- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
O konuyu aşıyorduk ya..Acaba konu sahibi gerçekten eşini anlamaya çalıştı mı cinsel konuda sıkıntılar olabilir ama bu sanki oturup sakince konuşulmamış gibi
Evet ben ona giderken dedim bizle ilgili olumlu veya olumsuz (barışmak veya boşanmak) bir karar verirse lütfen haber ver. O da tamam dedi. Ben de belirsizlik hiç sevmiyorum. Çok kararsızım işte beklersem o da benden beklediği için muhtemelen saçmalamış olacağız, yazarsam da daha karar vermedim mi diyecek diye düşünüyorum offf kafam bir milyonÜzüldüm kuzum sana. Yaşın çok küçük, eşin senden çok büyük.
Yazdıklarına bakarak gerçekten adamı bıktırdığını düşündüm, ama onun hiç arayıp sormaması da hoş değil. En azından yüzeysel de olsa nasılsın iyi misin gibi bir diyalog olmalıydı aranızda.
Burda mantıklı olan onun aramasını beklemen. Ama ben olsam bir mesaj dahi olsa yazardım, yapım bu, hayatımda belirsizliğe tahammül edemem çünkü. Sen barışırsak şöyle olacak böyle olacak diyorsun ama karşı taraf kendini boşanmaya alıştırıyor olabilir . Eğer öyleyse bu durum büyük yıkım olur senin için. Bir de kendini bu olumsuz ihtimale de hazırla bence , pek iyi görmedim çünkü eşinin tavrını ben.
Çok haklısınız aynen öyle. Ben ondaki aşkım nazım hiç bitmez sandımSeni atamiyacagini, özlemeyecegine, fotoğrafınıza bile bakmayacagina...okadar
Eminsinki sanirim hatanin çoğu sende.
fazla Naz, Kapris usandirir.
Ben de böyle küçük şeylerden sorun çıkarmamayı böyle öğrendim işte. Kötü de olsa tecrübe ettim. Bundan sonra mutlu olalım istiyorum. Kavgasız, konuşarak halletmek istiyorum her şeyi. Dediğiniz gibi mesaj atsam mı acaba... Ben sonlandırınca o yazar mı ki geri?...Tam kova özelliği ve ben de bir kovayım. Deli olurum eşimin durduk yere surat asıp sorun çıkarmasına. Temelde problem yoksa ufak tefek şeyleri dert edip hayatı karartmaya gerek yok diye düşünürüm. Benim eşim de tıpkı sizin gibidir ve bir yere kadar nazını çeker tahammül ederim ama bir yerden sonra kayış kopar bende. O da hemen geri adım atar sınırıma geldiğimi anlar çünkü. Siz de eşinizi o sınıra getirmişsiniz. Tavsiyem kesinlikle eski konuları açmadan ve özledin mi muhabbetine girmeden sadece nasılsın canım iyi olup olmadığını bilmek istedim diye msj atıp kısa bir iyitim diye cvp verse bile sevindim seni seviyorum yazıp konuşmayı sonlandırmanız ve bir daha hiç msj atmayın
Hele onun yerine karar vermem.... O da hep diyor sen benim ne düşündüğümü nereden biliyorsun, niye ön yargılısın diye...Çok fazla sahiplenip artık onun yerine karar vermeye başlamışsın. Sevginin de sınırı var Bağımlı olma bu kadar ilişkiyi zedelersin. Sürekli ilgi sevgi bekleme erkekler mıç mıç minnoş sevgi sergilemezler beyinleri duyguları bizim gibi değil.. Kaçan kovalanır...
Eşya değilim tabii ki ama elbette düzeltmem gereken davranışlarım var. Onun da var. Ve ben yalvarıp barışmayı düşünmüyorum. Aklımda sadece iki insan gibi konuşup eğer devam etmek isteyecek kadar sevgisi varsa ben elimden geldiğince huzurumuzu korumaya çalışacağımı söyleyeceğim ondan da bazı konularda daha dikkatli olmasını isteyeceğim. Eğer uygun gelirse devam ederiz, gelmezse herkes kendi yolunu çizecek. Yani işte her konuya alevlenmeden, derin nefes alıp geniş bir bakış açısıyla çözüm üretmeye odaklı yaklaşmak istiyorum. O yüzden şimdilik sakinleştirici iyi geliyor gibi. İhtiyacım varsa her türlü tedaviye de açığım elbette.Tamam siz adim atmissiniz psikiyatriste bile gitmissiniz ama siz düzelmesi gereken bir esya değilsiniz elbette kendinizi bazi konularda törpüleyin, cok ilgi beklemeyin mesela ya da adami darlamayin ama tek suçlu sizmissiniz gibi herseyi ben düzelteyim.diye de kendinizi paralamayin
bence bir uzmandan terapi almaya başlayın düzenli olarak.
Verilen şurup da passiflora sanırım. Biraz sakinlestirir o kadar. Ama takintilara fayda saglamaz bunun icin terapi gerekir.
Iste tedaviye açıksanız gidin bir uzmanla görüşün ihtiyacınız var mi yok mu o karar versin.Eşya değilim tabii ki ama elbette düzeltmem gereken davranışlarım var. Onun da var. Ve ben yalvarıp barışmayı düşünmüyorum. Aklımda sadece iki insan gibi konuşup eğer devam etmek isteyecek kadar sevgisi varsa ben elimden geldiğince huzurumuzu korumaya çalışacağımı söyleyeceğim ondan da bazı konularda daha dikkatli olmasını isteyeceğim. Eğer uygun gelirse devam ederiz, gelmezse herkes kendi yolunu çizecek. Yani işte her konuya alevlenmeden, derin nefes alıp geniş bir bakış açısıyla çözüm üretmeye odaklı yaklaşmak istiyorum. O yüzden şimdilik sakinleştirici iyi geliyor gibi. İhtiyacım varsa her türlü tedaviye de açığım elbette.
