Sanirim esim beni aldatiyor

Riviere12

Tarih 16.01.20 - Baslangic 68kg - Hedef 56kg
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
412
545
53
35
Merhaba hanımlar,

Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden size yazmak istedim direk konuya girmek istiyorum . Biraz karışık yazarsam kusura bakmayın.
Bundan yaklaşık bir yıl önce eşimi Instagram’da bir kadına mesajlaşmasını yakaladım daha sonra özür diledi bir şekilde affettim.
O günden beri eşimin telefonu devamlı karıştırırım takip ederim ama onun haberi olmadan gizli gizli elbette ama bu sürede devamlı laf sokmaların hiç bitmedi. En son hatasında ona söylemiştim bir tek hatası daha olsun direk babasına Diyeceğimi.
Son 1-2 haftadır telefonunda farkettim ki bir tanışma sitesine giriyor ama daha sonradan uygulamayı siliyor . Daha önce olduğu gibi ani karar verip hemen hemen ona söylemek istemiyorum yoksa bir şekilde yalan uyduracak konu kapanacak bu sefer kanıt toplamaya karar verdim ama içim içime sığımıyor duramıyorum ve çok dikkatli oluyor tüm kanatları siliyor şu an elimde kanıt olarak sadece bir kadın ona yazışmaları var ama çok kısa onun olduğu bile belli olmuyor ve o siteye girdiğine dair bir Mesaj var. Benim bilmediğim bir email adresinden bu siteye kayıt olduğu için Bir şey yapamıyorum mail adresini bulsam bana yetecek.
ne yapacağım bilmiyorum iki seçenek var ya telefonunu elinden alıp zorla o şifreyi istiycem Ya da bekleyip kanıt toplayacağım ama çok dikkatli olduğu için uzun sürecek ve çok sabırsızım duramıyorum çünkü ona normal davranamıyorum kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum Zoruma giden ben onun yanı başındayken o sitelere girmesi.
Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu kesinlikle Görüşmediğinibeni aldatmayacağını söylemişti ama bu da bir aldatma şeklidir ve nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını veya bilmiyorum çok safım.

Lütfen sadece eleştirecek olanlar yazmasın yardım istiyorum sadece

Birkere affederseniz ardi ucu gelmez
Kendinize yazik ediyorsunuz.
Aldatildigini Ogrenipde bosanmayan kadinlara gercekden cok uzuluyorum
O adamdan kurtulmalisin bir an once
Birde ileri gitmeyecegine inaniyorum diyerek kendini teselli etmissin simdi okudum yazik etme kendine ya

eşinizin sizi aldatmış olmasını kabul etmen icin yatakta mı yakalaman gerek?
bir kere affetmişsin yanlıs yapmıssın.
nasil olsa ayrılmıyor diye bir daha yapıyor.
bir de babasına söylecegim ne demek? siz ayrılmak istemiyorsunuz bu yuzden size verecegim bi tavsiye yok.

Aldatmadının cinseli duygusalı konuşması olmaz siz yapsanız böyle bir durumda namus cinayeti Olur durumuz ne bilmiyorum ama bence aile büyüklerine acilen durum bildirilmeli cünki üzgünüm ama adam nasılsa affetti düşüncesi var kafasında

Vallaha al karşına konuş aşkım sen bu sitelere giriyorsun,biliyorum de .Seni zamanında affederek hatanın büyüğünü yaptım.Eee seninde uslanacağın yok.Benden boşanmak gibi bi amacın da Yok.Bana da bi hesap aç.Ben de ekmeğimin peşine düşeyim de.Kabul ederse boşanırsın Yok etmezse yine boşanırsın o adam dan bi cacık olmaz

Çocuk musunuz ki eşinizi babasına şikayet ediyorsunuz. Sonra eleştirenler yazmasın demek ne oluyor anlamıyorum. Şartlı konu mu açılır yahu.
Eşiniz sizi aldatsa bile sizin boşanmaya niyetiniz yok. Siz en iyisi olayı irdelemeyin. Nasıl olsa tekrar affedeceksiniz.
Bence bırakın gitsin.

Şifresini asla vermeyecek ona iftira atmışsın gibi davranacak ve bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışacak ve sonunda konu kapanacak biz kadınlar böyleyiz işte hem biliyoruz neler olduğunu hemde inanmak istediğimiz şeylere inandıriyoruz kendimizi. Ne diyeyim ki eşin belliki yeni heyecan arayışında yolundan döndürmek imkansız size tamam der söz verir sonra hooop müsait bi zamanda yeni arayışlara devam ya bu durumu kabul edip devam ediceksiniz yada bitiriceksiniz

Ortada 2,5 yaşında bir kızım var o yüzden her şey daha zor . Çok şükür çalışıyorum işim var kimseye muhtaç değilim ama kızımı Düşünüyorum. Şimdi ona konuyu açsam bir şekilde inkar edecek o yüzden sanırım sabredip daha çok kanıt toplamak dediğim gibi dikkatli olup siliyor . Giriş yapmak için kullandığı email adres diğer email adresine bağlı Yani adresi bulsam şifreyi unutum tıklarsam diğer email adresine mail gideceği için şifreyi değiştirebilirim çünkü diğer email adresin şifresini biliyorum. Bana nasıl daha çok kanıt toplayacağını dair fikir verebilir misiniz casus bir program yüklesem olır mu

Kesinlikle öyle daha önce de öyle yaptığı için elimde sağlam kanıtlar olmasın sağlam kanıtlar toplamaya çalışıyorum

Baskalari ile eglencesine konusmasi da bir aldatma degil mi?Bunu nasil kabullenirsiniz anlamadim bu konulari pek bilmiyorum ne yapilir ama sunu biliyorumbir kadın birşeyler hissediyorsa altından iyi şeyler çıkmaz allah yardımcınız olsun.

Keşke farklı türlü olsa.çok isterdim. Hayatta insanlar yaptıkları hataların dersini alsa. Bir kere hata yapan anlasa yanlışını birdaha yapmasa. Ama hayat öyle değil. Aksine bir kere yapana cesaret geliyor arsızlaşıyor sanki birdaha yapacağı garanti gibi bişey. Hayatın gerçek acı yüzü bu.
Kendi değerinizi bilin bu arsızlığı çekmek zorunda değilsiniz. Birsürü düzgün erkek var dışarda. Kalmadınız bu cambazlara.emin olun.

‘nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını’
Şu cümle eşinden önce senin kendini aldattığını gösterir, tebrikler Sende konuş madem adamlarla ne masum şeymiş

Hayır babasına söyleme amacım babasından çok çekindiği için . Bir şekilde rezil olacak ve böyle bir şey yapmaya bile asla cesaret olmayacak ama Ama sanırım affe demeyeceğim bir daha . Sizce oturup konuşmalı mıyım her şeyi bildiğim elimde fazla bir şey olmasa bile Bildiğimi ve evi terk etmesini mi söyliyim yoksa sabırlı olup daha çok kanıt toplamaya mı çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…