- Konu Sahibi reyyannnnn
-
Kıskandım lütfen bu kadar ballandırmayalımmm :)))
Hahah ballandirmadim oldugu gibi anlattim ama biz henuz evli degiliz birlikte yasiyoruz insallah evlenince degismez benim en buyuk sansim onun klasik odun turk erkegi olmamasi yari turk yari avrupali ama avrupali yani agir basmis turk gibi yetismemis
aynen. monoton günler.
ben eşime kk yı anlatırım mesela, boş işler der. o bana haber, spor anlatmak ister, ben de ona boş işler derim.
şu anki en güzel meşgalemiz kızımız.
artık ortak noktamız o
Orası farketmez işte. Biz evliyiz ama ayrı yaşıyoruz hahaha :)))) Ağzınızın tadı bozulmasın :)
Aynen oylee evde yapacak bisey bulamayinca sariliyo sanirim biraz. Kemal sunal filmleri iyiymis sizde pc den olmasa tvden tv olmasa dvd den iyiymiscnm bizim evdeki durumumuzda pek sizinkinden farklı değil ama ortak paylaşımlarımızı yazayım
pazartesi salı günü o ses türkiyeyi ikimiz izleriz
haftada bir veya 2 gün pcden film izleriz
benim tv günüm değilse yani tvde bişi yoksa illaki oyalanacak şeyler bulurum eşimde maç vs izler
arada kemal sunal filmleri olur onu izleriz
eşim mesela dün uyuya kaldı güya film izleyecektikbende keçe işlerimi rahatça yaptım
bazen de senin dediğin gibi ben bilgisayarda eşim cep telefonuyla oyun oynarız
ben durumdan şikayetçi değilim haftada 3-4 kez aynı şeyleri izlediğimiz ve muhabbet ettiğimiz için bu bana yetiyor zaten bütün gün işte yoruluyorum sanırım sen çalışmıyorsun bence kendine bir an önce seni oyalayacak bişiler bul eşin işten geldikten sonra enerjisi kalmayabilir
beraber yemek yapıyoruz ertesı gune yada yuruyuse cıkıyoruz. bız ev dısında cok vakıt gecırmeyı seven bırılerı degılız ama cıkarsakta kahve ıcıyoruz. tv neredeyse hıc acılmıyor. cok savsaklasada bu ara yakasını bırakmıyorum kıtap okuması ıcın ugrasıyorum. en kucuk bısey yapıyosam mutlaka yanımdadır. yetısemıyorum ısten gucten herseye oda yardım edıyo sagolsun. yuzyıl acmasak tvyı neden acmıyoruz demeyız ıkımızde. bence kural olmalı evlılıklerde kadın yemek yapar erkek tv ızler mantıksız. anlasarak uzlasarak daha kalıtelı vakıt gecırebılırsınız
5 yıllık evliyiz ve 9 yıldır hayatımda eşim
Kaliteli zaman geçiriyoruz biz,bunun için çabalamıyoruz çünkü birbirimizin zevk aldığı şeyleri çok iyi bildiğimizden doğaçlama yaşıyoruz hayatı...
Eşim akşamları asla dışarı gitmez,haftasonuda gitmez..Yani bensiz hiç bi yere gitmez...
Arkadaşlarıyla toplanılacaksa eşli olarak toplanırız.
Akşamları evde tv hiç açılmaz bizim,sadece benim bikaç programım var kaçırmadığım ve 1 dizim var onlar varken açıyoruz..
