- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi sacmasapanhayat
-
Anneniz ve kardeşleriniz, nerede yaşıyor şuan, ayrı bir evde değiller mi?1. si kendimi bildim bileli hep çalıştım ve satış bölümündeydim. çalıştığım şirkette satış sorumlusu diye geçiyor satış temsilcisi de diyebilirsiniz siz öyle hoşunuza gidicekse .
gelirim iyi ama anneme ve kardeşlerime de bakmak zorundayım aldığımı onlarla kocama veriyorum ayrı eve çıksam kirayı nasıl ödücem evi nasıl çeviricem. şimdi kirayı kayınpederim ve kayınvalim karşılıyor onlar evi geçidiriyorç
Konu silmek yasak. Ayrıca kendi hayatını kendin zora sokup burda millete trip atmak nedir? Hepimiz bir seçim yapıyoruz doğru ya da yanlış.. sonrada ders alıyoruz senin sorununsa hep kolaya kaçmak.hiçbişy yazmak istemiyorum vazgetim
1. si kendimi bildim bileli hep çalıştım ve satış bölümündeydim. çalıştığım şirkette satış sorumlusu diye geçiyor satış temsilcisi de diyebilirsiniz siz öyle hoşunuza gidicekse .
gelirim iyi ama anneme ve kardeşlerime de bakmak zorundayım aldığımı onlarla kocama veriyorum ayrı eve çıksam kirayı nasıl ödücem evi nasıl çeviricem. şimdi kirayı kayınpederim ve kayınvalim karşılıyor onlar evi geçidiriyorç
Bu şey değil mi ya hepinizden nefret ediyorum tribihiçbişy yazmak istemiyorum vazgetim
O zaman şu şekilde düzelteyim, bence kaderimiz bizim çabamıza bağlıdır! Şimdi oldu mu bayan? Karşımdakinin din görüşünün ne olduğu umrumda değil, yazdığım şeyle yaptığın yorum çok alakasız. Başka yerde saçmala lütfen, iyi günler.dini yorum yapmak yasak. Karşınızdaki kişinin Müslüman olup olmadığını biliyor musunuz?
Bayan değil Kadın. Sitede bu önemli ama dini yorumlar yasakO zaman şu şekilde düzelteyim, bence kaderimiz bizim çabamıza bağlıdır! Şimdi oldu mu bayan? Karşımdakinin din görüşünün ne olduğu umrumda değil, yazdığım şeyle yaptığın yorum çok alakasız. Başka yerde saçmala lütfen, iyi günler.
Su tur konularda "ozunde iyi biri" cumlesi olduruyor beni ..hic yorum yapasim bile gelmiyor.."Özünde iyi biri " diyebiliyorsanız hala ne yorum yaparsak yapalım bu yolda devam edeceksiniz. Eşiniz İyi biri değil
Özünde iyi biri yazan birinin konusunu ciddiye almıyorum otomatik olarak çünkü amaç o anda içini boşaltmak. Harekete geçmek değilSu tur konularda "ozunde iyi biri" cumlesi olduruyor beni ..hic yorum yapasim bile gelmiyor..
Aynen oyle..ve ne desen bos kesinlikle.Özünde iyi biri yazan birinin konusunu ciddiye almıyorum otomatik olarak çünkü amaç o anda içini boşaltmak. Harekete geçmek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?