Sanırım bu sefer bitti:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Hanımlar uzun zaman sonra yeniden ben. Bu süreçte sizi hep takip ettim ama konu açmadım. Ama bu gece artık tikandigimi hissediyorum ve sizden değerli görüşlerinizi bekliyorum. Eşimle çoookk severek evlendik biz. Yaklaşık 3.5 yıllık evliyiz. 15 aylık bir oğlumuz var
. Çok zorluklar aştık. Ama aileler arası kültür farki, ailelerin zaman zaman onu da beni de kırmasi bu sebeoten, eşimin gittikçe büyüyen öfkeleri ve benim bu öfke anlarında susmayislarim sonucunda bu noktadayiz.
Aylardır zaten pek iyi değildik .bana karşı çok tahammülsuz artık. Çok kırıyor öfkeleniyor bende susmuyirum. Aslında o anlarda sustugumda sonra hatasını anlayıp gelip özür dileyip gönül almaya çalışan biridir. Ama sonki iki büyük kavgamizda benim yine evden gidicem dememle ipler koptu. O bu konuda çok hassastır. Sonra çok pişman oldum çünkü gerçekten ondan boşanmak istemiyordum. Uzun sürdü barismamiz. Sonra bir daha bir tartışmamizda ben yine susmadim. Tabi çıldırdı o da. Yine uzun bir kusluk sonra barışma. Daha beş gün önce beni çok mutlu edecek birsey yapmıştı. Yani sonki kavgamizdan iki gün önce ama kavga günü haksız yere bağırdı bana birşey de bende cevap verdim. Tabi bu sefer ipler koptu . Sen dedi bunca senedir beni idare etmeyi ogrenemedin. Ben senin gibi bir kadın hayal etmedim. İstemiyorum seni. Oğlum için devam ediyorum. Bende o sinirle tabi hepsine aynen diye karşılık verdim. Ve ilk defa yüzüğünü cikardi.
Kızlar gercekten bana deli gibi aşık bir adamdan bahsediyoruz. Yaşanan onca şeye rağmen her barıştığımizda beni koklayarak öpen bir adam. Her gece bana sarilarak uyuyan bir adam. Gözümün içine içine bakan bir adam. Ve ben ilk defa korkuyorum. Ona o kadar kizgin ve kırgın olmama rağmen beni gerçekten sevmediği fikri aklıma geldikçe içim acıyor. Hem bu evden gitmek istiyorum hem de ondan gerçekten ayrılabilir miyim bilmiyorum. Kendime sinir oluyorum. Normal hayatında benim kadar net olan bir insan nasıl bu kadar karışık olabilir bu konuda. Lütfen yardım edin bana. Çok uzun oldu biliyorum kusuruma bakmayın.

Sınır anında bazen düşüncesizce kırıcı sözler söyleyebiliyor insanlar, sizi üzmek istemem ama bunlar sanki düşünülmüş sözler gibi geldi bana , tepkisiz kalın bakalım eşiniz nasıl tepki verecek.
Ne kadar severseniz sevin kendinizden fazla ödün vermeyin değmiyor bazen.

Benim size tek soyleyecegim evlilikte blöf yapmayın. Son noktaya gelmeden zırt pırt yüzük atmaya bosan alım demeye alisirsaniz evlilik yalama olur.
Ve kavga anında iki taraf aynı siddette olursa çok kötü yerlere gidiyor o yüzden duruma göre biri susmali yani biraz alttan almali

Yani kavga sebebi nedir bilmiyorum ama kendi evlilik hayatımdan tecrübem bir taraf sinirliyse diğer taraf alttan almalı, benim eşimde çok ani parlar ben o anlarda susarım karşılıklı laf dalaşına girince kırıcı olunuyor çünkü ve bu sadece evliliği yıpratıp aradaki saygıyı zedeliyor..

Haklısınız bana da ilk defa gerçek düşünceleri gibi geliyor bu yüzden çok üzülüyorum zaten. Şuan konuşmuyor zaten. Çok uzun bir süre de konuşmayacak gibi. Ayrı da yatıyor. İki gün sonra babası gelecek yatılı o zaman mecbur gelecek odaya. Mecburiyetten yani.

Hayır hiç alakası yok. Aslında bizim sorunumuz su su su diyemem. Genel. Yani onun öfkeli anlarında benim düşmana cevap vermem. Buna çıldırıyor . Sen öfkeli olma ben böyle olmam diyorum. O da sen böyle olduğun için ben öfkeli bir adama dönüştüm diyir. Kısır döngüye girdik çıkamıyoruz.

