- Konu Sahibi reyyannnnn
-
canım mesela ben nişanlıyım daha evli değilim ama arada sırada bizde kalır nişanlım annem dahilinde tabi.o da aynıdır çalışır işten geç çkar evi uzaktır araba bulamaz gelir kalır.yer içer tv karşısında uyuklar mod böyleydi hep.bir gün dedimki hiç film izleyemiyoruz 2 seferdir geldiğinde yorgunda olsa seçiyoruz bir film izliyoruz.deneyin bence.çay içerken sohbet etmek istediğini söyle herşeyi kapatın kendinizş eskiyi sevginizi dile getirin
Arkadaslar evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz. Bn soyleyeyim esim isten gelir yemegini yer hooppp tv karsisina elinde cayi. Tabi birde akilli telefonlarimiz var tv de bisey olmayinca telefona saril. Oyun oyna maclari takip et vss.. Diyorum beraber bi seyler yapalim beraber kaliteli vakit gecirelim diyo sen biseyler soyledide bn yapmadiim mi illa bnm mi soylemem lazim biraz da sen dusun diyorum diyologramiz boyle. Siz esiniLe cocugunuzla beraber evde nasil vakit geciriyorsunuz beraber neler yapiyorsunuz yada ne yapilabilir hadi bi fikir verin tv basinsa olmaz boyle monotonlukdan cok skldm
Merhaba,Arkadaslar evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz. Bn soyleyeyim esim isten gelir yemegini yer hooppp tv karsisina elinde cayi. Tabi birde akilli telefonlarimiz var tv de bisey olmayinca telefona saril. Oyun oyna maclari takip et vss.. Diyorum beraber bi seyler yapalim beraber kaliteli vakit gecirelim diyo sen biseyler soyledide bn yapmadiim mi illa bnm mi soylemem lazim biraz da sen dusun diyorum diyologramiz boyle. Siz esiniLe cocugunuzla beraber evde nasil vakit geciriyorsunuz beraber neler yapiyorsunuz yada ne yapilabilir hadi bi fikir verin tv basinsa olmaz boyle monotonlukdan cok skldm
Kahve yap tv yi kapatmasını rica et,sohbet açmaya çalış yaptığın işten gittiğin yerden okuduğun kitaptan kurduğun hayalden vs bahset ona fikrini sor bunu eğer başarıp devam ettirebilirsen her akşam 1 saat falan bir süre sonra alışkanlık olup o isteyecek.Ben denedim faydasını gördüm artık her akşam sadece ikimizin kahve saati var
aynen. monoton günler.
ben eşime kk yı anlatırım mesela, boş işler der. o bana haber, spor anlatmak ister, ben de ona boş işler derim.
şu anki en güzel meşgalemiz kızımız.
artık ortak noktamız o
Cnm kucuk bebegim var onu birakip nereye gidebilirim ki warti kis geldi bebeklede disari cikilmaz artikben henüz evli değilim ama evli olsam heralde eşimle spor yapmak gibi bir tutkum olurdu bence imkanınız ya da vaktiniz varsa bir spor salonuna yazılın haftanın 2-3 günğ birlikte spora gidin gelince de birlikte duşa girin bence en güzel yeri de bu olsa gerek iki çiftin birbirine yaklaşması romantizmi tetikler ve mutlu olursunuz ha spor salonuna gidemeyebilirsiniz belki ama birlikte dışarı çıkın yürüyüş koşu yapın ne biliyim spor her yönden faydalı bence bikere insana kandini iyi hissettirir stresi azaltır ya da haftasonları ikiniz de evdeyseniz bir piknik organize edin ben mersin de yaşıyorum burda havalar hala çok güzel ama yaşadığınız yer buna müsait olmayabilir ya da yapabileceğiniz yeni birşey yeni derken daha önce hiç denemediğiniz birşey yeni bir yemek farklı bir tatlı yeni bir kıyafetle onu karşılamak bence ilişkilere ev yaşantısına mutlaka bir farklılık katar şimdilik aklıma gelenler bu kadar
biz elimizde oyuncak oltalarla kedileri oynatıyoruz. eğlenceli oluyor baya. bazen aynı oyunu lazerlerle yapıyoruz.
hem kediler oynamış oluyor, hem biz epey gülmüş.
Sizz bulmusunuz isinizii
ayyy cok hossunuz valla guldum sayenizde ahh bu erkekler ahhhnapayım adama kalk bana yardım et desem yapmayacak.
yapsa da yalap şalap hale getirecek her şeyi.
iş yerinde akşama kadar atomu mu parçalıyoruz sanki anlatacak
ya da memleketi mi kurtaracağız gündemi tartışarak
kediler bizi çok güldürüyor eğleniyoruz işte
ortak keyif aldığımız nokta onlar.
heee ben birde onla alışverişe çıkmayı çok seviyorum veriş kısımlarında tabi
kendisi zorla geliyor olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?