- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Bi bakiyim ben bunaifsa_dolandirici_sayfalar instagram adresine yazın sanırım yardımcı olabilirler
Çok haklısınız bana ders oldu hemde çok buyukAllah uzak etsin öyle insanlardan ya çok sinir bozucu
Bu yüzden internette alışverişe hiç güvenmemişmdir belli siteler hariç
İnşaAllah paranızı alırsnz
Çok haklısınız ama daha önce de benzer yerden alışverş yapmıştım valla ihtimal veremedim ya da bir anlık dalgınlığıma mi geldi bilemiyorm. Normalde böyle şeylerde hiç düşmezdim ama insanın başına gelebiliyor cidden.Valla bende instagram dan alışveriş yapan insanlara şaşırıyorum hayatta güvenmem öyle yerlere.koskoca he....da sitesinden bile 2 defa ayıplı mal gönderildi ve iade edemedim.orda bile satıcılar dolandırıyorsa,instagram hayli hayli dolandırır
Çok tesekkurlerŞikayet..r sitesine de isim vererek yazabilirsiniz. En azından sizden sonra merak edip firma adı aratanlar o şikayetle karşılaşırlar. Geçmiş olsun
Ifsa sayfasına yazdım inşallah sonuç alırız.Bir arkadaşın yazdığı gibi ifşa dolandırıcı sayfasına yazın. Onlar yardımcı oluyorlar. Böyle insanlar helal şekilde para kazanmak çabasında olanların önünü kesiyorlar ve insanları mağdur bırakıyorlar yazık olmuş. Hakkınızı arayın kazanırsınız.
Çok haklısın cnm işte bir anlık dalgınlığıma mi geldi ne oldu bilmiyorm ama resmen kandirildimah be canim, instagram dan alisveris yapilir mi? yani yapilabilecek hesaplar tabiki var ama e ticaret resmi web sitesi olmayan hic bir hesaptan alisveris yapmayin kesinlikle. hicbirsey olmasa vergi kaciriyorlar. bizim sosyete pazarlari bile daha guvenilir...
hangi sayfaymis bence paylas ki burda da goren siparis verecek birileri filan varsa yakmasin basini
e ticaret siteleri dahi guvenilir degil. kara cuma indirimi zamani butun kredi karti bilgileri calinmis en meshur alisveris sitelerinden alisveris yapanlarin.. orada da sahtekarliklar cok.E ticaret siteleri dışındaki hiç bir yere güvenmem. Takipçilerin de sayısı önemli değil biliyorsunuz boot olabiliyor.
Dolandırılmışsınız geçmiş olsun.
Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın
Kızzz bende cok tırsıyorum ya ınstadanBen bu instagrama hala güvenemiyorum hepsi hikaye geliyor nedense gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?