Sanırım Boyum Problem :(

Bu bir grrcek erkekler minyon kızlardan hoslaniyormus zaten çevrede de goruyoruz bunu uzuniri erkeklerin yanında minik minik genç kızlar ...biara bendecok taktım eşim 175 ben 168 biraz iriyimdir ..acaba 155 160 olanlar daha mı sevimli gelir ona aklınca diye ..ama şimdi aramızdaki 10cmvar ona şükrediyorum

Aranizda 10 cm yok birde eşin kısa zaten erkek olarak. Sukredilecek bir şey de değil bi öyle seviyorsa öyle evlenseydi.
Anca 1.50-1.60 kiz ona minyon gelir 1.50 de çok kısa bence onlarda tatliliktan seksilige geçemiyor.

Tam olarak bu bence ...erkeklerin hayali

Aranizda 10 cm yok birde eşin kısa zaten erkek olarak. Sukredilecek bir şey de değil bi öyle seviyorsa öyle evlenseydi.
10 cm değilmiş pardon ama en azından ondan kisayim az da olsa ona bile seviniyorum...eşim minyon seviyormu bilmiyorum ama böyle bir genelleme var ya sonuçta o da erkek bazen diyorum acaba hoşuna gidermiydi

Ben de 165im minik kocam 169. Vallahi senin boyuna uygun olacaaklardan biri bende değil şaka bi yana haklısın boy yakın bile hoş olmuyor topuklu giyemiyorum kilo alamıyorum hemen uyum bozuluyor

Hayır kendi boyu da 1.80 falan. Sanki bana Mehmet Okur He dedim geçtim napayım laf mı anlatacağım.

Ama nedense 1.75 kız 1.80 gibi dururken 1.75 erkek 1.65 duruyo aynı şekilde 70 kilo kız sisman duruken 70 kilo erkek 45 kilo gibi duruyo kendimi bildim bileli bu dengesizliği sorguluyorum inşallah sen de boyu boyuna huyu huyuna birini bulursun bacim

Maşallah manken boyundasınız boyu uzun olanlarda dertli bu devirde

Yenı nesıl kız erkek uzun ve ırı bı sekılde gelıyor arkamızdan
167 cıvarı boyum gecen orta okula gırdım ısım vardı valla cocuklar benden uzun çoğu kı bunlar daha uzayacakta uzayacak:))

Kız öyle deme bnm eşim 1.83 iri yarı yanı babayiğit derler ya öyle bn 1.58 minyon 46 kg birşeeyim..
2 kere dövmüşlüğüm vardır

erkekler kasıtlı olarak kısa kızlardan hoşlanmıyor tabiki
herkes gibi yüze fiziğe iç güzelliğe bakıyorlar - bizler gibi
hem ayrıca; tabi şuan boşandılar ama, serdar ortaç da karısından kısaydı
hem takıntı yapman gereken bi boyda değilsin bence topuklu giyemezsin en fazlaa :))

Bu yazili olmayan bir kuraldir uzun erkekler minyon kizlari daha çok sever. Boyum kisa ama genelde sevgililerimin yüzde 90 i 1.80 1.90 olmuştur.

Kesinlikle. En kisasi eşim. Adam 1,85. En uzun sevgilim 2,06 boyundaydı :)
Benim boyum 1,64 :)
Banada kisasi denk gelmedi. Ablam bile, nerden buluyorsun bunlari diye dalga gecerdi :)

Kesinlikle. En kisasi eşim. Adam 1,85. En uzun sevgilim 2,06 boyundaydı :)
Benim boyum 1,64 :)
Banada kisasi denk gelmedi. Ablam bile, nerden buluyorsun bunlari diye dalga gecerdi :)
Hep derim bu evren de yazili olmayan bir kuraldir. Uzun erkekler minyon kadinlari severler ki iyiki de severler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…