Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Evet ben ona giderken dedim bizle ilgili olumlu veya olumsuz (barışmak veya boşanmak) bir karar verirse lütfen haber ver. O da tamam dedi. Ben de belirsizlik hiç sevmiyorum. Çok kararsızım işte beklersem o da benden beklediği için muhtemelen saçmalamış olacağız, yazarsam da daha karar vermedim mi diyecek diye düşünüyorum offf kafam bir milyon

Ben de böyle küçük şeylerden sorun çıkarmamayı böyle öğrendim işte. Kötü de olsa tecrübe ettim. Bundan sonra mutlu olalım istiyorum. Kavgasız, konuşarak halletmek istiyorum her şeyi. Dediğiniz gibi mesaj atsam mı acaba... Ben sonlandırınca o yazar mı ki geri?...

Hele onun yerine karar vermem.... O da hep diyor sen benim ne düşündüğümü nereden biliyorsun, niye ön yargılısın diye...

Tamam siz adim atmissiniz psikiyatriste bile gitmissiniz ama siz düzelmesi gereken bir esya değilsiniz elbette kendinizi bazi konularda törpüleyin, cok ilgi beklemeyin mesela ya da adami darlamayin ama tek suçlu sizmissiniz gibi herseyi ben düzelteyim.diye de kendinizi paralamayin
bence bir uzmandan terapi almaya başlayın düzenli olarak.
Verilen şurup da passiflora sanırım. Biraz sakinlestirir o kadar. Ama takintilara fayda saglamaz bunun icin terapi gerekir.

Eşya değilim tabii ki ama elbette düzeltmem gereken davranışlarım var. Onun da var. Ve ben yalvarıp barışmayı düşünmüyorum. Aklımda sadece iki insan gibi konuşup eğer devam etmek isteyecek kadar sevgisi varsa ben elimden geldiğince huzurumuzu korumaya çalışacağımı söyleyeceğim ondan da bazı konularda daha dikkatli olmasını isteyeceğim. Eğer uygun gelirse devam ederiz, gelmezse herkes kendi yolunu çizecek. Yani işte her konuya alevlenmeden, derin nefes alıp geniş bir bakış açısıyla çözüm üretmeye odaklı yaklaşmak istiyorum. O yüzden şimdilik sakinleştirici iyi geliyor gibi. İhtiyacım varsa her türlü tedaviye de açığım elbette.

Iste tedaviye açıksanız gidin bir uzmanla görüşün ihtiyacınız var mi yok mu o karar versin.
Siz kendinizi düzeltin hatalarınız varsa elbette ama tek taraflı olmaz. Oturun konuşun ve bence bu ayrılığı da cok uzatmayin derim

Yok zaten her şey onların önünde yaşandı, ara verdiğimizi, hiç konuşmadığımızı biliyor.
Anladım, ben yine de aramamanız taraftarıyım. Önceki mesajlarınızda aslında ilişkide olgun olduğunuzu son zamanlarda darladığınızı yazmışsınız. Belki covid döneminde bunaldınız siz de böyle tepkiler verdiniz, hangimiz evde bunalmadık ki? Tabiki trip atmak, devamlı kavga çıkarmak güzel şeyler değil ama bunların çözümünün de eşinden annesinin evine dönmesini istemek olmadığını düşünüyorum. Çözümsüz değil ki oturur konuşurdunuz çözerdiniz, bence bunun arkasına sığınmış kafasını toplamak istiyor siz zaten bana haber ver olumlu olumsuz demişsiniz. En azından hal hatır sorması gerekirdi ki mesajlaşmayalım da demiş. Bıçak gibi ne bu? İstediği buysa istediğini verin. Bazen ilişkilerde bana göre tabi, arkadaşlık da olsa sevgililik de olsa dik durmak lazım ne kadar verirsen karşı taraf o kadar alttan almamızı bekliyor. Her sorunda sizi böyle anne evine mi göndermek isteyecek? Onun yaptığı da olgunca değil. Çözümü de onda bence bu saatten sonra.

Öyle değil aslında çünkü 6-7 aydır böyleyiz korona virüsüyle ilgisi yok sadece daha da arttırdı kavgaları. Çok konuşmaya çalıştı ama olmadı. Yani illa kafama takacak bir sorun buldum. Annemin evine zaten gidecektim bu son kavgadan önce. Kavga edince gitmeyeyim dedim uzak kalalım biraz dedi. Kafasını da 9 gündür nasıl toplayamadı anlamadım yani... Dediğiniz gibi bir hal hatır yok zaten yazmam demişti.

Anladım ben daha önceden anne evine gitme durumunuzu atlamışım galiba, elbette uzun süren problemler yorar tabi de azıcık daha bekleyin bana biraz blöf yapıyor ders vermeye çalışıyor gibi geldi. Baktınız belirsizlik sizi çok bunaltıyor nasılsın mesajı atarsınız.

Saat beş buçuk oldu hala uyuyamıyorum düşünmekten... ne yapsam bilmiyorum. Ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilmeyi çok istiyorum. Sanırım bunu öğrenmemin tek yolu ona sormak. Yarın annesine gitmeden denk getirsem de arasam mı acaba?... Midem bulanıyor gerginlikten. Hiç sevmiyorum belirsizliği.

Bir halini hatırını sorun, özledim deyin ne olacak sanki. Değmez bu kadar gerginliğe.

Arkadaşlar ve sen kendinde görmüşsün hatayı ama bunların hata olduğunu düşünmüyorum ben, yaşının gerekleri bunlar. Evlendin diye olgun olma özelliği yüklenmiyor insana. Eşinizle beraber gidin danışmana. Eminim ki danışman hem kaliteli iletişim kurmanın yollarını gösterecek, hem de eşine senin hala ergen olduğunu anlayış göstermesi gerektiğini söyleyecektir. Eşin bir kaç sene dişini sıkacak. Seni aramasa bile anneni ya da babanı arayıp arada senin de nasıl olduğunu sorabilirdi diye düşünüyorum.

Bence aramayın mesaj yazın.bi taslak hazırlayın. herşeyi tek tek anlatın. duygularınızı, farkına vardığınız hatalarınızı, şu anda hissettiklerinizi, onu ne kadar sevdiğinizi ve şu anda huzurunuzun olmadığını. önce bir nasılsın diyn cevap gelince de ben böyleyim diye başlayın ve uzunca herşeyi yazıyla yazın.bu şekilde söylemek istedikleriniz çok daha güzel ulaşıyo karşı tarafa.defalarca okuyabiliyo ne söylüceğini kafasında ölçüp tartıyo.
Bende ayrılık hazırlığı olduğunu sanmıyorum.anne planı varmış zaten.ama öyle bıkmış ki ders vermek istiyor böyle devam edersen ben çekilirim ve beni kaybedersin ona göre demek istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…