Aynen öyle oluyor ben gerçekten anlamıyorum normalde otokontrolu inanılmaz güçlü biriyimdir. Ama esime karşı susamiyorum. Ben bunu yapamazsam bu evlilik bitecek bu gidişle. Ama nasil yapicam.

Anladığım kadarıyla daha önceleri siz, bırakıp gitmekle o kadar çok tehdit etmişsiniz ki,şimdi de aynı şeyi eşiniz size yapmış.Gerçekten yapmayacaksanız ikide birde boşanma kelimesini ağzınıza alıp durmayın.Konu neyse eğer hatalı iseniz özür dilemeyi gönül almayı sizde yapmalısınız.

Kavga ederken karşınızdakinin sevdiğiniz kişi olduğunu unutup düşmanınız gibi saldırmasaydınız keşke...
Doğru kendimizi taniyamiyorum . Biz o kadar aşıktık ki. Galiba bir daha dönemicez o günlere.(

Kendini inanılmaz kapattı. Asla fırsat vermiyor ki. Birde tekrar edince üst üste istemediği bu cevap verme mevzusu sanki vazgeçti bizden.

Aynen öyle oluyor ben gerçekten anlamıyorum normalde otokontrolu inanılmaz güçlü biriyimdir. Ama esime karşı susamiyorum. Ben bunu yapamazsam bu evlilik bitecek bu gidişle. Ama nasil yapicam.
Bende ilk zamanlar çok zorlandım ciddi kavgalar ettik eşimle öyle devam etseydik bizde çok yara alırdık sanırım, bir sekilde o kontrolü saglamanız lazım karşınızdaki eşiniz düşmanımız değil ha bu demek değil ki siz fikrinzi söylemeyip hep pasif kalacaksınız o ilk sinir geçince normal bir sekilde konuşup kendi derdinizi de anlatırsınız

Acaba biraz ayrı ayrı nefes mi alsanız? Özlemek ve duyguları tam anlamak adına. Ayrılmanız için söylemiyorum bunu, iyi gelebileceğini düşündüm.

Neden kavga ediyorsunuz?
Bizim daha çok günlük şeyler yüzünden oluyor. Yani öyle çok büyük problemlerimiz yok. En azından aştık çoğunu diyebilirim. O benimle asabi asabi konuşup anı parlamalar yapınca bende tahammül edemiyorum. Yani elbette sorunlarımiz var. Ama biz bu konuda biraz tuhaf bir çifti, galiba. Çok nadir sorunlarımız yüzünden kavga ederiz .bizim hep gündelik seylerden çıkar.

bekleyin belki aynı odaya gelince yeniden ısınırsınız
.
bizde eşimle aynı sorunu yaşıyoruz maalesef , o çok çabuk öfkeleniyor , ben susamıyorum artık saçma sapan şeyler büyüyüp kocaman küslükler haline dönüşüyor.

O da bunu diyor . Benim sinirim geçsin gel istedigin gibi konus diyor. Ama bu sefer sen artık o sınırları aştin dedi. Yani bundan sonra yapicam deneme de inanmaz. Hoş zaten yapabilir miyim ben bile bilmiyorum.

Acaba biraz ayrı ayrı nefes mi alsanız? Özlemek ve duyguları tam anlamak adına. Ayrılmanız için söylemiyorum bunu, iyi gelebileceğini düşündüm.
Aslında yaklaşık bir aydır ayriydik . Benim bazı islerimden dolayi. Yani son dönemde özlemiş olmamiz gerekirdi birbirimizi. Ama biz bir araya gelir gelmez başladık yine.

O da bunu diyor . Benim sinirim geçsin gel istedigin gibi konus diyor. Ama bu sefer sen artık o sınırları aştin dedi. Yani bundan sonra yapicam deneme de inanmaz. Hoş zaten yapabilir miyim ben bile bilmiyorum.
İnsan herzaman kendini geliştirebilen bir varlık.Siz de yapabilirsiniz.Benim eşimle aramızdada hep aynı sorun oluyordu.Şimdi ikimizde öğrendik birimiz sinirliyken diğeri alttan alıyor.(Hatta eşimin en çok kullandığı cümleydi bu"bir kerede tamam sen haklısın de ve sus") Bence sizde yapabilirsiniz zamanla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…