sanirim cogu kadinin derdi evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz

Kıskandım lütfen bu kadar ballandırmayalımmm :)))

Hahah ballandirmadim oldugu gibi anlattim ama biz henuz evli degiliz birlikte yasiyoruz insallah evlenince degismez benim en buyuk sansim onun klasik odun turk erkegi olmamasi yari turk yari avrupali ama avrupali yani agir basmis turk gibi yetismemis

beraber yemek yapıyoruz ertesı gune yada yuruyuse cıkıyoruz. bız ev dısında cok vakıt gecırmeyı seven bırılerı degılız ama cıkarsakta kahve ıcıyoruz. tv neredeyse hıc acılmıyor. cok savsaklasada bu ara yakasını bırakmıyorum kıtap okuması ıcın ugrasıyorum. en kucuk bısey yapıyosam mutlaka yanımdadır. yetısemıyorum ısten gucten herseye oda yardım edıyo sagolsun. yuzyıl acmasak tvyı neden acmıyoruz demeyız ıkımızde. bence kural olmalı evlılıklerde kadın yemek yapar erkek tv ızler mantıksız. anlasarak uzlasarak daha kalıtelı vakıt gecırebılırsınız

Biz puzzle yapioruz beraber harika bir zaman gecirmis oluyoruz hemde muhabbet ediyoruz bjryandan.tabii puzzle ilerledikce ortaya biseyler cikarmakta keyf verio

cnm bizim evdeki durumumuzda pek sizinkinden farklı değil ama ortak paylaşımlarımızı yazayım

pazartesi salı günü o ses türkiyeyi ikimiz izleriz

haftada bir veya 2 gün pcden film izleriz

benim tv günüm değilse yani tvde bişi yoksa illaki oyalanacak şeyler bulurum eşimde maç vs izler

arada kemal sunal filmleri olur onu izleriz

eşim mesela dün uyuya kaldı güya film izleyecektik bende keçe işlerimi rahatça yaptım

bazen de senin dediğin gibi ben bilgisayarda eşim cep telefonuyla oyun oynarız

ben durumdan şikayetçi değilim haftada 3-4 kez aynı şeyleri izlediğimiz ve muhabbet ettiğimiz için bu bana yetiyor zaten bütün gün işte yoruluyorum sanırım sen çalışmıyorsun bence kendine bir an önce seni oyalayacak bişiler bul eşin işten geldikten sonra enerjisi kalmayabilir

Hahah ballandirmadim oldugu gibi anlattim ama biz henuz evli degiliz birlikte yasiyoruz insallah evlenince degismez benim en buyuk sansim onun klasik odun turk erkegi olmamasi yari turk yari avrupali ama avrupali yani agir basmis turk gibi yetismemis

Orası farketmez işte. Biz evliyiz ama ayrı yaşıyoruz hahaha :)))) Ağzınızın tadı bozulmasın :)

Aynen...
Dun bir arkas aldatilmis
yorum yaziyodum soyle bi goz atti
sanane elalemin kocasindan ne bos islerle ugrasiyosun diyo:)

Kendisi bu arada cok onemli bir sey yapiyo sanki
kurtlar vadisini izliyo)

dedim sen git vadini izle polat falan olur allah muhafaza nasil kacirdim diye vahlanirsin;p

Sanarsin adam cok onemli bisey yapiyo

Aynen oylee evde yapacak bisey bulamayinca sariliyo sanirim biraz. Kemal sunal filmleri iyiymis sizde pc den olmasa tvden tv olmasa dvd den iyiymis

Aynen katiliyorum

Ooooo masalahhhhhh nasil basariyorsunuz bunu merak ettim dogrusu ozendimde sizdenmi kaynaklaniyor esinizi siz mi tesvik ediyorsunuz

Ayy ayy kizlar ayni dert bendede var adam geldi yemegini yedi biraz tv izledi uyudu çay yaptim icmedi bile insan oturur bir iki laf eder hal hatır sorar demi

