Tek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor