Sanırım depresyona girdim

burasını anlatsam sana bunlara nasıl dayandın dersin..
çok şükür rabbime o günleri atlattım..
o kadar çok şey varki kafamda sürekli kaygı halindeyim..
yarın ne olacak nereye kadar kızıma kendime yeteceğim bilmiyorum..
rabbim büyük tabiki..
buradaki arkadasların sorunlarını okuyunca yalnız olmadığımı hissediyorum
malesefki çoğumuz bu sorunları yaşıyoruz..
çok sağol canım dilerim rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.

al benden bi tane daha :) bende 4 sene önce babamı kaybettim..sonra sıkıca tutunmak için hayata..işten başladım..ailem eksikliğimi hissetmedi ama.. hiç dinlenmedim tatil yapmadım..zorluklardan yılmadım..

başka bi rahatsızlık nedenıyle gittiğim beyin cerrahı..''kaçık''' diye tabir edilen ama mükemmel bi insan.. durumumu anlattım..Hemen sana tatil yazıyorum reçeteye dedi..Beni hemen taburcu etti :) o gündür bu gündür iyiyim bak.. tatilde yapmadım ama.. bi kaç gün kafa dinledim..Kafamın içindeki diğer tüm sesler sustu..Tavsiye ederim..Gerekirse rapor alın

çok şükür işim var ..
hep derim tek tutunduğum dal işim..ya olmasaydı düşünmek bile istemiyorum..
rabbim hep yardımcı oldu bana neler atlattım ama bazen yıkıldığımı hissediyorum gücüm bitiyor..
aşk çok güzel bir duygu tabi ama benim artık nasıl anlatayım sanki geçti gibi geliyor
yeni bir aşk yeni bir insanı tanımak çok zor..
kızımda kabul edermi bilmem alıştı çocuk baba nedir bilmiyorki..

başın sağolsun canım benim..
aslında bu kadar çalışmayı kendim istedim..
özel hayatın yükünü unutmak için kendimi işe verdim..
çalıştım çalıştım..
özelde sıkıldıkça işime sarıldım..
bide baktımki bana yüklenen işler boyumu aşmış..
ilk seneler izin paramı alayım bi yerimi kapatırım dedim..
ee baktılarki çalışıyor şimdide izin isteyince tuhaflarına gidiyor..
pazar günü bile pc basında geçirdiğim çok oldu ..
sanırım cidden yoruldum ..zor ama tekrar konuşacağım izin konusunu

Aşk her yaşta var ve insana güç veren bir duygu.Kendini hayata kapama hele hele aşka asla.İnsanoğlu her şeye alışıyor kızın da alışır öyle bir duruma emin ol.Annesi mutlu olduktan sonra o da anlayacaktır.Umarım karşına çıkar ve sen kapılarını açarsın mutluluğa...

tabiki.. bende isterdim ama bilmiyorum
bakalım zaman ne gösterir
sağol be arkadasım ..güzel dileklerin için

uzmanlar tam tatil yaptım diyebilmek için en az 1 ay gerekli diyorlar.Çünkü vücut tatil sinyalini iki haftadan sonra alıyormuş.1 ay çok güzel gerçekten.Bence tatil yapmalısın.Türkiye 'de insanları köle gibi çalıştırıyorlar.

İnan bu dünyada herkes yalnız.Aslında değil de insan faktörünü düşününce.Allah var o herkese yeter.

maşallah kıızına anneciğine destek
hiç üzülme
emin ol dünya üzerindeki çoğu kadın babasından memnun değil
kocasından da
neden bekarım sanıyosun

gülen yüzün solmasın

canım sana hakikaten yardım etmemi istermisin. çok ciddiyim bak. benim kardeşimde senin yaşadığın sorunu yaşadı ve hepimiz dönem dönem geçirdik senin durumunu. yardım etmemi istersen mesaj gönderebilirsin.

bi insan çocuğunu hiç mi merak etmez şaşırdım
ne güzel kendi çabalarınla hem anne hem baba olmuşsun ama bu seni yormuş sanırım
bi tatile falan gitsen kızınla
dinlenirsin uzaklaşırsın

bi insan çocuğunu hiç mi merak etmez şaşırdım
ne güzel kendi çabalarınla hem anne hem baba olmuşsun ama bu seni yormuş sanırım
bi tatile falan gitsen kızınla
dinlenirsin uzaklaşırsın

etmiyor işte ..
düşündükçe deliriyorum..
yorgunum cidden çok yorgunum..
inşallah gidebilirim canım..

Bu sitede çocuğuyla ilgilenmeyen,boşanınca yüzünü bile görmeyen o kadar çok baba(?)hikayesi okudum ki...Hadi batılı ülkelerde bu sorumsuz erkeklerin varlığına alışmıştık ama bu Türk erkeklerine ne oluyor Allah aşkına?Nasıl bir merhametsizlik,nasıl bir bencillik?Çocuklarına gayrımeşru çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.Hay sizin kalıbınıza....Zorla feminist yaparlar insanı.

Sonra utanmadan derler ki: "Kadınlar güçsüzdür,saçları uzun akılları kısa varlıklardır.Ha bir de korunmaya muhtaçtırlar"
Vah zavallılar...
Erkekler böyle zavallı oldukça biz kadınlar da daha çok güçleneceğiz.Oh olsun...

Aynen canım valla.Çok güçlüyüz daha da güçlenecez.Konu sahibi inşallah bu pskolojiden kurtulur.Allah yardımcı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…