İkimiz de çalışıyoruz.
Bir oğlumuz ve bir kızımız var.
Oglum 7,5 yaşında , kızım 2,5 yaşında.
Eşimle aynı saatte işten çıkıyoruz, dolayısıyla aynı saatlerde evde oluyoruz.
Eve gelince önce ne yemek yeneceğine karar veriyoruz,
sonra beraber mutfağa gireriz , atıyorum birimiz pilavı, diğerimiz ana yemeği yapıyoruz.
Sonra eşim oğlumu okuldan almaya gidiyor. Onlar gelince masayı hazırlarız,
çoğu zaman eşim hazırlar bizi çağırır. Sonra müzik eşliğinde yemek yeriz.
Yemekten sonra oglum ders çalışır, kızımla babası da hikaye kitabı okurlar.
O arada ben bulaşığı hallederim, etrafı toplarım, ertesi gün giyilecekleri hazırlarım, ütü varsa yaparım.
Oglumun ödevi bittikten sonra kardeşiyle biraz pcde takılırlar.
En geç 22.00'de ikisi de uyumuş olur.
Ben biraz pcye bakarım, eşim de ya belgesel izler ya da pcye bakar.
Bu arada hükümeti yıkar yeniden kurarız, dünya gündeminden konuşuruz,
espiriler yaparız, gün içinde geçen olayları anlatırız vs sohbet ederiz.
Bazı günler çocuklar yattıktan sonra film izleriz.
Hafta içi geçen günlerimiz bu şekilde.
Hafta sonu da cumartesi çocuklarla beraber tüm gün gezeriz, dışarda yemek yeriz,
pazar da sabah tam kadro temizlik yaparız :)
Çocuklar da dahil
Tabi evde yemek olmaz hadi çıkalım der eşim, çıkar yine gezeriz.
Ya da dışardan yemek söyleriz eli mahkum :)

Bizim de böyle :)

Son düzenleme:
Ooooo masalahhhhhh nasil basariyorsunuz bunu merak ettim dogrusu ozendimde sizdenmi kaynaklaniyor esinizi siz mi tesvik ediyorsunuz

inanın hiç bişey yapmıyoruz,yani kendimizi kurmuyoruz..şu saat şunu yapalım bu saat bunu yapalım diye.
zaten robot gibi bişeye dönüşür insan o zaman,yaptıklarının tadını alamazsın eğlenemezsin...
ben çok hareketli,yerinde durmayan,fazla enerjik,çok konuşan,çok nazlı,çokta şımarık biriyim.
atraksiyonum boldur,bana da yetiyor eşimede
başından beri bu şekilde gittiği için sanırım düenimiz değişmiyor..
sadece ailelerimiz bize geldiklerinde daha oturaklı olmaya çalışıyoruz hepsi bu
başarılı olamasakta çalışıyoruz

esim iste gelir gunluk sohbet ederiz gunun nasildi fln filan,gundemden konusurz

yemek yapariz birlikte ben yaptiysam o kalkar masayi hazirlar kahve icer sohbet ederiz

o aksam eger provalari varsa provaya birlikte gideriz ben yanima kitap alirim onlar calar ben dinlerim,kitabimi okurum.

prova yoksa belgesel izleriz evimizde televizyon yok,bilgisayardan acariz bisiler ya da film izleriz

esim bir cok muzik aleti calmayi biliyor bana yan flut ogretmeye calisir

o gitar calar ben dinlerim bazen geyik olsun diye ankara havasi caldirmaya calisiyorum cidden eglenceli oluyor.

bi ara puzzle meraki sarmisti ama cabuk bitti (=

bana dil ogretmeye calisir,biraz italyanca konusmaya cabalarim (sadece cabaliyorum ) o benimle dalga gecer :)

bazi haftasonlari bisikletlerimizle nehir boyu gezeriz,ya piknik yapariz ya da birlikte fotograf cekeriz.

arabaya atlar yakin sehirleri gormeye gideriz

konserleri oldugu zaman gunduz pek bisey yapmayiz aksamustu konser yerine gidip sabaha karsi doneriz.

arkadaslarimizla yemeklerde bulusuruz.