Mesela bu akşam Medcezir var kesin izlicez:)
Spora birlikte gidiyoruz.Haftasonları evde birlikte yemek yapıyoruz,kahvaltı hazırlıyoruz..Haftaiçi mesai günlerinde ooooooakşam işten doğru eve gelir birlikte yemek yeriz ve bu neredeyse 1 saati geçer,muhabbet makara
Sonra salona geçeriz,ikimizde rahatımıza düşkün olduğumuzdan koltuklara gömülürüz pc ler kucağımıza direk:)
biraz takılırız birbirimize videolar izletiriz,sonra birlikte oynadığımız online oyunumuza geçeriz
neredeyse 12-1 e kadar oyun oynarız...bu arada çay kahve çerez meyve v.s. atıştırmalık servisleri eşim hazırlar servis eder
Oyun işimiz haftanın en fazla 3-4 günü oluyor..diğer zamanlarda sinemaya gideriz çünkü eşim tam bir film tutkunu,evde yüzlerce arşivi var
Evdede film izlemeyi çok seviyoruz,tüm arşivi hatmettiği için genelde bana seçtirir hangi filmi izleyeceğimizi,tek kişilik koltuğa 2 kişi sığışarak bir film izleme keyfimiz var akılara zarar
Avm dolaşırız,birlikte alışveriş yapmayı seviyoruz..Özellikle ben mutfak tutkunu olduğumdan,mutfak alışverişlerinde bile onu yanımda istiyorum,çünkü hem benim yakışıklı şöförüm hemde harika paket poşet v.s. taşır
arabayla dolaşmayı seviyoruz,gecenin körü atıyorum saat 2-3 olsun hiç farketmez,benim bi kez bunaldım hava alalım demem yetiyor,çıkıp kokoreç yemeye bayılıyoruz çünkü biz pisboğazız
Basketbol tutkunu birde eşim,bikaç yıl Basketbol antrenörlüğü yapmıştı...Bazen burada kapalı spor salonunda ilçe takımlarının maçları oluyor..10-15 günde bir onları mutlaka kaçırmıyoruz acaip iyi bi tezahüratçı yetiştirdi çünkü,ben olmadan olmaz
Puzzle merakımız var 1-2 senedir...Sevdiğimiz resimlerimizi puzzle yaptırıp çerçeveletiyoruz ama asmıyoruz
Şu anda ailelerimizinkileri yapmakla meşgulüz ve yılbaşında hediye olarak göndereceğiz...
pazarları mutlaka çıkarız,ya günü kaçırmamak için erkenden çıkarız akşamüzeri eve geliriz,ya tüm günü evde keyif yaparak geçirir akşam çıkarız.
evliliğim boyuncada,beraberliğim boyuncada daha bir gün sıkılmadım onunla olmaktan,çünkü her anımızı dolu dolu yaşıyoruz..
Haftaiçi ben gündüz evde iken yemek,temizlik,bikaç arkadaşımla dedikodu,kitap,pc derken zamanımı geçiyorum.ve haliyle onu çok özlüyorum...o yüzden akşam olsun diye resmen saat sayıyorum evde...
Ve bu huzur dolu minik aileme 1 minnak gelsin diye dualar ediyor sabırla bekliyoruz
Ooooo masalahhhhhh nasil basariyorsunuz bunu merak ettim dogrusu ozendimdesizdenmi kaynaklaniyor esinizi siz mi tesvik ediyorsunuz
Evet bu guzel fikir cok begendim peki tutuyormu bir sure sonra bikmasin:18:
Ayy ayy kizlar ayni dert bendede var adam geldi yemegini yedi biraz tv izledi uyudu çay yaptim icmedi bile insan oturur bir iki laf eder hal hatır sorar demi
Guzel fanteziymidBizde şöyle geçiyor haftamız :)
Pzt o ses türkiye karşısına kuruluyoruz.
Salı günü pazar var,beraber akşam pazara gideriz.
O gün balık günümüzdür,ben balık kızartırken eşim salatayı yapar.
(benden çok iyi yapıyor çünkü)
İkimizde kahve tutkunuyuz.
Eve gelince önce nescafe,sonra çay en son türk kahvesi yada yeşilçayla kapatırız günü :)
Çarş,perş tv açtırmıyorum artık,muhabbet edelim diye.
Eşimin sesi çok güzeldir,mikrofan aldık onun için evde tesisatı kuruyoruz:)
Deli gibi şarkı söylüyoruz
Kedimizide alıyoruz araya,bize siz manyaksınız der gibi bkıyor zaten :)
Cuma anneme gideriz.
Her cuma okey partimiz var.
Gece acıkıyoruz 3 gbi unkapanı plavcsna gideriz genellikle.
Sonra ya bi yerde çay içeriz yada döner okeye devam ederiz.
Cumartesi güzel bi kahvaltı hazırlarız.g
Çay keyfi yaparken açarız pcyi iddaanın başına koyuluruz:)
Bi kupon o bi kupon ben şansımız varsa tuttururuz :)
Pazar günü banyo keyfimiz var,mumları yakarız banyoda bide tütsü 1 saat cıkmıyoruz resmen :)
Sonra eşim 1 gbi yatar,bende 2,3 gbi yatarım.
Bütün haftamız genellikle böyle geçiyo.
Deli gibi aşıgım ona bennn.
Bide ufaklık olsa,o zaman ne isterim daha rabbimdenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?