Sanirim esim beni aldatiyor

Bana had bildirmek senin haddin degil.Sen hangi vasifla had bildiriyorsun ki?

imtihan
dua
ahahahahaha
kafalar cok guzeeeel kutsal penis aşkına

Once sen haddini bil dedin.Sen her onune gelene had mi bildirirsin?
Ben size laf yetiştirmedim, haddiniz i bilin benimle böyle konuşamazsınız dedim. Benimle azarlar tarzda konuşma hakkını size kim verdi. İnsan gibi sizi alıntılayıp fikrimi belirttim ama aldığım tepki pek insanca değildi. Laftan anlamayan insanlara karşı alerjim var, bu konuşma burada bitsin diyorum ısrarla yazıyorsunuz, derdiniz nedir?

Ha gurursuz olsun, aldatılsa da göz yumsun diyorsun yani. Ok.

Şu yazdiklariniz cok nahoş.Simdide insanligimi mi sorguluyorsun? Ya siz nasil mukemmel bir varliksiniz ki had bildiriyorsunuz , insanliklarini sorguluyorsunuz?
Sizinle seviyeli bir tartisma yapmak mumkun degil.Daha fazla seninle.polemige girmek istemiyorum.

Bana laf yetistirmeyi birakta konu sahibine onerin ne onu soyle...
Gelip alinti yapip bana yazan sensin.O sebeple bana laf yetistiyorsun.Sen haddini bileceksin.
Bosansin demek ne kadar kolay degil mi.
Sana cok fazla vakit ayirdim.Yazdilarima cevap yazma.Ben konus sahibine yazdim.Seni ilgilendiren bir durum yok.
Bana had bildirmek senin haddin degil.Sen hangi vasifla had bildiriyorsun ki?
Once sen haddini bil dedin.Sen her onune gelene had mi bildirirsin?
Evet, sizin seviyeniz buysa ben sizin kadar seviyeli olmak istemiyorum. İyi günler.

Aslında kimse başına gelmeden ne yapacagını bılemez. O an hangı duygu durumuyla bas basa kalacagımızı bılmedıgımızden rahat rahat yazarız sımdı bız sana.İlk yaptıgın gıbı hemen tepkı verme derım ben ama zaman da kaybetme. Aslında ilk gördüğünde atacaktın kafasına o telefonuda neyseki bu sefer fevri olmamıssın. Bır de soz konusu boyleyken aranızda yakınlasmada olmuyor sanırım. Dusunuyorum da bıle bıle lades e nasıl katlanırım ben. Bu bıze yapılan en buyuk haksızlık olurdu heralde.

Takip programı kur..elbet yakalarsın..maile gerek yok

boswer dedektifli inan insan kendini yipratiyaor boyle adamlara hic bise yapamazsin cunku esi helaligi varkrn baska heycan aramak ne ama egerki seni ne sekilde aldatiyorsa Allah yanina birakmaz ve karsina cikarir yazikk vallah biz magdur kadinlara yazik

Bı daha olursa bosayacagım seni demek yerine, babana söyleyeceğim nedir?

Bu tip herıflerden bosanmamak ıcın kendinizi kandırmanıza beyhude cabalarınıza akıl sır ermiyor.

Bosan demesi kolay bir yuva kolay kurulmuyorcular gelmeden söyleyim, bosan demesi kadar bosanması da kolay.

Nasıl olsa ayrılamayacaksın o yüzden boşuna çabalama. Kapa gözünü yaşa hayatını. Babasına söylemek için fazla büyük değil mi eşiniz.
Eğer ayrılmaya gücü yoksa bir kadının hiç bu topa girip ortalığı bulandırmayacak. Yoksa erkeklerin gözünde gurursuz, herşeyi affeden biri olarak görünüyorsunuz ve emin olun bu daha kötü görünüyor uzaktan

Yani anlamıyorum işleri buraya nasıl getiriyorsunuz? Tek bir ihanetini gördün duydun yakaladın nasıl miden sindirdi.. nasıl hala evcilik oynadın, bu adam sana ihanet etmiş ihanet sırtından vurmuş seni, nasıl sırtını dönersin yaslarsın ona bir daha, çocuğun var evet onun mutsuz bir yuvada büyümesi kadar kötü birşey ne olabilir? Hep diyorum aldatılan kadınlara; ağla dizlerinin üstüne çök, ama kalk oradan kalk ve kendine onurlu bir hayat kur

Çok safsın konusmaya niye yelteniyo saniyosun ayrıca o seni yakalasaydı ilk seferde sence ne yapardı otur düşün ona gore at bundan sonraki adımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…