Sanirim esim beni aldatiyor

O arkadaslik sitelerinde hic bayan uye yok.Rahat ol enayileri soguslemek icin kurulmus siteler onlar.
Rahat ol mu? Adamın niyeti ne olacak peki, a tamam orda kız yokmuş karı kız denk gelene kadar içi rahat olsun. Niyeti bozuk insanın kapı dışarı çıkmasına gerek yok biliyosunuz dimi

Hangi program onu indirin fake üyelik yapıp eşinizin ismini aratın en azından üyelik var mı yok mu öncelikle onu bulun ondan sonra karar verirsiniz ne yapacağınıza

Hangi program onu indirin fake üyelik yapıp eşinizin ismini aratın en azından üyelik var mı yok mu öncelikle onu bulun ondan sonra karar verirsiniz ne yapacağınıza
Onu da yaptır üye oldum ama bulmak imkansız gibi bir şey poff diye plenty of fısh bir site

Hangi ismi kullandığını bilsem kolaylıkla bulurum ama hiçbir şey bilmiyorum zaten kullandığı şifreyle kırarım . Üye oldum ama isimle aratılmıyor sitede

Hangi ismi kullandığını bilsem kolaylıkla bulurum ama hiçbir şey bilmiyorum zaten kullandığı şifreyle kırarım . Üye oldum ama isimle aratılmıyor sitede

O siteyi bilmiyorum ama yakınında ara vs konumuna yakın olanlar diye bir şey var mı belki sana yakın olanlara bakıp profil resminden falan bulabilirsin

O siteyi bilmiyorum ama yakınında ara vs konumuna yakın olanlar diye bir şey var mı belki sana yakın olanlara bakıp profil resminden falan bulabilirsin
Ben de o şekilde bulmak imkansız çünkü kendi resmini elbette koymaz bir tanıdık görür diye kendi ismini yazmaz

Tek çare o email adresini bulmak veya bu akşam Çocuk uyuduktan sonra telefonunu kendisi görmeden sağlam bir yere saklamak ve sakince evden çıkıp gitmesini söylemek ve şifresini istemek her şeyi bildiğim elimde kanıt olduğunu resimler olduğunu söyleyip gitmesi ve şifresini vermesi söyleyim mi

Ben de o şekilde bulmak imkansız çünkü kendi resmini elbette koymaz bir tanıdık görür diye kendi ismini yazmaz

Ben bir arkadaşıma vermiştim bu fikri o bulmuştu adı farklıydı doğru ama profile kendi resmini koymuştu sevgilisi :) belli olmaz yani erkeklerin işi

Kanıt toplayıp ne yapacaksınız ? Davada ispat için mi kanıt istiyorsunuz ? Eğer yüzüne karşı diyorsanız yanlış anlamayın ama kendinizi kandırıyorsunuz,siz zaten görüyorsunuz başkalarına yazdığını,kanıt sizin elinizde olsa ne olmasa ne ?
Ayrıca babana şikayet ederim,tuhaf kaçıyor artık.Bunun devamı ''mahkemede görüşürüz'' olmalıydı,babana söylerim o kulağını çeker değil.Şu an nasıl olsa bir şey demiyor diye keyfince tadını çıkarıyordur başkalarıyla flörtün.Siz de burada kendi kendinizi yiyorsunuz acaba ileriye gider mi diye.Evet,fırsatını bulsa ileri gider.Keyfine yazmaz kimse kimseye.

Onu da yaptır üye oldum ama bulmak imkansız gibi bir şey poff diye plenty of fısh bir site
Eşiniz çok vizyonsuz. Türkiye'de doğru düzgün kullanıldığını hiç sanmadığım bir siteye üye olmuş. Başka appler veya siteler dururken.

O yüzden, emin misiniz üyeliği olduğuna? Bazen bu ve benzer dandik siteler sanki mesaj gelmiş gibi spam mailler gönderiyorlar.

Babasından çok çekiniyor ama sizi kaybetmekten hiç çekinmiyor. Ve sizde bu durumu sindirip özümseyip adamı babası ile tehdit ediyorsunuz.
Kendiniz ile tehdit edemiyorsunuz çünkü seven bir adamın aldatamayacağını biliyorsunuz ve eşiniz için çokta birşey ifade etmediğinizin farkındasınız.
Ve ilginçtir ki bunu bile bile evliliğe devam ediyorsunuz.
Laf sokmaları marifet sayıyorsunuz.
Siz adamı yatakta bassanız bile affedeceksiniz muhtemelen.
Hakkınızda hayırlısı.

Yurt disinda yasuyorum

Biliyomusunuz sanirim cok haklisiniz bu aksam konuscam sakince gitmesini isticem

Babasindan cekindiginden dolayi aldatmadan biri ile gercekten evli kalmak istiyormusun? Bu sana 0 sevgi ve ask hisettigi anlamina gelir. Ki hadi diyelim bunu kabul ediyorsun, adam 1 cekinip, 2 cekilir, 3üncüde yine yapacagini yapar.

Eger bosanacaksan, delil topla. Bu senin davani güclendirecekse delil topla. Bu konuda bir avukat ile görüsebilirsin. Maksat sadece onu korkutmaksa, hic ograsma. Sadakat korkudan gelmez bir kere. Adam hatta artik daha aleni bir sekilde aldatair, nasil olsa riviere bosanmayacak diye.

Ha bide kizini bahane olarak kullanma. Onunda hakki huzurlu bir evde, sadakatli bir baba ile büyümek. Sadakatsizlik olan bir evde huzur ve sevgi olmaz.

Kanıt toplayıp ne yapacaksın. Hiç boşanmadan bahsetmemişsin. Babasına söylemek için kanıta ihtiyacın yok. Yalan söylüyorsun diyecek halleri yok manyak mısn kocana durup dururken iftira atasın. He eşinin ailesi ne yapar bi iki kızarlar, iş uzarsa oğullarının tarafına geçerler. Onlardan ne bekliyorsun ki?

Neden kanıt toplamayla uğraşıyosun ki bu seni yıpratır
aldatıldığından eminsen çık git o evden ve bir daha affetme

Elinde kanıt resim oldugunu söyleyip sonrada şifre istersen hiç bişy bilmediğin den emin olur hiç bi yerde gitmez hem evden çık git deyince gidecek birimi ki

Evet
Elinde kanıt resim oldugunu söyleyip sonrada şifre istersen hiç bişy bilmediğin den emin olur hiç bi yerde gitmez hem evden çık git deyince gidecek birimi ki
evet sonradan bende oyle dusundum bilmedigim ortaya cikacak peki ne yapayim hergun girmiyo ve siliyo acik birakmaz heralde dikkatli olr
Ne yapmam gerek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…