- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Neden onun aramasını beklemiyorsunuz.Size git diyen oydu.Şimdi siz ararsanız her tartışmanızda sizden bir adım bekleyecek haksız bile olsaYarın annesinin yanına gidebilir çünkü çağırmıştı annesi ben gitmeden önce 28'inde gel diye. Eğer giderse bayrama kadar orada kalır. Benimkiler de beni bayrama kadar bırakmaz. Bayrama kadar böyle olmak istemiyorum ama ola ki barıştık annesi hemen çağırır bayramda mecburen annesine gideriz daha yeni barışmışken. (eşim de yıllık izinde 6 ağustosa kadar) O da bayılmaz bayramlarda aile ziyareti zorunluluğuna ama annesi trip yapar hakkıdır da bayram sonuçta...
Sırf bu yüzden bayramı geçirmeden konuşmak istemiyorum eşimle. Bayram gelsin, o zaman özledim ne yapıyorsun nasılsın diye aramayı düşünüyorum. Ve kendimi nasıl geliştirdiğimi artık birlikte mutlu olmak istediğimi söylerim diyorum.
Sizce mantıklı mı?
Haklısınız bende şaşırdım.2 hafta boş evde bekar hayatı yaşayan bir erkek durumu pek hoş değil ayrıca 2 hafta aramadıysa özlememiş ve yanlızlığa alışmış diye düşünürdüm.Neden o ailesine gitmemişte konu sahibini göndermiş anlayamadım.Bir erkek karısına evden git dememeli,çok kafa dinlemek istiyorsa kendi gitmeli benceBu kadar uzun süreli, hiiç iletişim olmadan evlilik olur mu yahu?
elle tutulur bir olay yok bence git diyen eşinizdi en azından birkaç kez aramalıydı. Siz gittikten sonra aldatmadığından nasıl bu kadar eminsiniz?
Şahsen eşim bana git kafa dinleyelim dese ve 2 hafta hiiiiç arayıp sormasa hayatı ona dar ederdim, başka birisi olduğunu düşünürdüm.
Haklısınız bende şaşırdım.2 hafta boş evde bekar hayatı yaşayan bir erkek durumu pek hoş değil ayrıca 2 hafta aramadıysa özlememiş ve yanlızlığa alışmış diye düşünürdüm.Neden o ailesine gitmemişte konu sahibini göndermiş anlayamadım.Bir erkek karısına evden git dememeli,çok kafa dinlemek istiyorsa kendi gitmeli bence
YAPMAYIN LÜTFEN çok pişman olursunuz bizim gibi sonra etraf ne der diye uzak kalmak zorunda kalırsınız alttan al üstüne gitme özlemesi için fırsat ver ben yapmadım pişmanım1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Seven insan bir kere bile arar bence ya en azından mesaj atar.Duramaz soğuk davransa bile,kısa kesse bile bir şekilde iletişime geçer diye düşünüyorumBu konusahibi çok kaprisli ama beynini yemiş bence eşinin, o yüzden adamın yaptığı bana makul geliyor niyeyse
Nerden anladiniz eski konularinda cok kaprisli bir durum göremedimBu konusahibi çok kaprisli ama beynini yemiş bence eşinin, o yüzden adamın yaptığı bana makul geliyor niyeyse
Bende göremedim.Bu konuya baktığımda cinsel problemleri olan ve yanlız yaşamaya alışmış orta yaşlı bir Adamla evlenmiş,yaşı gereği heyecanlı ve talepkar olan bir genç kızın evliliğini görüyorum sadeceNerden anladiniz eski konularinda cok kaprisli bir durum göremedim
Ben de size katılıyorum. Eşine hadi sen annenlere git uzak kalalım demek çok çirkin bir şey ya. Ne kadar kapris söz konusu olursa olsun...Konu sahibi bence asla arayan siz olmayın bekleyin madem o bunalmış kendine gelip arayan da o olmalı. O aradıktan sonra siz kendinizi düzelttiğinizi söylersinizHaklısınız bende şaşırdım.2 hafta boş evde bekar hayatı yaşayan bir erkek durumu pek hoş değil ayrıca 2 hafta aramadıysa özlememiş ve yanlızlığa alışmış diye düşünürdüm.Neden o ailesine gitmemişte konu sahibini göndermiş anlayamadım.Bir erkek karısına evden git dememeli,çok kafa dinlemek istiyorsa kendi gitmeli bence
Nerden anladiniz eski konularinda cok kaprisli bir durum göremedim
Seven insan bir kere bile arar bence ya en azından mesaj atar.Duramaz soğuk davransa bile,kısa kesse bile bir şekilde iletişime geçer diye düşünüyorum
Aralarında ki yaş farkı nedeniyle beklentileri farklı umarım düzelirlerYok Gamze bu sevmeyle ilgili bi problem değil ki durup dururken sürekli problem çıkaran bi kadın var adamın aşkına güvendiği için, dolayısıyla adam biraz yalnız bırakmaya çalışıyor ne yaptığını anlasın diye. Biraz bunalmış olabilir hatta cezalandırıyor da olabilir ama biraz akıllansın istiyor
Bu kadar uzun süreli, hiiç iletişim olmadan evlilik olur mu yahu?
elle tutulur bir olay yok bence git diyen eşinizdi en azından birkaç kez aramalıydı. Siz gittikten sonra aldatmadığından nasıl bu kadar eminsiniz?
Şahsen eşim bana git kafa dinleyelim dese ve 2 hafta hiiiiç arayıp sormasa hayatı ona dar ederdim, başka birisi olduğunu düşünürdüm.
Ya şüphe düşürmek gibi olmasın ama 2 hafta evde tek başına kalan,kimseyle görüşmeyen bir erkek karısını arardı diye düşünüyorum. Belki de Tatile bile gitmiş olabilir bu adamYıllık izindeymiş ,bana da çok garip geldi.
Ya şüphe düşürmek gibi olmasın ama 2 hafta evde tek başına kalan,kimseyle görüşmeyen bir erkek karısını arardı diye düşünüyorum. Belki de Tatile bile gitmiş olabilir bu adam
Evet acı ama ancak konu sahibi ısrar ederse,çabalarsa,ararsa adamın evliliğe devam edeceğini düşünüyorum.Adamdan beklerse dediğiniz gibi iyiyim ben modunda olucak.İlk konuyu ara veriyoruz gibi açtığında konusahibinin abarttığını düşünmüştüm ama bayağı ara vermişler cidden. Adam bu süre sonunda böyle daha iyiyim bitsin yea bu evlilik diye sonlandırmaz umarım. Tatil de olur herşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?