Sanırım bu sefer bitti:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şimdi ne yapayım hanımlar? Lütfen birşey söyleyin bana. İnanın bilmiyorum nasıl davranmalıyım. Aslında bende de biriken şeyler var. Ona çok kırgın olduğum şeyler var . Ama galiba ben hala seviyorum.kokusunu ozluyorum resmen su durumda bile .

Hımmm her ilişkinin dinamiği farklıdır elbette, birbirinizi kaybetmezsiniz umarım. Alısma sürecinizi daha tamamlanmadı belki.Zaman istiyor karsı tarafa göre davranmak...Cok kasmayın, kendinizi hatalı görüyorsanız adım atarsınız olmaz mı ?

İnanmıyorum bana da der eşim oyle.ne olur bir kere de altta kalsan der. Ben senin kocanım düşmanın değilim der.ama siz umut oldunuz bana . Bende yapabilir miyim gerçekten. Değişebilir miyim bu konuda

Belki de hala alışma evresindeyiz doğru . Adim attırmiyor ki. Kendini kapadı tamamen.

İnanmıyorum bana da der eşim oyle.ne olur bir kere de altta kalsan der. Ben senin kocanım düşmanın değilim der.ama siz umut oldunuz bana . Bende yapabilir miyim gerçekten. Değişebilir miyim bu konuda
Bence eşinde senden ayrılmak falan istemiyor aslında.Biraz tabiri caizsse burnunu sürtmek istemiş.Sen şimdi git, eğer ayakta ise otur yanına,yattıysa da sende git uzan yanına ve elini tut özür dile.Bence biraz nazlansa da barışırsınız.

Değişmek istiyorsanız değişebilirsiniz.
Kendinize sorun,bu adamla geçinmeye gönlüm var mı diye?
Birazcık susup, adamın siniri geçtikten sonra konuşmak,sevdiğiniz adamdan ayrılmaktan daha mı zor geliyor size?

Benim eşim kadar tepkisel ve çabuk parlayan adam azdır.
Gerçi yaşı ilerledikçe ve iş stresi azaldıkça bu huyu törpülendi,eskiye nazaran şimdi çok sakin.
Duygusal ve hassas erkekler çabuk parlar,
ufak olaylara büyük tepkiler verir.
Muhatabı sakin kalabilirse, bu adamlar 5 dk geçmeden pıss diye de sönerler.

25 yıldır geçiniyorum böyle bir adamla,
çünkü bu huyunun yanında çok iyi huyları ve sağlam bir karakteri var kocamın.
Ayrıca ben de mükemmel değilim.
Ayrıntıcı ve inatçı biriyim, o da benim bu huylarımı tolere ediyor.
Evlilik biraz da karşılıklı birbirini idare etmektir sizin de bu sanatı öğrenmeniz lazım.
Tabii boşanmak istemiyorsanız...

Galiba buna inanmak istiyorum. Yani benden bizden vazgeçtiğini düşünmek çok yaraladı beni. İlk defa buna inandım çünkü.

Yazdıklarınızı derinlemesine düşünücem.

Yazdıklarınızı derinlemesine düşünücem.
Gerekirse evlilik terapisi alın ve yuvanızı kurtarın.
Ortada aldatma yok,psikolojik veya fiziksel şiddet yok,herhangi bir bağımlılık yok,maddi-manevi sorumsuzluk ve eve bakmama yok.
Ayrıca bir evladınız ve eşinize duyduğunuz sevgi var.
Kısacası ben ayrılmanız için bir sebep göremiyorum ortada.

Evliliklerimiz cok benziyor. Ben de 8 yildir benzer problemlerle karsi karsiyayim ben de susmuyorum. Hiç dusundun mu o ofkesini bosaltsin her istedigini soylesin sen sus. Onun sakinlesmesini bekle yok öyle bir dunya. Sen de insansin bunu yapabilen kadinlar vardir ama belli ki sen de benim gibi onlardan degilsin
sana yazilanlarin coguna katilmiyorum kendini suclu hissetme onlar ofkelerini kontrol etsem zaten sorun olmayacak . Kendi adima cozum belli ama ask sevgi hatta bazen evlat elini kolunu bagliyor

Ayrica kusen gunlerce konusmayan erkek cok zordur kendi babamdan biliyorum belli ki esini cok seviyorsun elinden geleni yap ama bir tek seninle olmuyor olmayacak bunu da unutma sevgiler

Ya şunu anlamıyorum eşimle çok aşik olarak evlendik ama şuan böyleyiz demeniz garip biriniz parladimi biriniz susun nolurki sanki bu öve öve çok aşik olarak evlendik dediğiniz adamlara zerre tahammülünüz yok farkındamisiniz sevgi aşk bu değil ya karşinizdaki adamida çildirtmişsiniz adamda konuşmuş öfkeyle

Siz de kırgın olduğunuz konuları eşinize sakin zamanınızda anlatın.İçinizde biriktirirseniz,zamanla ona karşı daha çok kin ve öfke duymanıza sebep olur bunlar.O da sizin hassasiyetlerinizi öğrenmeli ona göre davranmasını bilmeli.Bu iş karşılıklı yürür.

şöyle yapabilirsiniz: çocugunuz varmış ve pek yakında aranizda olan butun kavgalari anlayacak ve cok üzülecek, biz de eşimle korkunc tartisirdık, ama cocugumuz icin onun yaninda kendimizi frenliyoruz karşılıklı, kim sinirliyse karsi taraf susuyor, bazen hakli olsam da susuyorum, o da ayni sekilde. bazen bagirisiyoruz ama kisacik, zaten kizim hemen uzuluyor. devam etmiyoruz. anne babalar da kavga eder diyoruz. küsemiyoruz da ona da cok uzuluyor, cocuk bizi baya hizaya getirdi, kavga etmemeye duzgun konusmaya alıştık, tavsiye ederim.

Cok fazla dirdirci olmak hic iyi degil tepkisiz kalin konusma bi hafta esinizle seninle konusana kadar ama öfkeyle kalkan zararla oturur diye bi atasözümüz var biliyosundur öfkeyle hareket etmeyin her 2 tarafinizda birbirinize güvenin birbirinize saygili olun her insan 4 4 lük degilsin bunu da unutma gecmis olsun ne diyelim insallah geri döner ama öfkeyle konusmayin sakince konusun cözüm arayin geri dönerse eger

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Çok zor öfkeli insanla geçinmek . Çok. Ki benim normalde sakin bir yapım vardır. Sinirimi kontrol ederim. Ama bazen öyle cildirtiyor ki beni kendimi taniyamayacagim bir insan oluyorum. Ama o da diyor ki sen böyle hiç susmadigin için ben ofkeleniyirum. Gittikçe arttı çünkü bu öfke durumu.
Evet hem de ne bağlamak. Onu hala seviyorum bunu biliyorum. Ama sonumuz ne olur bilmiyorum.

Ne yazık ki siz de haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…