• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bu dünyada kısmetim yok

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Tek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor

canım valla okurken bende 35 civarısında ümidin kırıldı diye düşündüm, daha 24 ündesin yahu, dur bakalım yolun başındasın...
ne güzel bak mesleğin var atanmışsın, bunları isteyen ve yana yana dualar eden atanabilmek için yakaran insanlar okadar çok ki, meslek kariyer hiç bir erkeğe değişlmez emin ol...sen hayata garanti ile başlamışsın tebrik ederim...bundan sonrası gelir zaten acele etme..
sevdiğin veya seveceğin biri hayatına illa bulunduğun yerde olacak diye bişey yok ki....kısmet kader bu işler..hiç ummadığın anda çıkıverir karşına, sen bile inanamazsın hayatına girdiğine... sen işine sarıl öncelikle, kendini geliştir yüksel mesleğinde...
zamanla herşey daha da netleşecek....hele ki daha yaşın 24.....çok yanlış düşünüyorsun...

ohooo 24 ne ki canım yaa. hayatın tadını çıkar, gez toz boşver. karşına tonla insan çıkacak zaten. :34:

24 nedir ya, ben de 40 yasindasin sandim :19: :19: :19:

Sen boyle diyorsan ben oleyim konu sahibesi, ben 26yim. :18: Kismet islerimden bahsetmiyorum bile, benim bile umudum varken sen niye bu kadar umutsuzsun bu gencecik yasinda kardes??

Bu kadar ozguvensiz olduguna inanamıyorum. Doktorum diyorsun 24 yaşındayım diyorsun.girdigin her ortamda koca arıyorsun. Herkes ister bir hayat arkadasi ama su yasta bunun derdine dusmek cok komik. Okadar okumussun.ilginc geldi

endişelenmek için henüz çok erken :)
harika bi mesleğin var, kariyer tamam, sırada aşk , ondan sonrasında mutlu bi yuva ve çocuk :)
karamsar düşüncelere kapılma sakın...
bi yerlerde evleneği insanı yani seni merak eden biri vardır mutlaka... doğru zaman, doğru insan...

Yaşın erken ve mesleğin de çok iyi bir meslek. Ben özgüveninin olmaması için bir sebep göremiyorum. Fiziki özelliklerinde de aykırı bir sıkıntın yoksa anlaşabildiğin birisi mutlaka karşına çıkacaktır merak etme.

Son düzenleme:
Canım yaşın daha çok genç. Bu tip ilişkilerde kendine güven oldukça önem arzediyor. Aslında hayatında biri olan kadınların ya da erkeklerin sevgilim varken bana daha çok bakıyorlar demesindeki sebeplerden biri de hayatımıza biri girince daha bir kendine güvenli oluşumuzdan kaynaklanır. Sen kendini beğenmezsen, özgüvenin olmazsa başkaları çok zor beğenir. Bazı şeyler bize biz onları aramazken gelir. Sen biraz rahatla, kendine zaman tanı. Tusa falan hazırlanacaksın sanırım daha. Onlara yoğunlaş. Eğer bu sene hazırlanmayacaksan kendine bir hobi edin. Fotoğrafçılık kursları var mesela ona git. Yeni insanlarla tanışırsın. Tanıştığın insanların arkadaşları olur. Ortamlara girdikçe olacak bu işler. 24 hiç bir şey için geç değil. Ama tabi yeni insanlarla tanışınca kendini biraz ağırdan sat. Asla onlara kimse bene beğenmiyor falan deme. Hiç erkek arkadaşım olmadı falan deme. Bİrileriyle tanıştırırlarsa da olursa olur olmazsa kendi kaybeder modunda yaklaş. Ama hemen evlilik pembe panjurlu evler şeklinde kaçırma kimseyi.

Son düzenleme:
24 yaşında doktor olmuşsun bundan daha güzel ne kısmetinden ,ne şansından bahsediyorsun ..Senin yaşında kuzenlerim okulu bitiremiyorlar daha bırak doktor olmayı..Tabiki istersin eşin olsun, çocukların olsun da bu acele niye?

Yaşımın çok genç olduğunun farkındayım ben gidişatın kötü olmasından dolayı endişeleniyorum dediğim gibi hep kısmetsiz bi insan oldum talibim olmadı bi kişi hariç hani desem ki takiblerin bar ama bana uygun olmadığı için olmadı tmm diyeceğim beni kimse beğenmiyor inanın ben de önceleri kariyer her şeyden önemli derdim ama şimdi gözümde kariyerin zerre kadar değeri yok kariyer insanı yalnızlığa itiyor doktor olmasaydım eski sevgilimle evlenirdim mutlu olabilirdim ama şu amda toplum şanslısı yüzünden üst meslekle evlenmek zorundayım o da olmuyor işte olmuyor

yaş 24 ve kısmetsizsin öyle mi :)) şaka gibi valla...
karşına neler kimler çıkacak daha dur ve hayatı seyret diyorum sadece :)))
bu kez seçmekte zorlanabilirsin ama :1:

O kisiyi unut artik belli birseyler var icinde ama unutman lazim.kendine guven istedigin gibi birini bulursun.benim bildigim bayan doktorlar erken evlenmek istemez sen cok ilginc geldin bana.