sushi yemeyi cok seviyoruz ayda 2 kere sushi restoranini ziyaret ederiz =)

esim cok iyi bi ascidir,benim bilmedigim yemekleri yapar bana ogretir birlikte yemek yapmaya calisirz.o yemekleri yapar ben bulasiklari yikarim

ikimizde alisverisi cok seviyoruz,ctesi gunleri cok buyuk bi pazar kuruluyor oraya gideriz alisveris yapariz birer icki icer yemek yer doneriz,alisveris merkezlerini de cok ziyaret ediyoruz =)

ama en cok sevdigim sey ise birbirimizle bilgi paylasimi yapariz,kulturlerimizden konusuruz,ya da ne biliyim penisilin nasil bulunmus biliyormusun gibi birbirimize laf atip bildiklerimizi birbirimize anlatiriz.

tabi ki her gunumuz bunlari yaparak gecmiyor sonucta insaniz ve bazen sadece sessizce oturmak istiyoruz,belgesel gibi programlardan birini acip izliyoruz,o benim kucagima yatar saclarini oksarim uyuklar (=​

Evet bu guzel fikir cok begendim peki tutuyormu bir sure sonra bikmasin:18:

cnm biz yıllardır böyleyiz ve bıkmadık ikimizde,insan eşiyle sohbet etmekten bıkarmı hiç,benim eşim çok yoğun çalışıyor ayda 8-9 nöbet tutuyor son 1 yıldır bizim için evde olsun ve erkn olsun tabi,o kadar büyük bir nimet ki bazen oturup sadece tv izliyoruz bazen oğluşla oynuyoruz bazen 9da oğluşla beraber yatıyoruz,arkadaşalrımız var onlara gidiyoruz yada onları çağırıyoruz onalrla zaman geçiriyoruz.eşin demiş zaten sana birşey istedinde yapmadımmı diye madem öyle sen iste o yapsın ama önce tv yi azaltın.dene bunları sonucu yaz bize

Bizde artık hergün rutin şeyler. Eşim eve gelir yemek yeriz. Yemekten kalkıp papağanımız var her akşam ilk bendende önce gider onu kucağına alır onla konuşur,onu sever daha sonra tabi benm kıskançlık krizlerimle(neden hep benle değilde kuşla ilgileniyor diye) gelir bşrazda benim gönlümü alır .nescafemizi ya da meyve vs hazırlar tavla oynarız.En son dvd takar karşısında uyuyakalırız

bende tek benim esim boyle saniyordum ise gider gelir yemek tv yatak bitdi yeni ev liyiz isyanlardayim annemlerde hep etrafimda birileri vardi simdi evde yalnizim tasindigimiz yerde kimseyide tanimiyorum adeta patliyorum dün cok feci kavga etdik bu konu yuzunden : birde oturup bir güzel agladim ( bu arada konu
sahibine tsk ederim takipdeyim

Bizde şöyle geçiyor haftamız :)
Pzt o ses türkiye karşısına kuruluyoruz.
Salı günü pazar var,beraber akşam pazara gideriz.
O gün balık günümüzdür,ben balık kızartırken eşim salatayı yapar.
(benden çok iyi yapıyor çünkü)
İkimizde kahve tutkunuyuz.
Eve gelince önce nescafe,sonra çay en son türk kahvesi yada yeşilçayla kapatırız günü :)

Çarş,perş tv açtırmıyorum artık,muhabbet edelim diye.
Eşimin sesi çok güzeldir,mikrofan aldık onun için evde tesisatı kuruyoruz:)
Deli gibi şarkı söylüyoruz
Kedimizide alıyoruz araya,bize siz manyaksınız der gibi bkıyor zaten :)
Cuma anneme gideriz.
Her cuma okey partimiz var.
Gece acıkıyoruz 3 gbi unkapanı plavcsna gideriz genellikle.
Sonra ya bi yerde çay içeriz yada döner okeye devam ederiz.
Cumartesi güzel bi kahvaltı hazırlarız.
Çay keyfi yaparken açarız pcyi iddaanın başına koyuluruz:)
Bi kupon o bi kupon ben şansımız varsa tuttururuz :)
Pazar günü banyo keyfimiz var,mumları yakarız banyoda bide tütsü 1 saat cıkmıyoruz resmen :)
Sonra eşim 1 gbi yatar,bende 2,3 gbi yatarım.
Bütün haftamız genellikle böyle geçiyo.
Deli gibi aşıgım ona bennn.
Bide ufaklık olsa,o zaman ne isterim daha rabbimdenn.

Guzel fanteziymid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…