- Konu Sahibi honeysuckle
-
Yalnizlik cok zor..
hele birde etrafinda insanlar olunca ama ya seninle ilgilenmezler yada ilgilenmek isteseler bile yetmez onlarin yaninda olusu cünkü bazi seyler vardir ki onlari sana kimse veremez senden baska,ama sende o güc ya yoktur yada imkan yoktur...
ben senin nick ini her görüsümde düsünüyorum nedense -kimbilir ne umutlarin vardi da kirildi-!
ama görüyorsun ki yalniz degilsin canim
evet dayaniklisin birde kizin var mücadele ederken hayatla bir tek kendi hayatini düsünsen belki daha kolaydir ama senin bir yavrun var ve suan sana cok daha ihtiyaci var ve sen herhalde bütün herseyin altik nasil altindan kalkarim acaba kizimin ergenlik dönemi nasil gececek ve nasil bir yetiskin olacak diye düsünüyorsun ama Allah büyük be canim...
her umudumuz tükendiginde yüregimize inadina söz gecirmek zorundayiz..Rabbimize siginmaliyiz..dedigin gibi cogu zaman zor bu hatta cok zor bazen ama yasamaliyiz...
Allahim kizina akil fikir versin,güzel huylu temiz bir insan olsun...sanada hayirli bir evlat ve en yakin dost olsun...
Allah kimselere muhtaç etmesin bak ne güzel işin var yoğunda olsa dinlenemesen de en azından işin var.Sana şu an da belki yük gibi yoğunluktan ama bi on sene sonra yoldaşın olacak bir kızın var (yük gibi derken gelişme çağı diye dedim yanlış anlama lütfen) kendine küçük zamanlar yarat sevdiğin şeylerle ilgilen,kızın ve senin ilgi alanın olan bir kaç şey bulun ve buna zaman ayırmaya çalışın.Bu günlerde geçecek inşallah.Allah mutlaka sıkıntıların ardından bir ferahlık veriyor.Umarım hayatına seni taşıyabilecek kadar güçlü,çocuğuna baba olabilecek kadar merhametli ve sevgi dolu bir adam girer tez zamanda.Aşkı ve huzuru bulmanı diliyorum canı gönülden,Allah yar ve yardımcın olsun canım...
al benden bi tane daha :) bende 4 sene önce babamı kaybettim..sonra sıkıca tutunmak için hayata..işten başladım..ailem eksikliğimi hissetmedi ama.. hiç dinlenmedim tatil yapmadım..zorluklardan yılmadım..
başka bi rahatsızlık nedenıyle gittiğim beyin cerrahı..''kaçık''' diye tabir edilen ama mükemmel bi insan.. durumumu anlattım..Hemen sana tatil yazıyorum reçeteye dedi..Beni hemen taburcu etti :) o gündür bu gündür iyiyim bak.. tatilde yapmadım ama.. bi kaç gün kafa dinledim..Kafamın içindeki diğer tüm sesler sustu..Tavsiye ederim..Gerekirse rapor alın
çok şükür işim var ..
hep derim tek tutunduğum dal işim..ya olmasaydı düşünmek bile istemiyorum..
rabbim hep yardımcı oldu bana neler atlattım ama bazen yıkıldığımı hissediyorum gücüm bitiyor..
aşk çok güzel bir duygu tabi ama benim artık nasıl anlatayım sanki geçti gibi geliyor
yeni bir aşk yeni bir insanı tanımak çok zor..
kızımda kabul edermi bilmem alıştı çocuk baba nedir bilmiyorki..
Aşk her yaşta var ve insana güç veren bir duygu.Kendini hayata kapama hele hele aşka asla.İnsanoğlu her şeye alışıyor kızın da alışır öyle bir duruma emin ol.Annesi mutlu olduktan sonra o da anlayacaktır.Umarım karşına çıkar ve sen kapılarını açarsın mutluluğa...
Gercekten bütün erkeleri öldürmek istiyorum ya
Bu nasıl bir cevap bunu boşanmadan düşünecektin ?????
Hepsi maşallah sütten cıkmış ak kaşıKK:84:
maşallah kıızınaanneciğine destek
hiç üzülme
emin ol dünya üzerindeki çoğu kadın babasından memnun değil
kocasından da
neden bekarım sanıyosun
gülen yüzün solmasın
uzmanlar tam tatil yaptım diyebilmek için en az 1 ay gerekli diyorlar.Çünkü vücut tatil sinyalini iki haftadan sonra alıyormuş.1 ay çok güzel gerçekten.Bence tatil yapmalısın.Türkiye 'de insanları köle gibi çalıştırıyorlar.
İnan bu dünyada herkes yalnız.Aslında değil de insan faktörünü düşününce.Allah var o herkese yeter.[/QUOTE
olumsuz düşünmemek lazım genede. bizden kötü oalnlarıda var arkadaşlar
boğuluyorum ..sadece içimi dökmek yazmak istedim
4 seneye yakındır eşimden ayrıyım ..
kendime yeni bir düzen kurdum kızımla beraber..
çalışıyorum cidden çok çalışıyorum yıllardır yıllık izin yapmadım
3 firmaya birden bakıyorum..maasımda iyi sayılır bugünkü şartlara göre
diyeceksinizki sorun ne ?? inanın bende bilmiyorum
sabahın köründe işe geliyorum işin tantanası hiç bitmiyor
çok yorucu artık bunaldım başka bir iş bulsam mümkün değil ..
şartlarım iyi şuan için mecburum.
eve gidiyrum 13 yaında bir kızım var tam ergenlik zamanları
bu yorgunlukla onunla konuşmak bile zor geliyor yetersiz kalıyorum..
bu zamana kadar ne kardeşim ne babam bir gün sormadı ne haldesin diye..
çocuğumun babası desen kendi aleminde ..
kızı ne yapar ne eder umrunda bile değil 5 kuruş hayrı yok..
koskoca dünyada kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki..
herşeyi düşünmekten çok yoruldum ben..
bi insan çocuğunu hiç mi merak etmez şaşırdım
ne güzel kendi çabalarınla hem anne hem baba olmuşsun ama bu seni yormuş sanırım
bi tatile falan gitsen kızınla
dinlenirsin uzaklaşırsın
Bu sitede çocuğuyla ilgilenmeyen,boşanınca yüzünü bile görmeyen o kadar çok baba(?)hikayesi okudum ki...Hadi batılı ülkelerde bu sorumsuz erkeklerin varlığına alışmıştık ama bu Türk erkeklerine ne oluyor Allah aşkına?Nasıl bir merhametsizlik,nasıl bir bencillik?Çocuklarına gayrımeşru çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.Hay sizin kalıbınıza....Zorla feminist yaparlar insanı.
Sonra utanmadan derler ki: "Kadınlar güçsüzdür,saçları uzun akılları kısa varlıklardır.Ha bir de korunmaya muhtaçtırlar"
Vah zavallılar...
Erkekler böyle zavallı oldukça biz kadınlar da daha çok güçleneceğiz.Oh olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?