Tovbe tovbeeeee, konu sahibesi , bak ben sana kendimi anlatayim:

Ben 26yim dedigim gibi, yakinda doktoradana mezun oluyorum. Senin bu garip mantigina gore benden daha egitimli insan sayisi az oldugu icin ben intihar edeyim, ya da mezun olmayayim ?! :23: :23:

Nasip, kismet isi bu evlilik, bu kadar kafaya takma, zamani gelince olur. Sen sanssiz nasil olabilirsin, evine ekmek goturemeyen insanlar var, sense bir doktorsun...yani hayatta bir iliskin iyi gitmedi diye kendini nasil sanssiz gorebiliyorsun?? Hayat her zaman istedigin sekilde gitmez, simarik cocuklar gibi "ama ben onunla evlenemedimmmmmm" demeyi birak, konumuna ve meslegine uygun sekilde davran lutfen. Hayat hicbir zaman 4/4luk olmaz, olursa da bunun adi hayat olmaz zaten. Kendine eziyet etme bos yere genc yasinda, zamani gelince uygun birisi karsina cikacaktir.

Ben hemen şimdi evleneyim demiyorum ki bir olsun tanımak filan derken zaten 26 filan olur üniversite ikna başladığımda da insanlar hep kimler ki şer karşına çıkar dediler ama çıkmadı hep hayal kırıklığına uğradım yine öyle olacak diye korkuyorum yaşım iyice ilerleyiş hala yalnız olacam diye korkuyorum inanın bence bu hayattaki en büyük başarı kariyer filan değil düzgün bir eş bulup evlenmek ve cocuk sahibi olmak gibi geliyor bana gerçekten bunları yapmak çok zor evet kader kısmet işi işte o yüzden korkuyorum ya kaderimde yoksa diye elinde olan bi şey olsa hiç korkmam çalışır çabalar yaparı. Derim ama öyle değil elden hiçbir şey gelmiyor

Yaşımın çok genç olduğunun farkındayım ben gidişatın kötü olmasından dolayı endişeleniyorum dediğim gibi hep kısmetsiz bi insan oldum talibim olmadı bi kişi hariç hani desem ki takiblerin bar ama bana uygun olmadığı için olmadı tmm diyeceğim beni kimse beğenmiyor inanın ben de önceleri kariyer her şeyden önemli derdim ama şimdi gözümde kariyerin zerre kadar değeri yok kariyer insanı yalnızlığa itiyor doktor olmasaydım eski sevgilimle evlenirdim mutlu olabilirdim ama şu amda toplum şanslısı yüzünden üst meslekle evlenmek zorundayım o da olmuyor işte olmuyor

Açıkçası senin doktor olduğunla alakalı şüphe uyandırdın içimde. Bu kadar eğitim görmüş, uğraşmış, didinmiş biryerlere gelmiş ki çok kişinin hayali bir insan nasıl böyle keşke doktor olmasaydım da eski sevgilimle mutlu olurdum filan der ki? Nasıl böyle dar bakabiliyorsun hayret!!
Eminim onla evlenip aylık günü gelsinde kocam bana harçlık versin diye beklediğin zzmanlar olsaydı daha çok kafana vururdun. 30 yaşında evlendim hiç doğru dürüst sevgilim bile olmadı o zamana kadar. İyiki de böyle olmuş..

Devlet hizmet yükümlüsü olarak atandınız sanırım, hangi ildesiniz merak ettim

Açıkçası senin doktor olduğunla alakalı şüphe uyandırdın içimde. Bu kadar eğitim görmüş, uğraşmış, didinmiş biryerlere gelmiş ki çok kişinin hayali bir insan nasıl böyle keşke doktor olmasaydım da eski sevgilimle mutlu olurdum filan der ki? Nasıl böyle dar bakabiliyorsun hayret!!
Eminim onla evlenip aylık günü gelsinde kocam bana harçlık versin diye beklediğin zzmanlar olsaydı daha çok kafana vururdun. 30 yaşında evlendim hiç doğru dürüst sevgilim bile olmadı o zamana kadar. İyiki de böyle olmuş..

Ben doktorla asaydım onunla evlenirdim evet mutlu da olurdu. Mesela ben de onunla aynı meslekte olsaydı. Hiç bi sorun olmazdı illa ev hanımı olsaydım demiyorum ki inanın onun nişanlısının yerinde olmayı çok îsterdim deseler ki sen ona mesleğini ver nişanlısı doktor olsun sen de onun nişanlısı ol hiç düşünmeden kabul ederdim gerçekten her şey kariyer değil mutlu etmeye yetmiyor hatta bazen mutsuzlaştırıyor doktor olduğu a inanmıyorsun inanmayabilirsşn ama tamamen gerçekleri yazdım ne kadar iyi eğitim alırsan al insanların zayıf noktaları olabiliyor

Evet dhy ile atandım Urfa'ya atanım ama inş tus okursa aisitanlığa başlayacağım 2aylığına filan burdayım

hayat size güzel, tus okurken çıkacak kısmetiniz öyle geliyor bana, şimdiden hayırlı olsun doktor hanım

Ben doktorla asaydım onunla evlenirdim evet mutlu da olurdu. Mesela ben de onunla aynı meslekte olsaydı. Hiç bi sorun olmazdı illa ev hanımı olsaydım demiyorum ki inanın onun nişanlısının yerinde olmayı çok îsterdim deseler ki sen ona mesleğini ver nişanlısı doktor olsun sen de onun nişanlısı ol hiç düşünmeden kabul ederdim gerçekten her şey kariyer değil mutlu etmeye yetmiyor hatta bazen mutsuzlaştırıyor doktor olduğu a inanmıyorsun inanmayabilirsşn ama tamamen gerçekleri yazdım ne kadar iyi eğitim alırsan al insanların zayıf noktaları olabiliyor

Iyide okadar seviyorsan onla evlenseydin.bu tur evlilikler oluyor.benim tanidigim bir doktor arkadasim bayan bu arada lise mezunu birinle evlendi gayette mutlu .

Back
X