İşte gittim büyük sorun göremedi şurup verdi.Iste tedaviye açıksanız gidin bir uzmanla görüşün ihtiyacınız var mi yok mu o karar versin.
Siz kendinizi düzeltin hatalarınız varsa elbette ama tek taraflı olmaz. Oturun konuşun ve bence bu ayrılığı da cok uzatmayin derim
Yaşadıklarınızdan da mı bahsetmemiş ?Kardeşiyle konuştum az önce. Yarın gidiyormuş annesine. Hiç de bahsetmemiş benden kardeşine. O da diyor sen mi arasan acaba diye ama bilmiyorum bilmiyorum
Yok zaten her şey onların önünde yaşandı, ara verdiğimizi, hiç konuşmadığımızı biliyor.Yaşadıklarınızdan da mı bahsetmemiş ?
Anladım, ben yine de aramamanız taraftarıyım. Önceki mesajlarınızda aslında ilişkide olgun olduğunuzu son zamanlarda darladığınızı yazmışsınız. Belki covid döneminde bunaldınız siz de böyle tepkiler verdiniz, hangimiz evde bunalmadık ki? Tabiki trip atmak, devamlı kavga çıkarmak güzel şeyler değil ama bunların çözümünün de eşinden annesinin evine dönmesini istemek olmadığını düşünüyorum. Çözümsüz değil ki oturur konuşurdunuz çözerdiniz, bence bunun arkasına sığınmış kafasını toplamak istiyor siz zaten bana haber ver olumlu olumsuz demişsiniz. En azından hal hatır sorması gerekirdi ki mesajlaşmayalım da demiş. Bıçak gibi ne bu? İstediği buysa istediğini verin. Bazen ilişkilerde bana göre tabi, arkadaşlık da olsa sevgililik de olsa dik durmak lazım ne kadar verirsen karşı taraf o kadar alttan almamızı bekliyor. Her sorunda sizi böyle anne evine mi göndermek isteyecek? Onun yaptığı da olgunca değil. Çözümü de onda bence bu saatten sonra.Yok zaten her şey onların önünde yaşandı, ara verdiğimizi, hiç konuşmadığımızı biliyor.
Öyle değil aslında çünkü 6-7 aydır böyleyiz korona virüsüyle ilgisi yok sadece daha da arttırdı kavgaları. Çok konuşmaya çalıştı ama olmadı. Yani illa kafama takacak bir sorun buldum. Annemin evine zaten gidecektim bu son kavgadan önce. Kavga edince gitmeyeyim dedim uzak kalalım biraz dedi. Kafasını da 9 gündür nasıl toplayamadı anlamadım yani... Dediğiniz gibi bir hal hatır yok zaten yazmam demişti.Anladım, ben yine de aramamanız taraftarıyım. Önceki mesajlarınızda aslında ilişkide olgun olduğunuzu son zamanlarda darladığınızı yazmışsınız. Belki covid döneminde bunaldınız siz de böyle tepkiler verdiniz, hangimiz evde bunalmadık ki? Tabiki trip atmak, devamlı kavga çıkarmak güzel şeyler değil ama bunların çözümünün de eşinden annesinin evine dönmesini istemek olmadığını düşünüyorum. Çözümsüz değil ki oturur konuşurdunuz çözerdiniz, bence bunun arkasına sığınmış kafasını toplamak istiyor siz zaten bana haber ver olumlu olumsuz demişsiniz. En azından hal hatır sorması gerekirdi ki mesajlaşmayalım da demiş. Bıçak gibi ne bu? İstediği buysa istediğini verin. Bazen ilişkilerde bana göre tabi, arkadaşlık da olsa sevgililik de olsa dik durmak lazım ne kadar verirsen karşı taraf o kadar alttan almamızı bekliyor. Her sorunda sizi böyle anne evine mi göndermek isteyecek? Onun yaptığı da olgunca değil. Çözümü de onda bence bu saatten sonra.
Anladım ben daha önceden anne evine gitme durumunuzu atlamışım galiba, elbette uzun süren problemler yorar tabi de azıcık daha bekleyin bana biraz blöf yapıyor ders vermeye çalışıyor gibi geldi. Baktınız belirsizlik sizi çok bunaltıyor nasılsın mesajı atarsınız.Öyle değil aslında çünkü 6-7 aydır böyleyiz korona virüsüyle ilgisi yok sadece daha da arttırdı kavgaları. Çok konuşmaya çalıştı ama olmadı. Yani illa kafama takacak bir sorun buldum. Annemin evine zaten gidecektim bu son kavgadan önce. Kavga edince gitmeyeyim dedim uzak kalalım biraz dedi. Kafasını da 9 gündür nasıl toplayamadı anlamadım yani... Dediğiniz gibi bir hal hatır yok zaten yazmam demişti.
Bir halini hatırını sorun, özledim deyin ne olacak sanki. Değmez bu kadar gerginliğe.Saat beş buçuk oldu hala uyuyamıyorum düşünmekten... ne yapsam bilmiyorum. Ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilmeyi çok istiyorum. Sanırım bunu öğrenmemin tek yolu ona sormak. Yarın annesine gitmeden denk getirsem de arasam mı acaba?... Midem bulanıyor gerginlikten. Hiç sevmiyorum belirsizliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?