Sanirim dolandırildim

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın:(

Valla bende instagram dan alışveriş yapan insanlara şaşırıyorum hayatta güvenmem öyle yerlere.koskoca he....da sitesinden bile 2 defa ayıplı mal gönderildi ve iade edemedim.orda bile satıcılar dolandırıyorsa,instagram hayli hayli dolandırır

Valla bende instagram dan alışveriş yapan insanlara şaşırıyorum hayatta güvenmem öyle yerlere.koskoca he....da sitesinden bile 2 defa ayıplı mal gönderildi ve iade edemedim.orda bile satıcılar dolandırıyorsa,instagram hayli hayli dolandırır
Çok haklısınız ama daha önce de benzer yerden alışverş yapmıştım valla ihtimal veremedim ya da bir anlık dalgınlığıma mi geldi bilemiyorm. Normalde böyle şeylerde hiç düşmezdim ama insanın başına gelebiliyor cidden.

ah be canim, instagram dan alisveris yapilir mi? yani yapilabilecek hesaplar tabiki var ama e ticaret resmi web sitesi olmayan hic bir hesaptan alisveris yapmayin kesinlikle. hicbirsey olmasa vergi kaciriyorlar. bizim sosyete pazarlari bile daha guvenilir...

hangi sayfaymis bence paylas ki burda da goren siparis verecek birileri filan varsa yakmasin basini

Bir arkadaşın yazdığı gibi ifşa dolandırıcı sayfasına yazın. Onlar yardımcı oluyorlar. Böyle insanlar helal şekilde para kazanmak çabasında olanların önünü kesiyorlar ve insanları mağdur bırakıyorlar yazık olmuş. Hakkınızı arayın kazanırsınız.
Ifsa sayfasına yazdım inşallah sonuç alırız.

ah be canim, instagram dan alisveris yapilir mi? yani yapilabilecek hesaplar tabiki var ama e ticaret resmi web sitesi olmayan hic bir hesaptan alisveris yapmayin kesinlikle. hicbirsey olmasa vergi kaciriyorlar. bizim sosyete pazarlari bile daha guvenilir...

hangi sayfaymis bence paylas ki burda da goren siparis verecek birileri filan varsa yakmasin basini
Çok haklısın cnm işte bir anlık dalgınlığıma mi geldi ne oldu bilmiyorm ama resmen kandirildim :(

E ticaret siteleri dışındaki hiç bir yere güvenmem. Takipçilerin de sayısı önemli değil biliyorsunuz boot olabiliyor.
Dolandırılmışsınız geçmiş olsun.
e ticaret siteleri dahi guvenilir degil. kara cuma indirimi zamani butun kredi karti bilgileri calinmis en meshur alisveris sitelerinden alisveris yapanlarin.. orada da sahtekarliklar cok.

Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın:KK43:

Instagram Facebook vs.. tarzı yerlerden nasıl güvenip alışveriş yapiyosunuz ki. Bide onlar yasal değil diye biliyorum nasıl hak dava ediceksiniz?

Takipçisi cok olan hesaplarda beğenilere de bakın ki gerçek hesaplar mı bot hesaplar mı takip ediyor anlayın.Örneğin 400 bin takipçili hesabın etkileşimi %1 bile olsa ki bu çok düşük bir rakam 4 bin beğeni gelir bir posta.Genel olarak %5 civarı etkilesime odaklanın sonra üzülmeyin derim

Her şeyimi internetten alan bir insanım ikinci el dolap uygulamasıda kullanırım ufak tefek karışıklıklar dışında bir şey olmadı.Takipçi sayısı bence çok önemli değil ben orta halli bir sayfadan kaban aldım neyse ürün bayağı kusurlu geldi,daha sonra bana bedava gri bir kaban gönderdiler çünkü diğer gelen numune üründü.Ama çok takipçili online sitesi oşan bir sayfadan ürün alınca sorun çıktı bana yazdıkları terziye götürün :işsiz:Sayfanın adını verin şikayet edelim.Yani sakınan göze çöp batar ama dikkat etmek lazım adresleri belli sonuçta:kızgın:

Back
X