooyanlışlık olmasın bu boyları gömmek değil ama düşünsene çocuğun neresindeydim topukluyla bulursun ya daha 23 yaşındasın uzun boylu çok erkek var illa ki olur
milletin oğluna aradığı boylu poslu gelin standartı maksimum 1.65 :) 1.65 isen çok uzunsun zaten.o boyundan bi 10 cm için neler vermezdim inan. yanılıyosun canım artık bayanda da uzun boy arar oldular millet oğluna gelin alırken boylu poslu diye alıyo artık.
kesınlıkle katılıyorum ınsanların algısı net degıl degısıyor hatta bazen sunu goruyorum kadın daha uzun ama adamla yan yana durduklarında sanırım erkeklerın kas oranıyla alakalı hemen hemen aynı boy gıbı duruyorlar 3 asagı 5 yukarı cok bırsey farketmıyorKul hakkı yemişsiniz
Konu sahibi, benim boyum normal, 1.72yim. 1.80lik adam bana "uzunsun sen ya" dedi. Yine aynı boylarda başka bir adam "sen uzun değilsin, standartsın, hatta kısa bile sayılırsın" dedi. Yani erkeklerde de tam bir algı yok bence, işlerine nasıl geliyorsa.
Daha çok gençsiniz, elbet boyu boyuna birini bulursunuz. Üstelik 23 yaşın avantajı hedef kitlenizin yaş skalasını daha geniş tutabilecek olmanız. Ben 30 yaşındayım, yirmili yaştaki uzun boylu beyler hop hedef dışı kaldı. E 30ların ortasındakilerin çoğu artık ya uzun süreli ilişkide ya evli. Hop onlar da gitti. Allahım durduk yere dertlendim size yazarken şimdi.
Son olarak önemli olan işlevi demek istiyorum, tutamadım kendimi.
Bekar kaynınız var mıkaynım 198 boyunda eltım 170 boyunda
dıger kaynım 180 boyunda onun esı 150 boyunda
benım esım 190 boyunda ben 172 boyumdayım
keske olsa dukkan sızınBekar kaynınız var mı
Şaka bir yana bir de göz alışıyor bir süre sonra. İlk anda göze batsa bile birkaç kereden sonra insan görmüyor bile karşısındakinin boy farkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?