- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Inşallah ya. Paramı alamazsam bile sonuna kadar gidecem çünkü insanları kandırmasınlar.Haberlerde de gösterdiler geçen ayni olay. İnşallah paranızı alırsınız.
Anladm cnm çok sağol:)o kdar ayrıntılı bilmiyorum canım ne yazık kı
Hanımefendi konunuzu gördükten sonra sayfaya baktım yorumlarda dolandırıcı olduklarını yazmak için ama yorumlara sınırlandırma getirmişler. Daha önce de öyle miydi bilmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi takipçi sayısı çok ama fotoğrafların beğeni sayısı çok çok düşük 10-15 kişi beğenmiş. Yani takipçiler gerçek değil. Bende daha önce instagram dan alışveriş yaptım. Dolandırılmadım ama çok memnun da kalmadım. O yüzden kurumsal İnternet siteleri haricinde bir yerden çorap bile almamAnladm cnm çok sağol:)
Çok haklısınız bana da büyük ders oldu.Hanımefendi konunuzu gördükten sonra sayfaya baktım yorumlarda dolandırıcı olduklarını yazmak için ama yorumlara sınırlandırma getirmişler. Daha önce de öyle miydi bilmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi takipçi sayısı çok ama fotoğrafların beğeni sayısı çok çok düşük 10-15 kişi beğenmiş. Yani takipçiler gerçek değil. Bende daha önce instagram dan alışveriş yaptım. Dolandırılmadım ama çok memnun da kalmadım. O yüzden kurumsal İnternet siteleri haricinde bir yerden çorap bile almam
Size satis yaptiklari ismi. Geneldr oyle yapiyorlar. Zaten resmi is yapmiyorlar. 3 5 kisiyk dolandirinca hop yeni sayfaNe ismini değiştirmişlerdir ki?
Degistirmemisler simdi sikayet etcemBisey cikmaz o isten. Coktan isim degistirmislerdir.
Aynen şikayet edin ki başkaları kandirilmasinDegistirmemisler simdi sikayet etcem
2 ayri hesaptan sikayet ettim canim.sana da gecmis olsun.insallah birdaha yasamazsinAynen şikayet edin ki başkaları kandirilmasin
Gidp savcılığa dilekçe verin bence herkesten şikayetçi olun sayfadan whatsap numarasından ne bilim anlamadım gerçektenArkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın
Hangi sayfa acaba aldınız urunlerNiye iade edemediniz? Ben bahsettiginiz siteden ve muadili tren..ol dan resmen tum evimi duzdum, yeri geldi iade de ettim, sorun cikarmiyorlar ki..
Hatta bir kere ayni maldan iki tane gondermislerdi, urun 240 tl lik urun,iade ettim fazla urunu, sesim cikmasa ustune yatip ben dolandirabilirdim adamlari, tovbe Yarabbim
Sayfa ckmadı baktımaldıgın adres adına dolandırıcı diye bir instram hesabı aç
atıyorum @beyazhalıortüsüdolandırıcı diye devamlı paylaşım yap önlere çıksınlar ,
onlar sana dönmek zorunda kalsınlar ,
daha önce böyle biri parasını almıştı diye hatırlıyorum
36.4 bın takipçisi var bu mu acabahali_sandalye_koltuk_kilifi bu sayfa arkadaş lar
Bizde yaptık çalınmadı. Sitenin orjinaline girmiyorlar kopyalanmış siteye girince kart bilgileri haliyle çalınıyor. İşi bilmeyenler zaten e alışveriş yapmasın bi zahmet.e ticaret siteleri dahi guvenilir degil. kara cuma indirimi zamani butun kredi karti bilgileri calinmis en meshur alisveris sitelerinden alisveris yapanlarin.. orada da sahtekarliklar cok.
Evet aynen o. Takipçi sayısı da bayaa bi var36.4 bın takipçisi var bu mu acaba
15 gün içinde tebligattan cevap gelmezse şikayette bulunacamzaten. Whatsaptan numarası var vergi numarası var gönderdiği sirketin. Inşallah yapabiliriz biseyler.Gidp savcılığa dilekçe verin bence herkesten şikayetçi olun sayfadan whatsap numarasından ne bilim anlamadım gerçekten
Çok sağol cnm.2 ayri hesaptan sikayet ettim canim.sana da gecmis olsun.insallah birdaha yasamazsin
Hesaba baktım da bir işletme adı bile yok. Fatura geldi mi size? Takipçi sayısına da çok takılmayın, sahte takipçi denen bir şey var, içi boş olabilir yani. Nasıl güvendiniz, valla şaşırdım. Umarım bir sonuç alırsınız.Evet aynen o. Takipçi sayısı da bayaa bi var
hali_sandalye_koltuk_kilifiEvet aynen o. Takipçi sayısı da bayaa bi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?