Sanirim dolandırildim

Valla bende instagram dan alışveriş yapan insanlara şaşırıyorum hayatta güvenmem öyle yerlere.koskoca he....da sitesinden bile 2 defa ayıplı mal gönderildi ve iade edemedim.orda bile satıcılar dolandırıyorsa,instagram hayli hayli dolandırır

Niye iade edemediniz? Ben bahsettiginiz siteden ve muadili tren..ol dan resmen tum evimi duzdum, yeri geldi iade de ettim, sorun cikarmiyorlar ki..
Hatta bir kere ayni maldan iki tane gondermislerdi, urun 240 tl lik urun,iade ettim fazla urunu, sesim cikmasa ustune yatip ben dolandirabilirdim adamlari, tovbe Yarabbim 😂

Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın:KK43:
geçmiş olsun,bi barrdak su iç.
Büyük e-ticaret siteleri haricinde hiçbiryerden alışveriş yapmam ben.

Bende instagrama guvenemem adam seni engelliyor olay kapaniyor iste. Kisinin ne adi soyadi ne adresi ortada. Trendyol, hepsi burada gibi sitelerden yapin alisverisinizi orda tuketiciyi koruyor dolandirilmaya karsi. Odemen bile urun eline geldikten sonra onay verdikten sonra karşi tarafin hesabjna geciyor. Neyse gecmis olsun umarim ulasabilirsiniz.

Niye iade edemediniz? Ben bahsettiginiz siteden ve muadili tren..ol dan resmen tum evimi duzdum, yeri geldi iade de ettim, sorun cikarmiyorlar ki..
Hatta bir kere ayni maldan iki tane gondermislerdi, urun 240 tl lik urun,iade ettim fazla urunu, sesim cikmasa ustune yatip ben dolandirabilirdim adamlari, tovbe Yarabbim 😂
Demekki kötü satıcıya denk gelmemişsiniz,trendyoldan bende sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.ama hepsiburada dan 2 defa iade etmek istediğim ürünü satıcı iade almak istemedi.üstelik bir tanesinde kutuyu bile açmamıştım.tüketici hakem heyetine verdim kazandım,yinede iade edemedim.adresleri herşeyi yanlıştı.telefon numaralarına bile ulaşamadık.hepsiburada müşteri hizmetleri,satıcının keyfi olarak iade almadığını çok üzgün olduklarını söylemişlerdi

Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın:KK43:
İnstagram da ifşa dolandırıcı sayfalar adlı hesaba gidin ve onlara dm den yazın bir tek onlar yardım edebilir

Instagram Facebook vs.. tarzı yerlerden nasıl güvenip alışveriş yapiyosunuz ki. Bide onlar yasal değil diye biliyorum nasıl hak dava ediceksiniz?
Ben daha önce de instagramdan 2 kez alışveriş yaptım hiç sorun çıkmamıştı. Ben tüketici haklarına gittim ordakiler tebligat gönderin ardından size 15 gün içinde geri dönüş yapılmazsa yasal işlem baslatucaz dediler. Bilemiyorm yasal olup olmadığını ama bu da bana büyük bir ders oldu.

Satın alınan takipçiler çoğu. Asla inanmam. İnternet alışverişine bile yeni bir iki bilindik sayfadan yaptım o kadar

Satın alınan takipçiler çoğu. Asla inanmam. İnternet alışverişine bile yeni bir iki bilindik sayfadan yaptım o kadar
Çok haklısınız belkide satin alınan takipçiler. Bende inanın daha önce çok dikkat ederdim valla bu defa nasıl düştüm hayret ediyorum. Ben inşallah paramı geri alabilirim.

Kızımıda dolandırdılar spor ayakkabı beklerken erkek ayyakabısı geldi şimdi eşim onu giyiniyor doğru olan da eşimin ayak numarası!

Kızımıda dolandırdılar spor ayakkabı beklerken erkek ayyakabısı geldi şimdi eşim onu giyiniyor doğru olan da eşimin ayak numarası!
Ne kadar kolay olmuş insanları dolandırmak vicdan yoksunu insanlar. Bakalım ben şikayette bulundum inşallah paramı geri alabilirim.

Arkadaşlar burda sitenin ismini paylaşsam sorun olur mu acaba? Sonra ceza almıyim korkuyorm valla

Kayinpederim yasli,kayin validem nevresim isteyip durunca vatan tv de cikan hem ucuz! hem kaliteli! nevresim takimlarina tav olmuslar.Kapida odemeyle 3 takim nevresim almislar koca bir koliyle gelmis.Kargocu bilirsinizki odemeyi almadan kargoyu actirmiyor odemeyi yapip koliyi actiktan sonra aynen sizin dediginiz gibi ne kadar fabrika artigi kumas parcasi varsa doldurmuslar.Hic biri bir ise yaramaz.Degil yataga serilecek,paspas buyuklugunde bile degiller.hepsi kesik kesik kumas parcasi.Bu dolandiriciliga canak tutan Vatan tv yi aradiklarinda muhatap bulamamışlar.Kargodada gonderilen adres karsiligi yok.Vel hasili oylece kaldi zaten ugrasamazlarda pesine dusselerde bisey elde edeceklerini sanmam.Insanlarla daga gecer gibi o paraları alip nasil yersiniz be adamlar.Hic mi col cocuk aileniz yok.Allahtanda mi korkmazsiniz.Siz ve sizin gibi ne kadar insan varsa allah cezanizi versin.
Size de gecmis olsun konu sahibi...

Kayinpederim yasli,kayin validem nevresim isteyip durunca vatan tv de cikan hem ucuz! hem kaliteli! nevresim takimlarina tav olmuslar.Kapida odemeyle 3 takim nevresim almislar koca bir koliyle gelmis.Kargocu bilirsinizki odemeyi almadan kargoyu actirmiyor odemeyi yapip koliyi actiktan sonra aynen sizin dediginiz gibi ne kadar fabrika artigi kumas parcasi varsa doldurmuslar.Hic biri bir ise yaramaz.Degil yataga serilecek,paspas buyuklugunde bile degiller.hepsi kesik kesik kumas parcasi.Bu dolandiriciliga canak tutan Vatan tv yi aradiklarinda muhatap bulamamışlar.Kargodada gonderilen adres karsiligi yok.Vel hasili oylece kaldi zaten ugrasamazlarda pesine dusselerde bisey elde edeceklerini sanmam.Insanlarla daga gecer gibi o paraları alip nasil yersiniz be adamlar.Hic mi col cocuk aileniz yok.Allahtanda mi korkmazsiniz.Siz ve sizin gibi ne kadar insan varsa allah cezanizi versin.
Size de gecmis olsun konu sahibi...
Çok teşekkür ederim. Ifsa sayfasına baktımda bunlar daha önce bir-çok kişiyi dolandırmışlar sayfada paylaşılmış bide bu sayfaya itibar etmeyin diye.

Çok haklısınız ama daha önce de benzer yerden alışverş yapmıştım valla ihtimal veremedim ya da bir anlık dalgınlığıma mi geldi bilemiyorm. Normalde böyle şeylerde hiç düşmezdim ama insanın başına gelebiliyor cidden.
Güvenmek suç olmuş. Siz bile kendinize kızıyorsunuz. Halbuki ahlaksızlığı yapan onlar. Lütfen kendinizi suçlamayın

Back
X